adam hazine arazisine konteyner koymuş, etrafini çitle çevirmiş, imar affına başvuruyor.
şeytan istifa etsin artık.
adam hazine arazisine konteyner koymuş, etrafini çitle çevirmiş, imar affına başvuruyor.
şeytan istifa etsin artık.
Şeytan Türkiye yi gördükten sonra - burada bana hiç gerek yok ,bu Türkler bensiz de birbirini yiyor - diyerek nasibini başka yerlerde aramaya başlamış.
İmar barışı tapulu arazinin üzerine ruhsatsız yapılan, ya da ruhsat projesine uygun yapılmayan yapılar için.
Ayrıca 31.12.2017 den önce yapılan yapılar için geçerli.
İmar barışına sokarız diye aceleden yapılan bir sürü yapı yıkıldı geçenlerde karadenizde.
Sokarım imar barışına demişlerdir en sonunda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Şeytan kendi üzerine vazife olmayan şeylerle niye uğraşsın. Yaradanla kul arasına girer o, kulu kula düşürmekle uğraşmaz.
Aha yanimda işte, bu çerezler sek gitmez diye kandirdi yine beni bu aksam.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
imar affıyla bir sürü kaçak yapıya ruhsat verildi. korkunç bir şey lan bu!
Luukıs afiyet olsun . Çerez tamam , mey tamam da yanında yari kafadar olmayınca gider mi bu meret?
doğru bir uygulama değil bence de. Ama bizim köy yerinde arazi içinde olan eve ruhsat çıkaracagım bu şekilde. iyi mi olur faydası olurmu olmaz mı bilmiyorum.
Saçmalıklarla dolu. Eski eser yapılarda, grubu ne olursa olsun yani kültür varlığı, sivil mimari örneği vs bu tür yapılara eklenen bölümler, katlar hepsi affediliyor. Yahu eski esere kaçak kat yapan adamı nasıl affedersin? Bu kaçak katı nasıl affedersin?
Lucas Ataşehir'e giderken uğrayabilirim gibi . Sanıyorum 20 - 25 kasım arası . Yalova da çok kargo dağıtımı yapmıştım 2000 yılında. Bir bardak çayını
içerim. Sonra Topçular , Eskihisar , Ataşehir. Selamlarla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)