Bu kadar da olmaz yahu
Bu kadar da olmaz yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aynen altına imzamı atıyorum. Hatta söylenecek daha çok şeyler de var ama , kimseyi incitmek istemiyoruz. Evet tabiki iyi niyetle açılmış bir topic amma yanlış anlamalara da zemin hazılayacak tarz da. Yani şimdi yol da bir motorcuya selam vermek için diplomasına mı bakacağız. Ben de üniversite mezunuyum ama bu topic i görünce de aman aman sevinmedim . Karşımızdaki insanları onere etmek varken neden yanlış anlamalara zemin hazırlayalım ki. Bu topic i açan arkadaşı da tabi ki eleştirmiyorum ama zaten bir avuçuz hele hele ufak motorlara selam vermeyen ve almayan büyük cc lere hep kıl olmuşumdur. Bu ara da ben de 1100 cc bir motor kullanıyorum ve ayrıyeten bir de şu selam alıp vermeyen ss ciler beni sinir ediyor.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
Hepimiz motorsiklet sevdalısıyız ama türlerimize göre kendi içimizde hiyerarşimiz! var değil mi ? komik gerçekten. Hemen herkesin motorsikleti bir sınıfa bir türe bağlı ben ne yapayım Sport touring değil enduro değil touring değil kimse bana selam vermiyor ben de kimseye selam vermiyorummu demeliyim
Bu yazışmalara bir anlam veremedim.. Tabii ki iyi niyetiyle açılmıs bir TOPİC...
Bu topic te Üniversite Mezunları sorulmuyor...Kimin Ne mezunu olduğu kimseyi ilgilendirmez.
Burada Şu an kimler hangi üniversiteye gidiyor... Belki yakın olabiliriz; yeni bulusmalar ortaya cıkarabiliriz diye düşünülüyor... Bunda da hiçbir aksi düşünce yok..
Gayet Mantıklı bir Topic; Acan arkadasa tebrikler ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Üniversiteli motosikletsiz motosiklet aşığı'ndan herkese selamlar...
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
bende kendimi ifade etmekten çok benim üniversitede okuyan arkadaşlar varsa onlarla irtibata geçmek için takip ediyorum bu başlığı.
arkadaşlarımız demişler motorlunun üniversitelisi üniversitesizi olurmu diye, tabi ki olur kardeşim, ünili bir grupla gezerken tarihi, turistik yerleri orjinal mekanları gezmek istediğinde anlaşmak kolay oluyo, onun haricinde adamlar kalkıp buraya taş toprak gezmeye mi geldik gidelim mangal yapalım, ırmağa girelim diyolar da başka bişey demiyorlar, tabiki mangalsız manzarasız bir gezi olmaz onu bizde düşünüyoruz ama amacımız olmaktan öte amacımıza yol alırken arada eğlence olarak planlıyoruz onları. bu konu gerçekten iyi bir konu aynı düşünce tarzından insanlarla iletişime geçmek için, açana saygılar, olumlu veya olumsuz tüm eleştirileri yapan arkadaşlara da düşüncelerini dile getirdikleri için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum, bende düşüncemi paylaşmış olsun hedefimde kimse yok, saygılarımla güvenli sürüşler diliyorum...
Mübarek Kurban Bayramınızı Kutlarım... Esenlikte kalın...
Üniversiteliler arasında Karadeniz de okuyan var mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
marmara unı sporakademısı besyo antrenorluk bolumu 6. sınıf varmı kapısan bu arada bu burslar nezaman acıklanıyo yaw)
Ocakta acıklanır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
merhaba recep ben sakarya üniversitesi
ankara ankara güzel ankara.odtüden slm herkese.
dağ bayır geziyorum.
Ankara da dağ mı var
KTÜ ye geleydin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben de geldim aranıza Gazi Tıp 4. sınıf
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)