Bende sizin gibi olmak istiyorum
Reklamlar
-
Benimde normal bir avatarim olsun bu garip mankenden kurtulayim artik xmax alayim kendime
Sisme mankenle trafikte ilerlemek istemiyorum gercek kiz arkadasim olsun istiyorum ne yapmam gerekiyor nereden baslamaliyim
Bakislarimdan etkilendiginizi biliyorum
Reklamlar
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
anladığım kadarı ile şu ana kadar olan kısma kadar kendini "özel" olarak niteliyorsun.
seni biricik yapan nedir ?
şu da kalsın ;
"...Çamaşır makinesi, araba, cd player, elektrikli konserve açacağı alın. Sağlığınıza dikkat edin. Kolesterolünüzü düşük tutun ve kendinize diş sigortası yaptırın. İpotekle ev alın. İyi bir ev için çalışın. Arkadaşlarınızı seçin. Hobileriniz için ayrı giysiler ve uyumlu çanta kullanın. Doğru dürüst bir çatısı olan, üç odalı pahalı bir daire kiralayın. D.I.Y’e gidin ve Pazar sabahı orada ne işiniz olduğunu düşünün. Kanepenizde oturun, televizyonun beyninizi yıkamasına izin verin, ruhunuzu o salak yarışmalara satın ve bir şeyler tıkının. Tüm bunları yaptıktan sonra intihar edin. Sırf neslinizi devam ettirebilmek için… Ürettiğiniz o sersem bebelerin ortalığa işemesini izleyin. Geleceğinizi seçin. Hayatı seçin.
..."
Transpotting
-
alalım arkadaşı al al al al.
-
Azdım bana karı bulun diyor bence..
-
P....venk forumu da olduk, hadi bakalıııım
-
herşeyi yanlış anlıyorsunuz ben öylemi söyledim
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
herşeyi yanlış anlıyorsunuz ben öylemi söyledim
Yazdığınıda gördük niye sildin olm ...
-
Bakışlarım kızların aklını alır kalbini çalar
-
sen bizim gibi olursan kendi kişiliğin yok olmaz mı?
-
görüntüye aldanma (görücü usulünü hor görme)
"Ne gördüğümüzü söylememiz boşunadır ; çünkü gördüğümüz, söylediğimizin içine hiçbir zaman yerleşmiş değildir"
sağ üstteki sekmeyi unutmuşsun
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4383680
-
-
Büyükle başlanmaz diyenleri dinleme. Öncelikli hedefin 70-90 yaş aralığı olsun. Gerekiyorsa bu işin mektebinde git eğitim al.
Sabredersen ve doğru seçimler yaparsan merhumenin ardından xmax yerine goldwing de alabilirsin.
Önce bi sunum hazırla power point te. Orta Vadeli Plan, Uzun Vadeli Plan, bunları bi forumdaşlara aktar. Daha güzel yorumlar gelecektir.
Taş değmesin tekerine. Gazan mübarek olsun..
-
Metilen adlı üyeden alıntı
Büyükle başlanmaz diyenleri dinleme. Öncelikli hedefin 70-90 yaş aralığı olsun. Gerekiyorsa bu işin mektebinde git eğitim al.
Sabredersen ve doğru seçimler yaparsan merhumenin ardından xmax yerine goldwing de alabilirsin.
Önce bi sunum hazırla power point te. Orta Vadeli Plan, Uzun Vadeli Plan, bunları bi forumdaşlara aktar. Daha güzel yorumlar gelecektir.
Taş değmesin tekerine. Gazan mübarek olsun..
bakın burası çok önemli .
siz derken gidip antin kuntin çomar tayfasına katılma.
-
çok güzel hunilerimiz var, verelim:
-
Gardaş,plastik,latex vb.ürünlere kerkinmeden,hemde psikolojini bozmadan ve anti sosyal aşamaya gelmeden.
1-Kurslara git,yeteneklerine artı katacak deneyimlere yoğunlaş.
2-Guzelce meslegini eline al.
3-Birikim yap(Nişan,dugun)
4-Daha sonra Annenin babanin elini öp ve ben tamamim oldum,varsa bizim aileye denk mutevazi bir gelin adayı goruselim şartlarimiz uyarsa(ki)uyacaktir.
5-Sade bir nikah veya dugunle bitirelim bu işi..
Ayrica esas sorumluluk evlendikten sonra başliyor...bekarken dağın sadece etekleri gorunuyor,daha sonra sana kabaran bulutlari gormeye başliyorsun...
Allah yar ve yardımcın olsun..şimdiden birinci maddeden başla..
-
Öncelikle bağlaç olan de leri (başlıktaki kullanım "ben de" şeklinde olacak ) ayrı yazmayı öğrenecen
sonra sana ucuzluktan bir fular bulalım
-
Ben beğendim gayet kaliteli endüstriyel balonlarla yapınca da patlamıyor :D
-
biz bile biz gibi olmak istemiyoruz
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Töbe yarabbi o adamın orta parmağına ne olmuş?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)