pre_lude, daha önce yazmışsın ama iyice bi perçinleyeyim dedin heralde
tüm üniversitelilere selamlar
pre_lude, daha önce yazmışsın ama iyice bi perçinleyeyim dedin heralde
tüm üniversitelilere selamlar
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
yazarken dedim zaten sanki dejavu oluo :D:D ondanmıs demek ))
hehe iyiymiş
olsun sağlam oldu
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
kadir has üniversitesi- uluslararası ilişkiler
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
tüm aktiviteleri dört gözle bekliyoruz arkadaşlar anodolu açık ögretim ama olsun kapıdan kovsanız bacadan girerim alimmallah
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
abi söle tekirdag sahile bi gezi fln düzenlesek ya tanısmıs oluruz hepberaber
yaw biz ankaradayız ama abi tekirdağ aşar bizi şöle orta biyer de bulusalım kamp olayına girişelim olmaz mı bi hafta sonu
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
olmaz olurmu ozamn söle yapalım ortada olmasın inelim güneye? yada canakkale? yada illa orta olsun diosan yazın bakarız ona
olur tabi niye olmasın ama sayımız üç beş kişi olacaksa tad vermez inan ki yeterli sayıyı bulmamız lazım ki deysin derim ben
hi$$$t uj be$$ler bekleyin bakalim ne gezisi bu boyle,ben bi kupa dert cekiyom elin memleketinde,bekleyin 1 ay'da bende geleyim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hemen deil zaten bi okullar biitsin temmuz gibi olur kanımca buradan irtibatı koparmamamız lazım ama
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
tabi cnm simdi diil bi okul bitsin ozamn yaz okulu gelirse anca temmuz agustos gibi olur zaten bi zamanı gelsinde detayları ozamn belirleriz =)
Çukurova Üniversitesi Mak Müh 1.2.3.sınıf-ADANA
okeytoooo.........................
istanbul üniversitesi sualtı teknolojisi bölümü keyifli gaz açmalar
selam millet. ya ben ew okul arası kullanma küzere bi maxi scooter alacamda bunların yakıt durumlarını bilmiyorum. alacağım şey en fazla 250cc olur. bana ekonomi adına bi model tavsiye edermisniz. sölemiştim ama ituluyum yine diim :D
merhaba arkadaslar ben anadolu uni. kamu yonetımı okuyorum adım emre sızlerı tanıdıgıma cok sevındım anadolu uni. motor sporları kulubu varmıs bı bılgınız varmı
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
19 Mayıs Üniv. eğtm fak. res. bölümü 1982 mezunu kart motorcu...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
hopp trakyalılar gidelim erikliye yada vakıflara bari keşana :D sezon başladımı oralarda acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)