ilk parti kakayı bıraktıktan sonra suların kesik olduğunu farketmek
Reklamlar
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Konu açılalı 3 saat olmuş. Umarım bir çözüm bulmuşsunuzdur da o nahoş durumdan kurtulmuşsunuzdur.
halletim de, arkadaşlar tepki göstermiş, o yüzden konuyu kapatmak istiyorum.
insanî bir durum sonuçta.
Reklamlar
-
Ben her daim kontrol ederim önce su var mı diye. Yoksa tedariksiz hacet gidermeye giden eğile eğile taş arar.
-
Dayı bunu heladan mı yazdın ? Yoksa mevzuyu kendi bilgidigin gibi halletin de bizi mı kopariyon
-
54RR adlı üyeden alıntı
Dayı bunu heladan mı yazdın ? Yoksa mevzuyu kendi bilgidigin gibi halletin de bizi mı kopariyon
helâda yazdım. hallettim sonra..
-
Arkadaşlar ben hela işletiyorum anlattıklarının yarısı yalan bende iş güç yok diye müşterimiz rahatsızsa yardımcı olalım diye tuvaletini yapanları dinlerim.... önce sulu geldi sonra kesik kesik gelmeye başladı... tüüü lanet olsun ... gidince baktım adam öyle bir büyük yapmışki yemin ediyorum 2 kova sıcak su döktüm milim oynamadı meşhur bir boksavar isminda sopa var balta sapı onunla vura vura ortasını deldim su ordan girdap yaptı öyle gitti 2 kova daha döktüm öyle gitti
böyle birşey yok bi daha gelme lanet olsun bide küçük yaptım diyor 50 kuruş bırakmış hem peçete aldı hem kolonya döktürdü.
-
Gezgin gardaş madem hela işletmecisisin de bakam,
Aylık Abonman ne kadar?
Toplu hacette iskonto var mi?
Olurya forumca bir tarih belirleyip,hem etkinlik anlaminda motorlarla gelip ziyaret ederiz..
Not:Bir gun evvel Kuru fasulye yemek yasak.
Buyuk,küçuk,karisik,bol orkestıra´lı(borazan kimin)
-
Midem bulandımillet işsizlikten ne yapacağını şaşırdı. Ben niye sonuna kadar okuduysam. Igrencsiniz
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Gezgin gardaş madem hela işletmecisisin de bakam,
Aylık Abonman ne kadar?
Toplu hacette iskonto var mi?
Olurya forumca bir tarih belirleyip,hem etkinlik anlaminda motorlarla gelip ziyaret ederiz..
Not:Bir gun evvel Kuru fasulye yemek yasak.
Buyuk,küçuk,karisik,bol orkestıra´lı(borazan kimin)
büyük 2 lira
küçük 1 lira
karışık 1.5 lira
HODRİ MEYDAN
-
hokahey adlı üyeden alıntı
büyük 2 lira
küçük 1 lira
karışık 1.5 lira
HODRİ MEYDAN
Büyük+Küçük+Kısmende karışık =?
-
[IMG][/IMG]
Yaşananlardan ders çıkartılıp acil durum kiti olarak evde,işyerinde,arabada hatta motosikletinizde bile bulundurabilirsiniz hatta yanınızda taşımanız içinde cep mendili adı altında ürünleride mevcuttur geçmiş olsun
-
Büyük+Küçük+Kısmende karışık =?
büyük ve küçük biraraya karıştığı anda karışık kategorisine girer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
ayzek adlı üyeden alıntı
http://<a href="https://hizliresim.c...dr.jpg</a></a>
Yaşananlardan ders çıkartılıp acil durum kiti olarak evde,işyerinde,arabada hatta motosikletinizde bile bulundurabilirsiniz hatta yanınızda taşımanız içinde cep mendili adı altında ürünleride mevcuttur geçmiş olsun
hocam aslında her tuvalete bir paket ıslak mendil koyulsa acil durumlarda hayat kurtarır diyeceğim fakat bizim insanımız o paketi orada bırakmaz, anında çalarlar.
-
büyük ve küçük biraraya karıştığı anda karışık kategorisine girer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
hocam aslında her tuvalete bir paket ıslak mendil koyulsa acil durumlarda hayat kurtarır diyeceğim fakat bizim insanımız o paketi orada bırakmaz, anında çalarlar.
O zaman ben bi arkadaşa bakıp çıkayım...
-
O zaman ben bi arkadaşa bakıp çıkayım...
indi bindi parası alırız kardeş.
-
indi bindi parası alırız kardeş.
O zaman öğrenci alda,kenarda ineyim..
-
büyük 2 lira
küçük 1 lira
karışık 1.5 lira
HODRİ MEYDAN
Fedöcü, vadan hayini. Ararun bah yüzellibeşi.
-
O zaman öğrenci alda,kenarda ineyim..
abi sen tanıdıksın, senden para almayacağım. istediğin kadar hacet giderebilirsin.
@osman kardeş, eskiden 1 dolara 1 kere hacet gideriyordun; şimdi tam 6 kere giderebiliyorsun. bu kadar nankör olmayın!11!?11!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)