okan marmara unı spor akademisi 5. sınıf gene uzadı yaa yas 21
okan marmara unı spor akademisi 5. sınıf gene uzadı yaa yas 21
Selam arkadaşlar bnde Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojileri 1. Sınıf öğrencisiyim
Ege Üniversitesi İktisat (Bitti...) CBF 250 Saygılar
:pr::pr::pr:
istanbul ünv. istanbul tıp fak. 4,5 uncu sınıf, memleket afyon hirkeşlere saygılar....
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Marmara üniversitesi ekonometri öğrencisiyim,motosikletim cbf 250...
istanbul aydın üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım 1.sınıf.hepicinize bol gazlar
listeye beni de ekleyin 7tepe üniversitesi sistem mühendisliği motorum cbf 150
Selamlar...
Doğan Can Çıtak, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Kayıtları Böllümü 1. sınıfım...
Motorum Kanuni Tiger S 250
KaSkTaK
bendeee Armağan ODTÜ Kimya dan
Its not the same, takes two to know Two to know, two to know Why cant you see? Arnold layne...
Syd Barrett
Namık kemal üni Turizm otelcilik 1.sınıf
mesut akdeniz
dumlupınar üniversitesi
bilgisayar programcılığı
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ben Tolga, Beykent Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri 2005 mezunu, Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Temel Ekonomik Analizler (dondurulmuş, 2009 askerden sonra bitecek inşallah )
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
[I]- Mustafa Kemal ATATÜRK[/I]
ben Aybars, Hacettepe GSF heykel bölümü 2.sınıf .
KLR 650, Yuan 150 cross
Erhan HÜRYAŞAR
pamukkale üniversitesi halkla ilişkiler son sınıf...
:D bu başlıgı ben yeni gördum :D bende varım Pamukkale üniversitesi Pazarlama :D
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
CANER ÇAMALAN İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi Bilgisayar Programcılığı
GÖRKEM KORUCU İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi Bilgisayar Programcılığı
he bu grup iyi olmuş ta bide sıra arkadaşı olanlar diye açın da görkemle ekliyelim kendimizi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Eskişehir Anadolu Üniversitesi.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
Ajlan Ömer - oumaR... - Ege Üniversitesi Su Ürünleri. - Kırmızı Scooty Pep [43 rt 823]
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
bir zamanlar İnönü üniversitesi
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Uludağ Üniversitesi - Makine Mühendisliği
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)