Listede nicimi gorunce sevindim
Bu arada memleketinden üniversitesine motoruyla giden arkadaşlar var mı arkadaşlar
Listede nicimi gorunce sevindim
Bu arada memleketinden üniversitesine motoruyla giden arkadaşlar var mı arkadaşlar
Herkese selam arkadaşlar,
beni de ekleyiniz, Ankara Universitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü, 5. seneye girerken henüz 3. sınıftayım
Ben Serkan. Yıldız Teknik Üniversitesi, Makina Mühendisliği'nde okuyorum.
4. sınıf bitti.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Anadolu ÜNV. Tuzrim ve otel işletmeciliği
Arkadaşlar , aslında birçok arkadaş AÇIKÖĞRETİM öğrencisi...
Madem ANADOLU ÜNİV. diploması alacaksınız.Hiç olmazsa okulunuzu ziyarete gelebilirsiniz...
Ben Eskişehir'de sizlere konaklama ve organizasyon için ayarlama yapabilirim...
Motorlarınızı , sırt çantalarınızı alıp A.Ü. ni görmeye gelirsiniz.Hem kampüsleri gezeriz , hem de Eskişehir'i görmüş olursunuz??
Bu projeye ne dersiniz??
walla ben memleketten okula motorla gelmedim ama motorumu eskişehirden aldım
Selamlar
Boğaziçi Fizik de okuyorum, ikinci sınıf bitti, Yıldızdan İTÜden bizim üniversiteden arkadaşlarla tanışmak isterim, toplu geziler olursa seve seve katılırım, bir tanışma çayı falan düzenleme şansımız var mı acaba istanbullu üniversiteli motorseverler olarak?
merhabalar ben mehmet yıldız teknik univ. mak.3 muh. (3 dedigime bakmayın daha yeni başlamış bir ogrenci kadar kredim varherkese keyifli suruşler..
ben elif. lisans çoktan bitti ama hala biraz öğrenci sayılırım... boğaziçi üniversitesi sistem ve kontrol müh. mastır programına kayıtlıyım. motorum eli kulağında geliyor
SAKAL - Doğuş Göktay
Trakya Üniversitesi Bilgisayar Teknik ve Programlama
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Merhaba Harun ben. Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi İşletme Bölümü
1.sınıf. Memnun oldum
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Merhaba herkese,
Ben de ODTÜ - Bilgisayar Mühendisliği'ndeyim.
Aslında master, o da bitmek üzere.
Ama ODTÜ'de çalışıyorum aynı zamanda, sürekli kampüsteyiz sonuç olarak.
yıldızlı baya varmış ya
bi tanışma toplantısı düzenleyelim walla istanbuldaki arkadaşlarla.
seve seve gelirim
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
Evet istanbullu arkadaşlarla bi tanışma toplantısı düzenleyecek sayıya ulaştık, isterseniz önümüzdeki günlerde bi gün belirleyelim. Ama bazı arkadaşlar yaz tatili sebebiyle memleketlerinde (istanbul dışında) olabilir? Ayrıca hiç istanbul üniversiteli yok, şaşırdım. Üniversitede motoru olan kişi tek benim galiba
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
çukurova üni jeo müh 3 e geçmeye çalışıyorum %99 geçiyorum walla.
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
@LesPaul
Sitede en deneyimli olduğun için organizatör olarak seni seçtik arkadaşlarla beraber Ne zaman toplanıyoruz?
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)