sağlam bı oteldew 23:00 07:00 shiftindeyım valla bızımkı cok zevklı arklarda cok ıyı ben cok menunum 9 aydır calısıyorum. .. .
sağlam bı oteldew 23:00 07:00 shiftindeyım valla bızımkı cok zevklı arklarda cok ıyı ben cok menunum 9 aydır calısıyorum. .. .
Merhaba ben Hamit. Marmara üniversitesi End. Elektronik bitti.Şimdi Anadolu üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık 1. öğrencisiyim...
Memnun oldum ;)
Saygılarımla...
abi ne bılım unıversıteyı gorunce daldım ben uzun zaman once ama fazla aktıf diilk belki kurtarırız. . .. .
abı senı tabıkı kapsıyo. .. .
topıcımızın doktoru olarak senı aramızda gormeyi hep isteriz. . .. .
üniversiteli motorcu kapsamı tam olarak ne bılmıorum acıkcası. . .
unıversitede okuyan. ..
unıversıte okumusç çç
unıversıte kapısından gecmıs. .. . .
motorcu motorcudur benım için. .. . . .
biliyosun
şu bakımdan şeyettim öymencim
14 sene ünv hayatım var, yoktur alemde fazlası
Hayır Necropolis asıl Bodrum'da adam yerine koyuyorlar. Antalya!da Üniversite olduğu için iki yabancı dil bilen, üni.'de okuyan hani prezentabl dedikleri adam çok ya o yüzden pek değer vermezler buralarda insana, bir hengamedir gidiyor ne 5yıldızlı oteller 5yıldız kalitesinde hizmet verebiliyor, binalar güzel içleri boş çok sıkıntıda Antalya bence, işallah ilerde patlamaz ama bu işin duayenleride burda Sn. Bekir Akkaş gibi.
Resimden Gördüğüm kadarıyla sailing/yatch (S/Y) sevdalısınız aynı zamanda, bu durumda D-marin Turgutreis'i iyi bilirsiniz. Orayı bilen Marin_a otelide bilir tam karşısı eğer uğruyorsanız ve ben işten ayrılmaz isem görüşmek, ağırlamak isterim. Bizim müşteri profilimiz de genel de yatçıdır.
abi iş iddaya bınmesın acık acık solıım ben istanbul veterınerlık ıstıodum geometrı hocam sen itünün onunden bıle gecemezsın dedı sonuc bu. . . .
şimdi pişmanmıyım sayılır. ... .
Harran ünv Meslek Yüksek Okulu 1.sinif Elektirk Bölümü
yaşım 19 bi olsada binsem bu YZF R6 yaaa
rossi sende hoşgeldin. . ..
bi an ev sahibi gibi hisseettiim ne alakaysa
Beyler burası baya hareketlenmiş ya, bu topik uzun zamandır yazılmıyordu, yeni gelen arkadaşları yakında listeye ekleyeyim, havalar düzeliyor, belki yine bir buluşma ayarlarız.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
üniversite öğrencisiyken bi racing sahibi olmak için neler vermezdim. gel gör ki yol parasından tasarruf edebilmek için okuldan eve otostopla dönüyoduk. belkide iyi oldu bu güce o manyak zamanlarımda sahip olmamak.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
1000rr
haklısın galiba ben hiç sahip olmasamda olur
ben de Cihan / Abant İzzet Baysal Üni. Güzel Sanatlar Bölümü - Grafik 2. Sınıf
bi abant planımız var istanbul mt den birkaç kişi ıle geldiğimizde bize katılabilirsin gezinin baslıgından (acıldıgı zaman tabi)
Merhaba arkadaşlar uzatmalı ünv öğrencilerini de aranıza alıyormusunuz bilmiyorum
Ben Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Müh. 5. sınıf öğrencisi Durmuş..
Abant çok ii olr ya, harika bir yer orası, daha önce geçen sene buluşmamız oldu. Bu topik geçen sene açıldı ve bir ara baya popülerdi, okullar açıldıktan sonra ilgi biraz düşmüştü. Bazı arkadaşlar ile hala görüşüyoruz.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
hmmm anladım dostum o zaman senide gezide aramızda görmek isteriz istanbul mt ye yazmıyorsun galiba daha önce hatırlamıyorum mesajını takip edersen bize katılailirsin ayrıca hemen hemen her hafta var bişiler
bende uzatmalı olucam ne demek en güzeli. .. .
kolaymı kazanılıyor üniversite
toplantı, gezi, aktivite farketmez. yapalım bişiler, tanışalım....
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)