google'ın türkiye'ye teşekkür etmemesi
Reklamlar
-
gogıl efendiye o kadar para kazandırıyoruz fekad memleketimize bir teşekkür dahi etmiyor yahu!
efendim, google bugün 20. yılına özel bir doodle hazırlamış. nazar-ı merakımı celbetti, gireyim bir bakayım şu doodle'a dedim. videonun sonunda her dilde teşekkür mesajı verilmiş. hatta ve hatta azerice 'çox sağolun' yazılmış ama 'teşekkür ederim' yazmamışlar.
zalim misiniz nesiniz anlamadım ki?
Reklamlar
-
Hacı kızma da son zamanlarda harbi ağır absürt konular açıyorsun çözemedim ya..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Hacı kızma da son zamanlarda harbi ağır absürt konular açıyorsun çözemedim ya..
ya bi turkce 'teşekkür ederim' yazmak çok mu zor? başçavuşun beygiri mi osuruyor burada? saksı değiliz biz!
-
hokahey adlı üyeden alıntı
ya bi turkce 'teşekkür ederim' yazmak çok mu zor? başçavuşun beygiri mi osuruyor burada? saksı değiliz biz!
Bunlar da teşekkürdür..
https://www.google.com.tr/search?q=g...w=1280&bih=689
https://www.google.com.tr/search?biw....0.oxFHzn4oPCI
https://www.google.com.tr/search?biw....0.gFM5qTTOwes
Bir firmanın senin değerlerine saygı duyması da bir teşekkürdür..Unutma bu tarihte ülkeni yöneten hırsız p.venk ya cırcır oluyor ya kabız oluyor..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Yerli ve milli internet tarayıcımızı çekemiyorlar, ondan.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Yerli ve milli internet tarayıcımızı çekemiyorlar, ondan.
Google bizi kiskaniyor
-
bence adamların halkla ilişkiler bürosu "ulan bunlara teşekkür etsek : 'ey ameriga işte en büyük firmanız bize böyle teşekkür eder bize muhtaçsınız' der" falan diye düşünmüş olabilir
Şaka maka dediğin şeye bakmadım ama her dilde yapıldıysa 80 milyon nüfuslu bir ülkeyi es geçmesi kasıtlı yapılmış birşeydir.
-
Değersizleştirme çabaları.
-
splender adlı üyeden alıntı
kıskanıyorlar.
-
Bir çok ürünün kullanma kılavuzu içerisinde Türkçe açıklama yok. Google bazı özel günlerde bize özgü doodle yapıyor yine. Bir teşekküre takılmamak lazım. Google adamdır ama chrome işe yaramaz. Firefox foreva
-
E onları Google değil Google Türkiye yapıyor, Arjantin'den giren adam da onları görüyor sanıyorsunuz heralde.
Yahu napıcaksınız teşekkürler yazsa ne olur yazmasa ne olur.
-
Sanayi Bakanlığı adam olsa (Sadece şimdikileri kastetmiyorum, gelmiş geçmiş hepsini kastediyorum) Türkiye'ye ürün sokacak firmalara, ürünleri üzerindeki düğmeleri falan Türkçe yapmalarını söylerdi.
-
Sanayi Bakanlığı adam olsa (Sadece şimdikileri kastetmiyorum, gelmiş geçmiş hepsini kastediyorum) Türkiye'ye ürün sokacak firmalara, ürünleri üzerindeki düğmeleri falan Türkçe yapmalarını söylerdi.
Aslında şu anki kanuna göre elektronik cihazların kullanım kılavuzları Türkçe olmak zorunda. Uzuuun süredir işlemiyor. Çok eskiden işliyordu ama.
-
Düğmeler de Türkçe olmalı. Adam malını tonla paraya satıyor, gidip üç plastik düğmeyi Türkçe basmıyor. Küçücük pazar olsak neyse, ama pazar büyük. Tabii senin Sanayi Bakanlığın buna önem vermezse gavur hiç önem vermez.
-
Düğmeler de Türkçe olmalı. Adam malını tonla paraya satıyor, gidip üç plastik düğmeyi Türkçe basmıyor. Küçücük pazar olsak neyse, ama pazar büyük. Tabii senin Sanayi Bakanlığın buna önem vermezse gavur hiç önem vermez.
Malına göre değişir. Bazı cihazlarda ciddi fiyat artışına sebep olabilir yazdığınız. Mesele sadece düğmenin maliyeti değil çünkü. Zaten alım gücü düşük bir ülkeyiz. Ülkemize özel üretim isteği lüks şu ara özellikle.
-
100bin TL'lik arabada olsa olsa bin lira oynar. Sürümü bol olan beyaz eşyada ise ciddi maliyeti bile olmaz.
-
splender adlı üyeden alıntı
Gogıl bizle uğreşeyah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)