Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

başıma gelen cıkarda yardımı dokanan olurmu

REKLAM ALANI
    dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    önüme gelen her yere yazmaktayım cünkü madur olmuş bir ayleyiz 2002 yılında bir ermeni kilisesinde jamgoç arandığını duduk ve başvurduk bize sundukları askari ücret sigorta lojman bizede kiramız olmayacağı icin uygun geldi ve de kabul etik işe başladık 3 ay sorunsuz du fakat mağaşım eksik ödenmeye başladı fakat gider makbuzuna tam imza atmam istendi kabul etmedim neden eksik para alıcam fazla meblaya imza atıcam aklım kesmedi atmadım sigorta demiştiniz ne oldu dedim sen cok konuşuyorsun işimize gelmesin dendi beni işten atmaya calıştılar hem mağaşımı eksik öderler hem sigortamı yapmazlar bende ssk ihbarda bulundum ssk işci olduğumu belgeledi fakat olar kabul etmedi beni fuzulü işkalci olduğumu ileri sürdüler ben zorla kilise malına el koymuşum senelerce kilisenin anahtarları benim cebimde ben acar kaparim işim icabı mahkeme kabul etmedi aranızda iş ilişkisi var dedi redeti fakat olar temyize gitiler temyiz bozdu ve yeniden dava görüldü bu sefer aynı hakim yerinde inceleme yapmış her şeyi bilen aynı mahlede oturuyoruz da evet fuzulü işkal zorla el koymuş dedi )) akıl sır ermez kanun acıkca iş akti fes edilmeden tahsiz edilen lojman geri alınamaz derken burda işler böyleymiş dediler akıl sır erdiremiyorum bide ağrımıza giden burası kilise dini bir yer patriğimize danışayım yardım isteyim dedim onada ulaşamıyorum dedikleri patrik seni mi tutacak yönetimi tutacak yönetim patrikhaneyi besliyor derler adaleten önce biraz vijdan gerekmez mi hem mahkemelerle uğraşabilmek icin hakımın arkasında durmak icin elimizde avucumuzda ne varsa mahkemelere harcadık şimdi polis zoruyla kapının önüne konacağımız günü bekliyoruz cocuklarım dahil olmak üzere aylemin ve benim piskolojisi bile bozuldu her şeye alaha şükür dedik alah kulunu görür haksızlığı görür dedik fakat hak diye bişe yok galiba inacımızı bile nerdeyse yitireceğiz 2 cocuğun hakını yiyenler keyf sürüyor ben bişe yapamıyorum kanunda da cünkü cebi gücü olan kazanıyor alah katında da resmen bular başıma kilisede geliyor ve işin tuhafı papaz efen di oğlum bular böyle şerefsizdir sen iki tane patlatsan susarlar senden korkarlar diyor beni insalıktan cıkarmaya calışıyorlar akıl ermiyor bu nası iştir caresizim akıl verin sesimi insalara duyurmaya calışıyorum ne yapim papazın tafsiyesi buyrun bizim ermeni cemahati olarak patriğimiz en büyüğümüz başımaız babamız değil mi yanışmı düşünüyorum ona cıkim derdimi alatayım diyorum sesleniyorum cevap bile yok meil atım sekreterini aradım 2 senedir boş vakti yok fakat iki milyar bağışlicam diyince patrik hazretleri hemen ağırlıyor iki miluyar bağışlayanı saiden ozaman bu insanların alahı cebinde diye bir düşünce düşüyorum alah dusun sesimizi bir yerlerde heralde doğru insalar vardır diye ümit edip her yere yazıyorum yanış bişe dediysem kafanızı şişirdiysem özür dilerim alah hepimizin yanında olsun doğrudan şaşırtmasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Sevgili arkadaşım bu mağduriyetini Fatih Aktaylı vs gibi bazı gazetecilere yazarsan onlar sana yardım edebilir. Buraya yazarak manevi destek arıyorsun, seni anlıyorum, haklısın, keşke böyle insanlar çalışanlarının hakkını yemese, tenezzül etmese ama oluyor işte malesef. Hakkını aramaya devam et demekten başka birşey gelmiyor elimdn, umarım sesini duyacak ve sana destek olabilecek mevki sahibi birileri sesini duyar. Kiliselerin işleyişini bilmiyorum ama en tepedeki kim ise onunla temasa geçmeye çalıştın mı?

Sitede birkaç tane basın mensubu var diye hatırlıyorum, belki onlar sana yardımcı olabilir gazetecilere ulaşman konusunda.. İilk aklıma gelen şey bu konuyu basına yansıtmaya çalışman. O zaman geri adım atarlar diye düünüyorum ama bu şartlarda çalışmak da sana huzur verir mi onu bilemem. Umarım herşey gönlünce olur.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

tşkler en azından burdan sesimi duyurmaya calışıyorum bütün gazetelere tv lere yazdım hala kiseden bir haber yok en baş gelince patrik hazretleri bir türlü görüşmüyor tüm randevu cabalarım boşa cıktı bir pazar bir yerde aine katıldığında karşısına cıkıp konusam bu seferde yanında sivil polis var yine benim başım belaya girecek işalah dediğin gibi sitemizde varsa medya mensubu insanlar sesimi olar duyar bir motorcu olarak.adalete de sığındım fakat oda işe yaramadı adalet sanırım güclüden yana .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    super dude çok dpğru sölüyor

dex_cooler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili arkadaşım, öncelikle Allah elbet inananların yanındadır. Haksızlık yapanların , burada haram kazanç sağlayıp hak yiyenlerin karınları ahirette ateşle doyucak diyor Allah. Tabiki herşeyi yaratan, kullarının iyiliği için bize sonsuz nimetleri veren Allah bize zulmetmez. Başımıza gelen sıkıntılar, mallardan, çoluk çocuktan eksiltmeler ile Allah bizi sınav yapar, kulum sabredecekmi yoksa sapacak mı diye. Zalimlerin azab görmesi ve bizim alacağımız ödül ile bizi bekleyen güzel günler bizim sabretmemiz ile olur. Bu süre içinde biz zalimleri ne kadar sefa içinde görsekte aslında Allah onlara dünyada verip, ahirette hiç bir pay vermek istemiyor. Hele din maskesi altında, insanlara yapılan onca eziyetler ve hak yemeler yok mu? Bu insanlar yavaş yavaş kendi kuyusunu kazmaktadırlar. Allahı yapılan en ufak şeyden bile habersiz sanmayın. Zerre kadar iyiliği ve kötülüğü görür, hiç birşey O'ndan gizli kalmaz, kalplerde olanı bilir. Siz kendinizi üzmeyin ve bildiğiniz yoldan ayrılmayın. Hakkınızı mutlaka aramaya devam edin. Sabretmek uzun ve yorucu olabilir ama sonucu çok güzeldir. Allah sabredenlerin yanındadır.

Sizin başınıza gelenler gerçekten çok üzücü. Malesef çoğu ülkede olduğu gibi ülkemizde de hangi taraftan olursa olsun hep arkası sağlam olanlar kazanıyor. Sitede size yardım edebilecek arkadaşlar vardır. Lütfen üzülmeyin.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Anlaşılan sitede kimse yok basına ulaşmada bu arkadaşa yardımcı olabilecek. Ama Okan Bayülgen'in programıyla bağlantı kurmaya ve gitmeye, oralarda müzik yapma girişimleri için her türlü bağlandıya geçilebiliyor, görüşmeler yapılabiliyor... Yok mu bu arkadaşa destek çıkabilecek basıla ilişki kurabilecek durumda bir yardımsever üye?

"Yardımcı olan olur mu" başlıklı bir mesajın birkaç günde sadece 85 kere ziyaret edilmesi üzücü... Oysa "Ohaaa" başlıklı yazı sadece "oha" demek için yüzlerce kere tıklanıp birsürü "oha" mesajı almış...
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    soyu bozuk olanların yanında AÇ BİLE KALSAM çalışmam.....
    herşey gönlünce olsun en kısa zamanda düzlüğe çıkarsın umarım.
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zilliyetsizliğin dini imanı olmaz rus hatunlarla camide alem yapanlarıda gördük...her din mensupları için kutsaldır ...konuyu konu dışına taşıyorum
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı
    herşey gönlünce olsun en kısa zamanda düzlüğe çıkarsın umarım.
    Çok ayıp.. "insan" olman başkasının inançlarına saygı göstermeyi de gerektirir. Böyle bir konuyu din tartışmasına sürükleyici yerlere çekmeyin lütfen. Arkadaşa hem "herşey gönlünce olsun kısa zamanda düzlüğe çıkarsın umarım" diye iyi temennilerde bulunuyorsun hem de "ben olsam soyu bozukların yanında aç kalsam çalışmam" gibi bir laf geçiriyorsun çaktırmadan. Bu başlığa bu açıdan yaklaşmak yerine arkadaşa yardımcı olacak bir öneri yazabilseydin ya da yardım edebilseydin daha faydalı olurdu... Mesela bu arkadaşa iş vermeyi veya iş bulmayı düşünür müsün? Adam yardım istiyor sen eleştiriyorsun.

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    eğer birazcık tarihe bakarsanız ne demek istediğimi anlarsanız bu benim fikrim saygı duymanızı beklerim bende sizin firkirlerinize saygı duyuyorum
    lütfen polemik çıkmasın... ayrıca BARIŞ ABİ cim istisnalar kaideye bozmazmış....
    o dediklerininde aynı kefede işte SOYU BOZUK....
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ermeni müzik gruplarının ve bir takım ülkelerdeki Ermenilerin bizlere yaptığı düşmanlık apayrı seni bunlardan ayrı tutarak yardıma muhtaç T.C vatandaşı olarak görüyorum, bunu bil. Madem konu mahkemeye intikal etmiş sana en iyi avukatlar yardımcı olacaktır. Aşağıdaki forumu tavsiye ederim.

http://www.hukuki.net/default.asp
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Her dine saygım sonsuz,insana insan olduğu için değer veririm ama bizi sevmeyip saman altından su yürütenleri zerre kadar sevmiyorum.Sizin büyüğünüz patriğiniz de bunlardan biri işte dostum.Sen umarım düzlüğe çıkarsın,hakkını en kısa zamanda alırsın.Bizim her zaman herkese tüm tarih boyunca kapımız açık olmuştur.Senin sorununu da çözecek avukatlar mutlaka vardır.Sözde soykırım yaptığımız saçmalığını iddia edenlere bir ders verirler,burası hukuk devleti,merak etme sen.

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    madem sopadan anlıyolarmış ver sopayı
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı
    madem sopadan anlıyolarmış ver sopayı
    cok iyi diyorsun da bu sefer ben suclu olucam neticede yaşlı insanlar ama bir taraftanda kötülük peşindeler bazen kafam bozuluyor haklıyken haksız oldum sesimi duyan yok ama bazen kafam dönüyor şeytana uy gir iceri kendini as o zaman hem gazteler hem tv ler hem kanun calışmaya başlar ama aylem ne olur sevgiye muhtac cocuklarım ne düşünür büyüdüğünde ne dicekler.care bulamıyorum .acıkcası

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    geçmiş olsun dostum.
    hukuki yollardan hakkını aramalı, ve yalnızca ALLAH'a (CC) dua etmelisin.
    dua'sı geri çevrilmeyenlerden bir zümre de mazlumlardır. dini ne olursa olsun.
    (hani bir laf vardır, "alma mazlumun ahını" derler, işte o misal.)

elimden senin için bir şey gelmez ama,
    "ALLAH (CC), sana ve ailene ferahlık versin inşallah." diye dua edebilirim ancak.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    kendini asmak gibi şeyler düşünme "dünyali". Aklından bile geçirme. O kadar zayıf olmamalısın, yenilgiyi kabul etmeyeceğini sen de biliyorsun. Profesyonel yardım alabilirsen iyi olur. Her insanın hayatında inişler çıkışlar olur, gelir geçer. Yarın ne olacağını bilemezsin, yarın bir piyango da kazanabilirsin, hayatın neler getireceğini bilemezsin, ayaklarının üzerinde durmak için mücadeleye devam. Elbet çözülür sorunların.

zayıflık olarak değilde ses getirmek icin en azından bu şekilde dikat cekebilirim .

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla az çok basını bilen biri olarak derim ki, doğru adama denk getireceksin maruzatını. Yoksa basın da Ermeni meselesi hassa konu ayağına ve tabii AB moduna girmiş halde oldukları için senin yazdıklarını kaale almıyor olabilirler. Ben buradan sana gazete ve gazeteci ismi vermek istemem, ama soruşturursan bu işi dikkate alacak bazı gazeteciler ve gazeteler olduğunu öğrenebilirsin. İşin zor, bu ülkede cemaatleri karşına alarak hak elde etmek hakikaten güçtür. umarım şansın yaver gider. SSK olayının (ihbar v.s.) peşini bırakma. İş kanunlarından da durumunu araştır.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bir arkadaşımıza yapılan yanlışı medyaya taşınmıştı ve ben o topicde birkaç basın mensubu olduğu belirten arkadaşların yazılarını görmüştüm lütfen istanbul mt bu olaya el atsın ve bu arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışsınlar

dünyalı mesajını sl 150 bölümündede okumuştum mağduriyetinin giderilmemesi çok acı umarım en kısa zamanda sorunun çözülür

bende sorunumu medyaya taşımayı arzu ediyorum bütün tv lere yazdım fakat kiseden ses cıkmadı nedense heralde AB girme yolundayız ya bu tür konular ortaya cıkmsasını istemiyorlar ama heralde benim gibi kanuna sığınıp ta kanuzuzkuğa uğrayanlar cok onlarda altık benim gibi kanuna güveni kalmıyordur heralde kendim mi kanunumu koymam gerekecek bilmiyorum.

arkadaşlar bizim cemahatin patriğiyle yazışmıştım onun gönderdiği meiler kopyalip buraya koyuyorum kimse de soru işareti kalmasın diye oda olayların farkında fakat hic bir icrahat yok dün yine burdakiler eşime tacizde bulunmuş biz adamı böyle kapının önüne koyarız biz.... onu demeye gerek yok sesimi duyyan yok bu kadarmı bizim kanular .
    Sevgili Krikor,

Lraper sorumlusu olan ofisteki arkadaşımız az önce gönderdiğin iletileri bana yönlendirdi. Ne yazık ki, bu hırçın, küstah ve kavgacı üslubun ile haklı olduğun zamanlarda bile kaybetmeye mahkumsun. İthamlarda, suçlamalarda, hakarette bulunduğun kişilerden randevu talebinde bulunuyorsun. Böyle bir şey mümkün mü? Sözünü ettiğin Tağaganlarla da hiçbir görüşmem olmadı. Onlarla görüştüğümü de nereden çıkardın? Büyükdere meselesiyle şu anda Ruhani Kurul Başkanımız Aram Srpazan Hayr ilgileniyor ve gelişmeleri adım adım takip ederek Ruhani Kurul’a rapor ediyor.

Gerçek şu ki; kilisenin sakin bir yer olması gerekir. İnsanlar oraya dua etmeye geliyorlar. Kavgalı gergin bir ortam, kilisenin varoluş nedeniyle terstir. Bizim kanaatimizce, ortamın bozulmasına hem vakıf yöneticileri, hem de sen neden oldunuz. Birçok insan gibi ben de, gerek senin, gerekse bu vakıf yöneticilerinin artık Büyükdere Kilisesi’nde bulunmasını doğru bulmuyoruz.

Vakıf yöneticileri seni hem ücretsiz ve sanırım hem de sigortasız çalıştırarak suç işlemiştir. Başka hataları da vardır. Bu konuda sen haklısın. Kaba, bencil insanlar oldukları konusunda da haklısın. Ancak, sen de mütemadiyen hakaret, sözlü taciz ve darp-ölüm tehditleri savurmakla suçlanıyorsun. Bunların da doğru ve uygar bir davranış biçimi olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. Benim içinse önemli olan senin çocukların. O yavrucaklar içinde bulundukları durumu hak etmiyorlar. Senin yeni bir iş bulman gerekiyor. Çocukları ise izin verirsen Kalfayan Okulu’na yatılıya verelim. Onları doğrudan himayem altına almaya sana söz veriyorum. Onların tüm ihtiyaçlarıyla ben şahsen ilgilenirim.

Rabbimizin hepimize doğru yolu göstermesini diliyor, senin sakinleşebilmen için dua ediyorum. Bunun içinde bulunduğun ortamda ve ruh halinde ne kadar zor bir şey olduğunun farkındayım, Krikor. Ama seni tanıyanlar, özellikle Der Drtad, senin aynı zamanda çok zeki, çok akıllı, potansiyeli ve çok daha fazla pozitif şeylere kapasitesi olan bir insan olduğunu söylüyorlar. Onları haklı çıkarmanı diliyorum. Kalbinin derinliğinde iyi bir insan olduğundan kuşku duymuyorum. Lütfen, zor da olsa sakinleş, oradan vakur ve onurlu bir şekilde ayrıl. Kalabileceğin bir yer yoksa, gel bir müddet için, yer bulana kadar bizimle birlikte Badriarkaran’da kal. Yarınların daha güzel günler getireceğine eminim.

Dua, sevgi, selam ve saygılarımla,

+Mesrob Badriark
    Sireli Krikor,

Her iki iletini de dikkatle okudum. Yazdıklarında samimi ve içten olduğuna kanaat getirdim. İletilerini internet ortamında Danışmanlar’larla paylaştım. Bakalım ne önerecekler.

Senin veya Büyükdere Kilisesi hakkında cemaatin ileri gelenleriyle toplantı yapmış olmam tamamen uydurma. Daha önce orada sorunlar olduğunu sadece Danışmanlar’la paylaşmıştım. Onlar da olayı ilk olarak senin tarafından şimdi, bugün işe gittiklerinde okuyacaklar.

Senin hakkındaki genel kanaat ne yazık ki, çok kabadayı ve külhanbeyli olman. İnsanlara tehditte bulunman güzel bir şey değil. Tağaganların dengesiz insanlar oldukları belli. Bu davranış biçiminle onların eline de koz veriyorsun. Diğer taraftan, tabii ki, ne eşini, ne çocuklarını, ne de kendini ezdirmeyeceksin. Ancak bunu daha uygar bir şekilde yapman gerek.

Bildiğin gibi, yasalar elimi kolumu bağlıyor. Ruhani yetkilerim dışında, vakıf yönetim kurulları üzerinde herhangi bir inisiyatif kullanamıyorum. O delilerle daha önce konuşmayı denedimse de, hiçbir şeye yararı olmadı. Danışmanlarımla bu konuyu tartışacak, neler yapabiliriz bir bakacağız.

Bu meyanda, bu çok çirkin sorunun bir an önce düzeltilebilmesi için dua ediyorum.

Sevgi, saygı ve selamlarımla,

Mesrob Badriark
    yazdıkları güzel dimi arkadaşlar cocuğumun ekmeğini yediler bide utanmadan gel cocuğunu bana bırak yatılıya koyalım ben bakim anası babası yok gerekirse cöpten beslerim cocuğumu yine karnını doyururum adamın aklına bakın adlate bakın tanrı adamları şimdide cocuklarımı elimden alıcaklar akılarınca acaba eşimden mi kurtarmayı düşünüyorlar eşim dedi cünkü bana rest cekti ben cocuklarımı müslüman yapıcam gördük miletini ermenileri cocuğunun hakını yiyorlar bende eşimi seviyorum hayır diyeme bende nefret edütmeye başladım miletimden cocuğumun ekmeğini yediler eşimi üzdüler eşim ne derse haklı.sizce.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler