Sahibinden'de verdiğim ilandan sonra gelen whatsapp mesajı...
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar;
Sahibinden verdiğim ilan sonrası whatsapp'tan mesaj aldım.
Açıkçası şüpheli bir durum.
Yazışmaları yüklemeye çalışacağım. Ama neresinden kaçırdığımı bilemiyorum. Sizin de fikrinizi almak istiyorum.
Bu satış gerçekleşir mi yoksa hiç gerçekleşmemeli mi?
Sizlerin de başınıza böyle bir iş geldi mi daha önce?
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
Özetle parayı göndereceğini söylüyor. Göndersin sende istediği adrese kargola olsun bitsin bu iş.
-
Profil fotosunu tam seçemiyorum polismi o general falanmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
İçine sinmedi senin benimde sinmedi, yurtiçi sat sende.
-
Seviyosan git konuş bence, bana biraz sazan.avi gibi geldi ama parayı gönderirse hallolur göndermezse sen gönderme hiç bi şey
-
diyor ki ben sana 1500 dolar + 120 dolar vereyim sen kargoyu nijere yolla.
-
kıllandım bak şimdi. parayı eline almadan sakın gönderme. ayrıca kargo parası ne kadar tutuyor, onu bi araştırmak lazım.
-
Her şey bir yana da, son mesajdaki “Okey” nedir?
Çok güldüm, sağolsun.
-
Merhaba
Daha once macbook’umu satarken bana da yine boyle bir mesaj gelmisti.
Uzerinden cok zaman gecti ama hatirladigim kadariyla kargoyu once yollatmak icin cok ugrasmisti.
Biraz fazla tesaduf bence.
Riske girmeye degmez.
Hayirli satislar dilerim
-
Bilemedim ben de açıkçası. Yarın para gelirse gönderirim cihazı. Ama gelmezse veya blokeli olarak hesapta durursa yine göndermeyeceğim sanırım. Bu ara kazık yemeye hiç niyetim yok
[IMG][/IMG]
-
Tipik, anadili İngilizce olmayan birinin İngilizcesi.
Fazla zaman kaybediyorsunuz. Buram buram sahtekarlık kokuyor.
-
Gramere çok dikkat ediyorsa Türk'tür.
-
nijeryada çok pahalıda türkiyedemi ucuz bunlar,nijeryalı değilse kendi ülkesinden getirsin sahibinden.com u çokmu aramış
-
Oo Nijerya prensinin yardıma ihtiyacı varmış'ın evrilmiş versiyonu.
Whatsapp'tan her türlü bilginizi tuzluğu alıp verin
Bonus: https://forum.donanimhaber.com/nijer...o--70038894-11
-
Hacı bu nijeryalılarla iş yapılmaz, uzak dur. Dolandırıcıyim diye bagiriyor
-
Lan o değil de bizimkiler pek bir dürüst.. Bizimkilerle şöyle oluyor yazışmalar..
Hacım 300 tl vereyim
Hacım kıçımda donum var takasa girermisin donla
Sen malı yolla ben parayı yollayayım..
Vsss diye gidiyor..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Diyor ki ben bankama, parayı yarın sabah yollasın diye talimat veriyorum, sen de sabah yolla. Bekleme diyor parayı, ben talimat verdim, yarın hesabına geçecek diyor. Yersen.
-
senin olayın aynısı
https://www.youtube.com/watch?v=dvnh9ZHLWhQ
-
Çavuş dediğin kolda 2 pırpır değil mi? Bu nasıl çavuş böyle Orgeneral gibi süslü püslü?
-
-
Ya neler varmış böyle.
Mail adresimi verdiğim gibi posta kutusuna izinsiz giriş bildirimi geldi. Ardından da dolandırıcı arkadaş bana neden yanlış adres verdim diye sitemde bulundu.
Mail adresimi özellikle yeni açtım ve hiç bir diğer hesabımla bağlantısı olmadığı için ayrıca da üst düzey bir şifre uygulaması kullandigim için patlamadılar. Sanırım en çok buna üzüldüler.
Gece gece hem ürünü satarım diye heveslendim hem de dolandırıcı olduğunu bildiğim halde eğlendim.
Bakalım daha kaç tane böyle dönüş alacağız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)