selamlar bende dokuz eylül üniversitesi elektrik-elektronik müh.de okuyorum ama sevmiyorum. yakında bölümde ayaklanma bile yapcaz. tüm DEU leri bekleriz :D
selamlar bende dokuz eylül üniversitesi elektrik-elektronik müh.de okuyorum ama sevmiyorum. yakında bölümde ayaklanma bile yapcaz. tüm DEU leri bekleriz :D
elektronık sevmıosunuz ahhh ahhhhh ... keşke calıssaydım azcık sınava
selamlarrr bende Konya Selçuk Üni.den T.B.M.Y.O dan bilgisayar tek.ve prog. danım...
MoToCroSS RuLeZZ
arkadaşlar var mı böteb (bilgisayar öğretim teknolojileri eğitim bölümü) okuyanınız
mayısta izmirde DEU kurultaya geliyorum KTU-BÖTEB olarak var mı başka
katılanlar trb dan sevgiler
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
selam ben karadeniz teknik üniversitesi endüstriyel elektronik bölümü ögrencisiyim bu sen son inş. bu kabustan uyanıyorum
Sonra başka kabuslar başlayacak Gök
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sus yaa şurda agız tadı ile 2 dk mutlu olamıycaz mı yaaa hatırlatmasan olmuyordu yani
Tamam tamam sustum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Komratskii Gosudarstvenii Universiteta yanii komrat devlet universitesi ingiliz dili ve edebiyati ha birde rus dili ogretiyolar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ArkadaŞlar Bende Anadolu Ünİversİtesİ A.o.f. Önlİsans İlahİyat 2.sinif ÖĞrencİsİyİm
KIRMIZI BOĞA..
Bu başLığaa yazmamışım sanırım ! Ben de AMerican Universitesi ; ULuslar arası ilişkiler 1. sınıf .. Bu yıl gitmedik seneyee inşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
odtü inşaat mühendisliği hazırlık sınıfı herkese selam
Eee böyle yazacakmıyız devamlı ben burdan şu şurdan diye yokmu bi organize?
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
gtaliba bu forumun amacı sadece kiğm nerde okuyo onu ogrenmek
anadolu üniversitesi işitme engelliler öğretmenliği 4. sınıf
İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fak (aslı 6 yıl ama ben sağlam olsun diye 7 yıl okudum )
Uzmanlık eğitimi 4 yıl
Anadolu İşletme 4 yıl
15 yıl, var mı fazlası
[QUOTE=necropolis;641597]İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fak (aslı 6 yıl ama ben sağlam olsun diye 7 yıl okudum )
Uzmanlık eğitimi 4 yıl
Anadolu İşletme 4 yıl
15 yıl, var mı fazlası [/QUOnecdet abi işi inada bindirme
[/QUOnecdet abi işi inada bindirme [/QUOTE]
fevkalde pişmanım da o yüzden Örnek olsun genç arkadaşlarıma
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)