Tusunami diyince aklıma bi temel fıkrası geldi ruslarla ilgili olan.Çok komedi ama buraya yazsam çızıktırıveriverirler die korkuyom valla
Tusunami diyince aklıma bi temel fıkrası geldi ruslarla ilgili olan.Çok komedi ama buraya yazsam çızıktırıveriverirler die korkuyom valla
arkadaşlar geyik güzel gidiyor ama gerçekleri yazmanın vakti geldi, üzgünüm hayallerinizi yerler bir edecegim ama internetten gelen bir bilgi.........
Bu yaratıklar Adam Steinfeld adindaki bir manyak sanatcinin yaptigi eserlerden biridir...!!
isteyen buradan bakabilir, deniz kızından daha yakışıklıları var ama bence +13, çoluk çocuğu uzak tutun, rüyalarına girebilir
http://www.thefeejeemermaid.com/gallery1.htm
Verdiğin linkte kayıp balık memo yu bulduuuuuuummmm
denizden ne çıksa yerim diyenler nerdesiniz.... bunlar denizden çıkmamış olabilir... ama ne bilim insan bi tuaf oluyo yav...johnny_rook adlı üyeden alıntı
belgesel kanalında çıktıve balık olduğu söylendi hatta canlı halinide gösterdiler ya ben yanılıyorum yada gene ben yanılıyorum beyin hoşaflaması var bugunlerde kafayı biraz dinlendireyimjohnny_rook adlı üyeden alıntı
EDIT: şimdi hatırladım belgesel kanalı değil flash tv ana haberde çıkmış ve bunun üzerine bir uzaman! konuk olarak açıklama yapmıştı belgesel kanalında gördüşüm farklı bir canlı idi ohh be rahatladım
FutureShock adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
bunlar gercekse ben bıudaha balık yemem
abi bence bunu rakının yanında kısım kısım kesip yemişler
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
musti81 adlı üyeden alıntı
bı yaşlı bir kız mı balık mı insan mı? bu ne baba ne bu?
Bu nası bişi... Gerçek olamaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çirkin deniz kızı yoktur az vodka vardır.. için biraz daha öle bakın
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
La bune bütün hayallerim suya düştü.Güzel oluyolardı bunlar yaaaaa:(:((:(
Belki bu da gençliğinde güzeLDi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aga bunu yüsene şeytan bilem bakmas
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Buda deniz kızıysa bizim çizgi filmlerni izlediğimiz kitaplarını okduumuz deniz kızları bşka bişeydi yayada hindistanın deniz kızları biraz tipsiz
CEkilmes bU haVADa Ne biSiKLet nE aRaBa O ZaMan aL sENde bİr [U][I][B]İnNoVa[/B][/I][/U]:queen:::alkiis::::comico::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)