Arkadaşlar selam;
yüksek lisansım için saçma sapan bir anketim var.
30 saniyenizi almaz, bi yapıverin
hatta işini yoksa 5 - 10 kere de yapabilirsiniz hiç sıkıntı değil
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...zQ6d8fM78fMKsY
Arkadaşlar selam;
yüksek lisansım için saçma sapan bir anketim var.
30 saniyenizi almaz, bi yapıverin
hatta işini yoksa 5 - 10 kere de yapabilirsiniz hiç sıkıntı değil
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...zQ6d8fM78fMKsY
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Ben de yaptım ama benim sosyal medyada hiç hesabım yok. Pek işine yaramayacak.
Okuyana destek olmak lazım, hemen anketini doldurmaya başlıyorum
Katıldım, ilk maaşından hatırı sayılır bir meblağ ile hepimize tatlı ve çaylar senden
Bi Tavuk Döner Ismarla En Azından 👦💪
Öğrencinin halinden öğrenci anlar . Anket tamamdır.
Ben 1 depo benzin istiyorum.
youtube sosyal medya değil mi? onu seçecektim kırk yılda bir baktığım facebook'u seçtim. hem online alışveriş sitelerinden çok alış veriş yapıyorum ama sosyal medya derken ben arada bağlantıyı kuramadım.
3 3 3 3 verdim geçtim hepsini, maksat nötür olsun.
Ankette sosyal medyada çıkan haberler marka imajında nasıl bir değişiklik yapar sorusu bence olmamış iyi haber çıkarsa marka olumlu etkilenir olumsuz haberler çıkarsa olumsuz etkilenir. Burada çıkan haberin içeriği önemli soruda içerik konusu işlenmemiş.
"Diğer" seçeneği var youtube için , onu dışladım online alışveriş değil , sosyal medya üzerinden yapılan alışveriş konu
O sorunun farkındayım ancak o şekilde sorarsam daha fazla spss yorumu yapmam gerekiyordu o nedenle genelleme yaptım, genel olaraksosyal medyada kötü haberler çıkıyor karşıma, genelde x firması şunu kullanıyor bunu kullanıyor tarzı. o nedenle 2 vermiştim ben.
Herkese teşekkürler arkadaşlar, durmak yok yola devam, okuyom ben ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
Durmak yok yola devam ! :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)