2019 çok çetin geçecek gibi görünüyor. hadi benim tuzum kuru aylık gelirim 10k üzerinde. ama asgari ücretle çalışan ev geçindiren insanlar nasıl beceriyor geçinmeyi nasıl oluyor anlayamıyorum.
2019 çok çetin geçecek gibi görünüyor. hadi benim tuzum kuru aylık gelirim 10k üzerinde. ama asgari ücretle çalışan ev geçindiren insanlar nasıl beceriyor geçinmeyi nasıl oluyor anlayamıyorum.
şirkete 5 binlira gelen fatura artık 9 binlira geliyor.
Çocukken haftasonları bizimkiler köye gider benide zorlana yanlarında götürürler köyde kafayı yerdim ilk fırsatta kaçardım. Şimdiki tek hayalim köy hayatı yaşamak sobam var odun bedava su desen artezyen bedava elektrik desen nereye ödeniyor onu bile bilmiyorum yeme içme desen 100 liraya köyde yaşarsın paran mı yok toprak ye şuan yediğimiz çoğu şeyden daha az zararlı manzara desen ağaç yeşillik temiz hava bi insan ne isteyebilir ki gösterişten başka tek odalı sıcak bi köy evi tüm derde tasaya yeter bence.
2. gezi şart arkadaş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Başlığa itirazım var. Milletimiz rıza veriyor bu zamlara. Onun için tecavüz dememek lazım.
Açmışın ufoyu, tabi fatura 2 ye katlanır.
Geçirmeye devam... Nerde duracaklar kim bilir. Asgari ücreti ne yapacaklar bakalım.
Bide “2 memur” ne demek onu anlamadım.
1 memur kaç birim enerji tüketiyor? 1 özel sektör çalışanı kaç birim enerji tüketiyor 😂😂 :D
ben memnunum devletimiz sağ olsun
Normalde 70-90TL arası gelirdi. Geçen ay bize de 264TL geldi. Ev merkezi sistem. Kombi filan yok. 2 kişi de cumartesi dahil olmak üzere çalışıyor. Haftada bir bulaşık, 2 haftada bir çamaşır makinesi çalışır. Tüm lambalar led. Tüketimde artış yok. Geçmiş aylarla aynı. Gelişen, büyüyen, şahlanan Türkiyenin faturası olduğunu düşünüp mışıl mışıl uyuyabiliyorum.
http://www.diken.com.tr/osmanli-ocak...-yuzde-52-var/
tipler tehditler çok acayip, hava israfı
Gecen sene 60TL civarlari gelen faturamiz bu sene 80 civarlari gelmeye gelmeye basladi ama Gecen ay 106TL gorduk ve normalden farkli bir elektirik tuketimi olmadi. Petekleri acinca elektirikte ucuyor. 2 kişiyiz.
%10 indirim geldi hadi iyisiniz. Fazla şey yapmaya gerek yok nasıl olsa 1 hafta sonra unutacaksınız bu konuyu da.
Tabii ya. 1826'nın Kenya'sında oluyor muydu böyle indirimler? Çağ atladık çağ.
3 gün hocam
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ar...biter-27756446
Arınç’tan sürpriz çıkış: Üç gün konuşurlar dördüncü gün biter
aga başlıgı bi de büyük harfle açmıssınız her gördüğümde ELEKTİRİKCİ TECAVÜZÜ olarak okuyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)