Belli bir miktar para karşılığı motordan anlayan birinin yardımı lazım.
Reklamlar
-
Herkese merhaba! İlk başta motosiklet kullanmayı ve motosikletle ilgili detayları öğreticek, daha sonrasında da motor almamda yardımcı olucak(yani bir arkadaş olarak motora bakmaya birlikte gidebilecek) bir arkadaşa ihtiyacım var. Tabi bunlar anlaşacağımız bir miktar karşılığı olacaktır. Kursa yazıldım, ortalama 2 ay sonra ehliyetim elimde olur, ama ben öncesinde motor almayı planlıyorum. Malum, 2 el motor fiyatları da yükselmeye başladı. İstanbul, Kağıthane tarafında oturuyorum. Yer konusunu anlaşabiliriz.
Reklamlar
-
Moderatör
Yalova'ya gelebilirsen, ücretsiz olarak yardimci olabilirim.
Motor alirkende izin günüme denk gelirse ve isim yoksa birlikte gideriz.
-
Mersin İl Temsilcisi
Mersin'e buyur gel..
Misafirimiz ol.
Misafirden ücret almıyoruz..
Özelden de soracağın varsa sorabilirsin.
Bu arada, burası motosiklet.net yani, bir arkadaş olarak yardım istersen daha fazla yardım bulabilirsin. İşi paraya dökersen, bir motor ustası bulup ona sor derler genelde...
Ben şimdiye dek bunu gördüm burada..
;)
-
Uzak olur be abim. Malum üniversite, işler-güçler. Ama yine de teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Çok teşekkürler teklifin için. Doğru söylüyorsun, ama karşılığını veremediğim işler yaptırmaktan hep kaçmışımdır. O yüzden sırf bu iş için kuracağım arkadaşlık bana arkadaşlıkdan daha çok çıkarcılık gibi gelir bana
-
Şahsen gelip yardım edemem ama kendi öğreniş biçimimi anlatayım belki yardımı olur.
Motosikletimi aldım 100 cc cub türü bir şey arabamın arkasına koyup eve geldim. Kursa da yazılmıştım bu ara. Gündüz 10 civarı evin arkasında geniş fazla kullanılmayan bir yol var oraya iterek götürürdüm sonra 1. vites de düz yolda sürerdim yol bitince aşağı iner motosikleti geri çevirir tekrar öbür başa kadar tın tın sürerdim. 1. vites bir müddet sonra yetmez oldu sonra 2. vitese takmaya başladım sadece düz gidiyordum bir müddet sonra yolun sonunda inmeden motosikleti sürerek geri çevirmeye başladım.
Sonra başka sokaklarda da dolaşma zamanı gelince gece 2 ile 3 arası sokaklar boş ıssız iken diğer sokaklarda da dolaşmaya başladım. Böylece devamı geldi. Ben böyle yaptım belki size de bir fikir verir.
-
-
Otobüs terminalinin dibinde oturuyorum. Msjla numaranı ilet hafta sonu uygun bi zamanda yardımcı olurum. Paranı Murat Denizhan hocaya verirsin hakkıyla eğitim alırsın. Yönlendirmeye çalışırım bilgim dahilinde.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Şahsen gelip yardım edemem ama kendi öğreniş biçimimi anlatayım belki yardımı olur.
Motosikletimi aldım 100 cc cub türü bir şey arabamın arkasına koyup eve geldim. Kursa da yazılmıştım bu ara. Gündüz 10 civarı evin arkasında geniş fazla kullanılmayan bir yol var oraya iterek götürürdüm sonra 1. vites de düz yolda sürerdim yol bitince aşağı iner motosikleti geri çevirir tekrar öbür başa kadar tın tın sürerdim. 1. vites bir müddet sonra yetmez oldu sonra 2. vitese takmaya başladım sadece düz gidiyordum bir müddet sonra yolun sonunda inmeden motosikleti sürerek geri çevirmeye başladım.
Sonra başka sokaklarda da dolaşma zamanı gelince gece 2 ile 3 arası sokaklar boş ıssız iken diğer sokaklarda da dolaşmaya başladım. Böylece devamı geldi. Ben böyle yaptım belki size de bir fikir verir.
Çok teşekkürler. Fikir sahibi olmamda yardımcı oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:57 ----------
bassturbin adlı üyeden alıntı
Kaç yaşındasınız?
20 yaşındayım
-
-
Motor kullanmak konusunda;
-
Hocam para karşılığı niye? Forumda o kadar yardım edebilecek kişi var :D
-
biz senin bildiğin motorculardan değiliz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)