benim de stajım var dostum ya.
o gün staja motorla gideceksin, çıkışta direk buluşmaya geleceksin o kadar
benim de stajım var dostum ya.
o gün staja motorla gideceksin, çıkışta direk buluşmaya geleceksin o kadar
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Bende full mesai(16saat) çalışıyorum, örneğin. Ama iş çıkışı ertesi gün gelicem. Staj hafif kalır.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
herkese merhaba,
ben de marmaradayım, tıp 6
yollarda ve heryerde görüşmek üzere
Selam Recep ben. Çukurova Üni. İşletme 2. Sınıf. II. Öğretim
live to ride, ride to live
Üniversiteli Motorcu Arkadaşlardan C.tesi-Pazar günkü Barışa ROcK festivaline gidecek arkadaşlar yok mu? Biz organize oluyoruz, isterseniz katılın. Konunun linki http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19399 , katılımınızı bekliyoruz.
yıne merhaba arkadaslar aranızda it.ü.lü varmı maçkada okuyan .
arkaslar ben su cay meselesını tuttum tanısmıs kaynasmıs oluruz bır yer verelım bulusalım
buluşma ayarlıcaz da listedeki kayıtlı arkadaşlardan yeterli ilgiyi bulamadık hala bekliyoruz...
selam dost bahçeşehir üniversitesi işletme 4. sınıf
arkadaşlar nerede ya? ismini yazdıran topiği terk etti gitti, aloooooooo??? organize olalım.
slm ben özgür yeditepe üni makina müh
hafta içi çoğu kişinin stajı - işi var galiba . LesPaul ün dediği gibi hafta içi akşam buluşalım.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Selam arkadaşlar ben Murat-A.I.B.U (American İnternational Business University) Biology 4. sınıf
Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)
arkadaşlar, biraz daha bekleyelim isterseniz.
hafta sonuna doğru buluşmayla ilgili bir topic açarız. önümüzdeki hafta hafta içi akşam saatlerinde bir gün ayarlarız.
pek ilgi yok gibi ama olduğu kadar artık gelen arkadaşlarla tanışırız bu da yeter
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Merhaba,
Adım halil ibrahim erdemir (ibo), 19 yaşındayım, kasımda 20 inş. Websayfası düzenlemeleri ve kurumsal kimlik üzerine çalışıyorum. Mesleğimiz var
24 Ağustos/25 Ağustos Bilkent Üniversitesi İletişim Tasarımı Sınavı var
3 Eylül Başken Üniversitesi Grafik Tasarımı Sınavı var
Şimdi hangi ünide olmuş oluyorum bilmiyorum ama sınavdan sonra size hangisinde okuyor olacağımı yazarım
Dostlar topiğe isminizi kayıt ettirip terk etmeyin. Gruba sahip çıkın, buluşma ayarlamayı düşünüyoruz, siz de fikrinizi söyleyin.
Yeditepe Üniversitesi 2. sınıf İktisat Fakültesi merhaba memnun oldum
usta beni de ekleyin bilkent üniversitesi eğitim fakültesi ingilizce öğretmenliği 2.sınıf
Eğleniyor muyuz?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)