aramıza hoşgeldin umarım formda aradığını bulur kalıcı olursun
aramıza hoşgeldin umarım formda aradığını bulur kalıcı olursun
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
yok yau
ben başıma geleceği bildiğim için zarf attım ama yine yemicek galba
sayı biraz daha artsın da, bir iki arkadaşla beraber birşeyler yaparız
çoğunluğun istediği gün ve saate göre bir buluşma ayarlanır. yalnız sadece üniversiteli MT'ciler olarak bu buluşmayı gerçekleştirmek yanlış olur, herkese açık bir buluşma olması gerekir diye düşünüyorum
bir de daha çok arkadaşlarımızın hangi yakada oturduğu da önemli. ona göre bir buluşma noktası seçeriz.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Herkese açık olsun tabii, taksim-tophane felan olablr. Diğerleri ne diyor ses-soluk yok.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
bana her yer uyar Carlitoturco.Ben anadolu yakasında bostancı'dayım bu arada.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Ok diğer arkadaşlar da hemfikir olrsa dediğim yerde toplanrz.
taksim falan olur tabi ama motorlarımızın park sorununun olmayacağı bir yer seçmemiz lazım.
taksimde benim bildiğim park sorunu olmayan yer yok.
beleş park yeri varsa taksim de olur niye olmasın
çok klasiktir belki ama bu tür buluşmalar için dolmabahçe'deki çay bahçesi çok uygun bir yer.
herkesin fikrini alalım ama??
hadi bakalım..??
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
dolmabahçe bana uyar açık hava olursa iyi olur.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
açık hava olsun tabi ya. bu sıcakta kendimizi kapalı yere hapsetmeye ne gerek var
tophaneye de gidebiliriz, orda da park sorunu olmuyo.
ikisi birbirine yakın zaten.
Amma cok yildizli varmis, ayakta mi uyuyorum nedir Yildiz Teknik Universitesi Jeodezi ve Fotogrametri Muh. bolumundeyim ben de, 3. senem bitti.sinif demedim )
Gelin motosiklet klubu kuralim okulda, hos 3 yildir rock klubu kurmaya calisiyoruz, kurdurtmamak icin bin dereden su getirdi yonetim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Sadece üniversiteli motorseverler olarak bir tanışma çayı düzenleyebiliriz bence.
Ben şu anda memleketteyim ama çarşamba günü istanbulda olurum. Kış gelmeden tanışalım sonra bide gezi yaparız güzel olur.
Boğaziçinden arkadaşlar, katılımımız çok olursa sevinirim, üniversiteden hiç motorsever arkadaşım yok feci birşey.
itü güverte hazırlık bitti en yakın zamanda tanısmak isterim ü. li arkadaşlarla
ben alper edirnede trakya universitesi bilgisayar teknolojileri ve programlaam okuyorum.. istdan edirneye motorumla gidiyorum :D
evet arkadaşlar yok mu başka üniversiteli arkadaşımız?
hadi yazdırın isimlerinizi ona göre buluşma ayarlıcaz
Dolmabahçe iyi fikir ama haftasonu olursa katılım daha çok olr.
Hafta sonu her yer çok kalabalık olur, özellikle Dolmabahçe gibi deniz kenarı olan yerler.
Hafta içi daha iyi gibi bence ama, hep beraber karar verelim.
Hafta içi bir akşam saati olabilir mesela. 18:00'dan sonra herhangi bir saat..
erhan özer---9 eylül üniversitesi maden mühendisliği
Sokemon ----- Ege universitesi matematik gtr250
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
slm ben fahrettin anadolu yunus emre kampüsündeyim bölümüm aşçılık2.sınıf eskişehir
carlitoturko bende f.zade de oturuyorum sen nersindesin
OsaK kardeş boğaziçili olarak seni yalnız bırakmam inşallah Buluşmaya gelebilirim inşallah yani staj falan filan yüzünden gelemeyebilirim o yüzden yani
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)