Can sksntsindan neler izliyorum
-
Car crash compilation yaziyorum bunlari izliyip uyuyorum kepce izlemek gibi :(
Reklamlar
-
makina tv var. ben onu izlerim. siyaset yok, kavga gürültü yok, polemik yok; kepçe var, dozer var, kamyon var.
-
Evinde tv yok dmax da guzel mesela
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Evinde tv yok dmax da guzel mesela
En çok izlediğim kanal. Araç tamiri ve restorasyonu dizilerini hiç kaçırmam.
-
Ben Discovery de Tamirat tadilatı seviyorum.Eli anahtar tutan adamın yapacağı tadilat tamirat yapıyorlar.
-
Netflix izleyeceklerimi listeye aldım. Narcos sezon3, Lacasa de Papel (izledim), Vikings, Black Sails, Black Mirror (izledim), Breaking Bad, Lost in Space (izledim) iron fist. Onun haricinde TV de izlediğim tek dizi Çukur. TRT belgesel 4K, ara sıra da TLC belgeselleri (Aşırı pintiler, house hunters ve emlak savaşları)
-
İron fiste bende başladım da çok durağan geldi 6 bölüm seyrettim.Devam edeyim mi.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
İron fiste bende başladım da çok durağan geldi 6 bölüm seyrettim.Devam edeyim mi.
Ben daha başlamadım. Aslında marvel dizilerini pek sevmiyorum. Çocuklarla birlikte izlerim belki diye düşünmüştüm. The defenders'ı bir kaç bölüm izledim o da yarım kaldı.
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
En çok izlediğim kanal. Araç tamiri ve restorasyonu dizilerini hiç kaçırmam.
Şu hurdacıyı seviyorum ben de. Adamın ne güzel işi var ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
İron fiste 1 bölüm dayanabildim. Luke cage ona göre daha iyi. O da ikinci sezonda durağanlaşıyor. Sense8 de güzel dizi ama aşırı cinsellik var. Şu ana kadar netflixte izlediğim en iyi dizi Altered Carbon olabilir.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Netflix izleyeceklerimi listeye aldım. Narcos sezon3, Lacasa de Papel (izledim), Vikings, Black Sails, Black Mirror (izledim), Breaking Bad, Lost in Space (izledim) iron fist. Onun haricinde TV de izlediğim tek dizi Çukur. TRT belgesel 4K, ara sıra da TLC belgeselleri (Aşırı pintiler, house hunters ve emlak savaşları)
Netflix yasaklanacak galiba, öyle haberler okuyorum.
-
Bir o kalmıştı. Youtube da var topun ucunda. Buyur burdan yak.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...anabilir_.html
-
Yasaklanmayacak. Sadece normal TV kanalları gibi RTÜK denetimine sokulacakmış. FLUTV ve diğerlerini de aynısı olacak
-
geldi gene forumun en gereksiz adamı
-
ismaileren adlı üyeden alıntı
Yasaklanmayacak. Sadece normal TV kanalları gibi RTÜK denetimine sokulacakmış. FLUTV ve diğerlerini de aynısı olacak
Paralı platformlara karışmasınlar bari, ben biplenmiş kırpılmış film izlemek için para ödemiyorum. Rahatsız olursam izlemem o benim bileceğim iş, şurda bir TV ve internet zevkimiz var ona da karışıyorlar.
-
Paralı platformlara karışmasınlar bari, ben biplenmiş kırpılmış film izlemek için para ödemiyorum. Rahatsız olursam izlemem o benim bileceğim iş, şurda bir TV ve internet zevkimiz var ona da karışıyorlar.
Seni mason maşaşı aklın sıra insanların seviştiği filimleri izleyeceksin ve rtük karışmayacak haaa sen parasını veriyon diye zina eden insanları izleyceksin feyşın tv izleyeceksin dimi
-
Seni mason maşaşı aklın sıra insanların seviştiği filimleri izleyeceksin ve rtük karışmayacak haaa sen parasını veriyon diye zina eden insanları izleyceksin feyşın tv izleyeceksin dimi
seks ediyorlar.
-
feyşın tv izleyecek kadar gariban değiliz. En hardını istediğim zaman indirip izlerim, hem de beleş. İstersem hepsini bulur indiririm ama uğraşmak istemiyorum hardiskim de yer kalmıyor sonra.
-
Niye Netflix'te A Haber olsa güzel olmaz mıydı?
-
-
d smart platformunda 'da vinci learning' vardı. enfes bir bilim kanalıydı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)