Enflasyon olacağından bahsediyorlar ... Evren Devrim Zelyut'u dinliyorum yutupta... patlattık, patlatcaz gibi geliyor...
Sıkı tutunun...
Dolar borçlarınızı kapatınız... Kemerlerinizi takma babında ...
Dolarla sipariş vereceğim ufak iki üç parça var. Onları da aldım mı sırtım yere gelmez. Ekmeği TL ile alıyoruz sonuçta.
yav arkadaşlar yarın ne olur siyasi analizlerine guvenenler bir akıl versın kafam çok karışık.
YSK seçmi iptal edecek mi etmeyecek mi ? Her kafadan bir ses çıkıyor,benim gibi bir ustad bile durumu cozemiyor...
Lan varya secim iptal edilmezse borsadaki buyuk kağıtlar cok kısa zamanda %10 %15 yapar,hay allahım nappsam ki ?
Bence ters köşe yapıp YSK itirazı reddedecek, tersi bir durumu düşünmek bile ilstemiyorum...
reyiz daha önce merkez bankası kararlarında da aynı taktiği yapmıştı, dış basına karşı
şimdi oynanan tiyatora da aynısı
ysk seçim tekrarlanmasını reddeder, reyiz dış basına goygoy yapar bakın yargımız sağlam hesabı, yandaş medya da şaibeli istanbul bb imamoğlu der v.s
potasyuma aynen katılıyorum.Hele cumartesi yaptığı açıklama tamamen dışarıya yönelik diye düşünüyorum.Bu gün YSK itirazı red edince YSK kendini kurtaracak sanki bağımsızmış ve siyasi iktidardan baskı görmüyormuş havası oluşacak.RTE ise bakın ben diktatör olsam seçim iptal edilirdi deyip demokratmış gibi görünecek.
AKP ve özellikle RTE anketlere bakmadan iş yapmaz.Seçimi tekrarlaması durumunda anketlerde göründüğü gibi 5 6 puan fark çıkarsa hem mevcut konumunun meşruiyetini hemde siyasal geleceğini riske atmaz.Heee bunu yaparsa da ben çevresindekilerin tarafından çok büyük komplonun içinde olduğunu düşünürüm.
RTE kaybedeceği seçime girmez.
bu sefer durumlar gerçekten kötü, kasım da ciddi bir kriz beklentisi var, şu günlerde yaşadığımız nedir derseniz krizcik miş... winter is coming diyolaaaerrr
35 bine 250 cc hazır olun
üye toplamak için sacma sapan başlıklar atan dünyanın en gereksiz ekonomi yorumcusu olabilir bu adam.
https://t24.com.tr/haber/erdogan-mur...yapmadi,829465
Şükürler olsun, reis MB başkanını gorevden almış..almakla da kalmamış boyle bir açıklama yapmış.Allah razı olsun senden reis..
4 aydır ha çıktı çıkacak derken dolar hala yerinde sayıyodu.Pzt bize ekmek çıkacak sanırım.
Saçmasapan video dolu internet, bu da onlardan biri. 12 dakika boş laf var, tek ipe sapa gelir bilgi yok.
O neyse de, sen kalk ülkenin para politikasını, günü kurtarma peşinde olan siyasetçiden korumakla görevli sözde bağımsız MB başkanını işinden at, sonra da dalga geçer gibi "Kendisine ekonomi toplantılarında defalarca faizi indirmesi gerektiğini söyledik. Gerekeni yapmadı." diye açıklama yap. Şaşkınım. Allah akıl fikir versin.
Ülkemizi pek güzel günler bekliyor. Yiten güç olmaya doğru tam gayretle tüm hızla el ele.
Denileni yapmadı da niye bugüne kadar beklemişler? Çıkartsın yasayı, alsın faiz belirleme yetkisini, ertesi gün yapsın faizi sıfır. Tutan mı var?
Bence dövizin düşmesini istemiyorlar, o yüzden düşmeye başlayınca mutlaka bir kılçık atıyorlar. Yoksa hiç bir şey böyle kör gözüm parmağıma yapılmaz yani .
Dolar Cuma 5.58
Pazartesi 5.78
Ülkecek %4 fakirleştik tek hamleyle...
Yiyecek içecek servisimiz kapanmıştır. Açılır masalarınızı katlayıp kilitleyiniz. Yatay konumdaki koltuklarınızı dikleştiriniz. Ayakta yolcularımız oturunuz.
Kemerlerinizi bağlayınız. Uçuşa geçiyoruz.
Özetle, Star Trek'teki kaptan can lük pikard edasıyla: "Engage!"
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)