Borsa vs Döviz vs Tl faiz
Reklamlar
-
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Asya borsasının açılmasıyla maalesef 8.40 oldu. Normalde haftaya alacağım bir iki ürün vardı aliden böyle olacağından sabah direkt aldım. Ülke ülke değil para para değil hal böyle olunca diken üstünde yaşıyoruz anasını satayım.
Uzulme,yarin 7.7 yi gecmez bence.
Cok sig bir piyasada olusmus bir fiyat,kalici olmaz bence.
Reklamlar
-
Hocam maalesef bir süre 8in altını görmemiz mümkün değil ki sadece keşke dolar artsa. Bidena karşı putini tutmamız özellikle de s400den kaynaklı ciddi çatışma yaşamamıza rağmen bunu yapmamız, istanbul sözleşmesinin iptali sonucu birleşmiş milletlerin kınaması, mb değişimi derken bu olaylar bizi çok büyük sıkıntılara sokacak. Kafamıza sıkmaya devam ediyoruz, bir yandan da iktidarcık taraflı holdinglere milyonluk ihaleler dağıtıyor. Neyse maaşı dolarla almıyoruz devam...
-
Ben anladım galiba. Birileri alınacak kararları önceden haber alıp cuma günü yüklü miktarda döviz alıyor. Haftasonunda dünyayı kıskandıran kararlar alınıyor, dolar şaha kalkıyor. Cumadan dolar alanlar voleyi vuruyor. Hayırlı cumalar dedikleri bu olsa gerek.
-
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Ben anladım galiba. Birileri alınacak kararları önceden haber alıp cuma günü yüklü miktarda döviz alıyor. Haftasonunda dünyayı kıskandıran kararlar alınıyor, dolar şaha kalkıyor. Cumadan dolar alanlar voleyi vuruyor. Hayırlı cumalar dedikleri bu olsa gerek.
Bu agir bir suclama..
Bence turkiye ye karsi yine birileri dugmeye basti.
Bu konuda bursaliali,atp gibi ustadlarin degerli yorumlarini merak ediyorum.Eger onlar da senin gibi dusunuyorsa o zaman ben yaniliyor olabilirim.
-
Hah, işte ondan. Tabii akıllılar böyle böyle kararlar alıp sonra "Niye memlekete yabancı yatırımcı" gelmiyor diye kara kara düşünüyorlar. Neyse, millet tencere, hükümet kapak. Millet hükümet tam uyum içinde.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Sadece bu değil borsada millet binbir oyun oynadı cuma günü. Başka ülkede olsa bu olay şu an ülke ayağa kalkmıştı. Adamlar her konuda istediğini yazıyor oynuyor. Biz de tabiri caizse bir bok yapamadan izliyoruz.
-
Maalesef çalışan elini taşın altına koyan değil, hap yap parayı kap, yapanlar yine malı götürdü.
-
-
-
-
',' adlı üyeden alıntı
demek ki benzer aptallığı bir çok toplum yapıyor, musluk akarken hiç kesilmeyecek sanıyorlar, geleceğe dair hiç bir önlem yok ve şimdi öyle sap gibi kalırlar ortada...
adamın anlatmasına göre teknoloji ile pek işi olmayan insanlar için güzel bir yer küba, ama fakat lakin benim için yaşanmaz, bir küba sevici olarak diyorum ki internet ve bilgisayar yok ise bende yokum.
edit: adam ev kiralarından bahsetmemiş, iş imkanı ve gıda ihtiyaçlarının ne şekilde olduğundan bahsetmemiş, ben videoyu yetersiz buldum, tamamen izledim ama pek hazettiğim söylenemez. videoda en çok sevdiğim ve ilgimi çeken kısım ise başlardaki hatunun bacaklarıydı daş gibiydi abi daş daş,
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
videoda en çok sevdiğim ve ilgimi çeken kısım ise başlardaki hatun
sandra
-
22 Nisan 2021, 10:14
-
22 Nisan 2021, 18:22
',' adlı üyeden alıntı
abi taş gibi hatunlar ya, yani bu hatunlarla çok güzel jiu jitsu yapılır, bam güm dövüşeceksin abi bu hatunlarla... yani bunlar ile konuşarak anlaşılmaz, beden diliyle konuşmak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)