SeRCaN YUCE Balikesir universitesi Ayvalik Meslek Yuksek okulu turizm ve otel işl. bu sene bitti.. acik ogretim den devam...
SeRCaN YUCE Balikesir universitesi Ayvalik Meslek Yuksek okulu turizm ve otel işl. bu sene bitti.. acik ogretim den devam...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Yıldız Teknik Üniversitesi - Restorasyon: Bitti,
İstanbul Üniversitesi - Arkeoloji: Terk,
Karadeniz Teknik Üniversitesi - İçmimarlık: Yatay geçiş
Mimar Sinan Üniversitesi - İçmimarlık: Bitti
bu liste bana 8 seneye maloldu :(
tyler durden çukurova jeoloji 3. sınıf
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
yaw ben bu baslığı nasıl kacırdım tühh. . . adım öymen itü jeoloji bu yıl için macka yabancı dil seneye gecersem maslak kampusu ( organızasyonlara itina ile katılınır )
erciyes üniv. tıp hazırlık... Murat.
[SIZE="7"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sonsuza dek!!!!!!!!!
özgürlük!! _-bunun için de iki tekerlek-_[/COLOR][/FONT]::jester::
Yaw arkadaşlar ne kadar mesaj oldu okuyamıyorum bile girince
Bu ne yaw günde bir mesaj aaaaaaaaa .. . . .
Action biras finallerde bitti bitiyor . . . İstanbulda yokmu organizasyon?
Roadrunner; Yeditepe üniv. Hukuk Fakültesi 1. sınıf
sakarya üniversitesi elektrik-elektronik muh 2. sınıf
bu yazıdan bişi cıkmadımı bana mı oyle geliyo??
evet malesef bısey cıkmadı ben bıraktım bu başlığı unıversiteli motorcular o kadar takıp etmıo kanısına vardım en son
Bende istanbul üni. metalurji ve malzeme müh. 1.sınıf. avcılar kampüsünden yokmu kimse????
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
bende itü maslak / sadece bu yıl macka. .. .
bı suru kısı var ama okuyan cok az. . ..
bende ktu bilg. öğret. tek. öğret 3. sınıf
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
bende sakarya üniv.mekatronik 1.sınıf
DRİFT RELİGİON
Evet benim üni. maceramda biraz karışık önce mersin üni. turizm otelciliği (iki yıllık) bitirdim ardından akdeniz üni. Turizm otelciliğe (4 yıllık) 2001 yılında kayıt yaptırdım fakat 2003 yılında ilişiğim kesildi (yani atıldım) bu durumda askerden kaçayım hem kısa dönem olurum diye Anadolu Üni. (a.ö.f) işletmeye 2003 yılında kayıt yaptırdım bu arada zaten yarım yamalak girmiş olduğum (Her yaz stajı var okuyan bilir) çalışma hayatına mecburi full time dahil oldum. Tam bu iş bitti açık öğretimi bitirir askere gider hayatımı kurarım derken 2005'te af çıktı tekrar Akdeniz üni. turizm otelcilik bölümüne kaydımı yaptırdım şu an hala 3. sınıftan devam ediyorum bu durumda ben öğrenci mi oluyorum ne oluyorum iş bir yandan okul bir yandan bunaldım valla. İşte böyle eğer listeye kayıt edecekseniz Akdeniz Turizm Otelcilik diye yazarsınız tabi kabul görürse... Ben tam bir Eğitim mağduruyum kısacası... çok dertliyim bu konuda burada başıma gelenleri anlatsam sayfalar sürer o yüzden hiç girmeyeyim 20011005079 Emre Doğru emir ve görüşlerinize hazırdır komtanım...
dostum o zaman senle meslektasız bende itü de muhendıslık okuyorum gece receptionistlik yapıorum. . . . . .. . . .. .
bak şimdi önbüro ilişkierinde.. .. . ..
Sevgili immgrant valla Allah kolaylık versin hem okul hem iş nasıl idare ediyorsun. Ben bunaldım artık ya okul ya iş bu yaz da geçsin karar vereceğim artık ikisi birden çok yıpratıyor beni, pilim bitti zaten benim son çalıştığım otel Bodrum'da hafta sonu git gel vucüt iflas bayrağını çekecek. Burda hep adam akıllı oteller 5yıldızlı ve seni adamdan saymazlar, benim gibi adam çok iki dil bilen üni.'de okuyan değerin yok yani buralarda. Bodrum'da hiç olmazsa insan yerine koyup bir oteli gözleri kapalı emanet ediyorlar seni el üstünde tutuyorlar. O işide kaybedeceğim bu gidişle.
00.00-08.00 shiftindeysen yani graveyard'taysan ne diyeyim mezar bekçisi olmuşsun demektir. Allah tekrardan kolaylık versin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)