başıma gelen cıkarda yardımı dokanan olurmu
Reklamlar
-
15 Ağustos 2006, 01:48
Sanırım bu mektup sana cevap olarak yazılmış, mahsuru yoksa kendi yazdığın mektubu da buraya kopyalarsan iyi olur, okuyanlar daha iyi anlar. Mektuptaki terimleri falan tabi anlamıyoruz tabi ama sizin cemaatten birileri de okuyorsa o anlıyordur bu satırlarıı.. iki tarafın görüşlerini de okursa senin için daha verimli olur.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Reklamlar
-
24 Ağustos 2006, 19:15
[QUOTE=bbaday;388834]arkadaşlar bir arkadaşımıza yapılan yanlışı medyaya taşınmıştı ve ben o topicde birkaç basın mensubu olduğu belirten arkadaşların yazılarını görmüştüm lütfen istanbul mt bu olaya el atsın ve bu arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışsınlar
dünyalı mesajını sl 150 bölümündede okumuştum mağduriyetinin giderilmemesi çok acı umarım en kısa zamanda sorunun çözülür[/QU
BÜTÜN MOTORCU DOSTLARA TŞKÜRLER HER KONUDA EL EL HER ŞEY BAŞARILIR İLGİLENEN İLGİLENMEYEN HERKESE TŞKÜRLER.
HERALDE ALTIK BU KONUYU KALDIRA BİLİRİZ FAZLA YER KAPLAMASIN İNSALARIN AKLI KARIŞMASIN TIRNAĞIN VARSA BAŞINI KAŞI LAFI COK DOĞRUYMUŞ DOSTLAR BUNU EN SONUNDA İYİCE ÖĞRENDİM. SON HAFTAM PAZAR GÜNÜ FORMDAN AYRILIYORUM
RÜZGARINIZ BOL OLSUN.
-
25 Ağustos 2006, 00:32
Moderatör (forrap)
Arkadaşım,başına gelenlere gerçekten çok üzüldüm önce bunu belirtmek isterim.Bu başlık içinde yazılan bütün yazılarıda kelimesi kelimesine okudum.Ancak çok üzgünüm ki bu konuda yapabileceğim manevi destekten başka bişey değildir.Manevi olarak sonuna kadar arkandayım,ailen ve senin bu dertlerinizden kurtulmanız beni sevindirecek.Fakat dediğim gibi maalesef ki hukuksal açıdan sana pek yardımım dokunamayacak elimden gelse sonuna kadar yardımcı olmak isterdim ama maalesef elimden böyle birşey gelmiyor.Sanırım İstanbul dasın,İzmir de olsan daha çok yardımcı olabilirdim sana.Gazetelere ve televizyonlara bizzat yani yüz yüze başvurmayı denedin mi?Mailler bazen o kadar da etkili olmuyor maalesef,benim sana tavsiyem direk olarak gidip gazete ve televizyonlarla konu hakkında görüşmendir.AB ye girmeye çalışmamızdan dolayı senin haberinin televizyon ve gazetelerde yayınlanmak istenmemesi gibi bişey söz konusu olamaz.Senden çok daha kötü ve Türkiye Cumhuriyetini daha zor duruma düşürecek onlarca şey hiç çekinilmeden yayınlanmıştır,bizim medyamız bile o kadar bizans oyunlarını düşünmez.Benim sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bu forumdan ayrılma,başlığı açalı o kadar zaman olmuş ama ben bu gün okuma fırsatı buldum,daha yeni gözüme çarptı daha doğrusu,yani demek istediğim belkide sana bu konuda çok fazla yardımı dokunacak bir üye görür bu başlığını ve yardım eder.Daha görenlerden çok görmeyenler vardır bundan eminim.Öyle hemen forumumuzu terketme,elimizden gelen neyse biz yapmaya hazırız(en azından kendi adıma ben).Burda mutlaka ve mutlaka gelişmeleri yaz,yaz ki bizde yardım etmeye çalışalım,birlikte bu işin üstesinden gelelimYüce Allah'ın izniyle bütün sorunların son bulacaktır,lütfen biraz sabır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler