XX ABD XXX plaka rezaleti
Reklamlar
-
abd ile ilişkilerimizin gergin olduğu bu dönemde gariban vatandaşa ABD plaka vermenin manası nedir alla'sen?
ya yarın öbür gün ilişkiler daha çok gerilirse? ya bu gerginlikten ötürü millet ABD plakalı araçları tarûmar etmeye kalkarsa?
olmaz ki ama canım!?!?
Reklamlar
-
-
Super Moderator
Buluttan nem kapmaya doğru gider bu konu...
Bizim millete rahatsızlık yaratacak harf grubu çok; ABD olmazsa da başka harf grubundan yine rahatsız oluruz biz.
Başka derdimiz kalmamış gibi FG'leri gömdü millet, başka başka tarikat kısaltmaları çıktı piyasaya, şimdi ABD, USA, sonra PRC, sonra sırasıyla CIN, RUS, falan harf gruplarından rahatsız olmaya başlarız. Mantar gibi terör örgütü türüyor bölgede, şimdi severek aldığımız bir plaka yarın öbür gün birinin kısaltması olur, yakacak, yıkacak yer ararız.
Bu arada GS, FB, BJK plakalar başkalarını rahatsız eder, sahiplerini durdurmalık, dövmelik sebep arayanlar bitmez. Başka taraftan siyasi parti kısaltmaları ayrı gerginlik yaratır...
Kıssadan hisse, abuk 2-3 tane harfe bu kadar anlam yükleyip, bu derece sinir yapmayı bırakmamız, adam akıllı dertlere odaklanmamız lazım sanki artık.
-
Bu başlık da çok ciddi değil sanki
-
FG diye radyo kanalı varmış, onlar ne yapsın?
-
abd ile ilişkilerimizin daha fazla gerileceğini sanmıyorum,
eğer memleket kalır ise bir şekilde düzeltilir.
olcan en naif şekilde yaklaşmış ama abd protestosu için waşington portakalı kesen güruh ile aynı coğrafyadayız,
çinli diye birilerini dövmüşlerdi (şimdi o elemanı dövülmelerinin göbeğinde yer alan müslümanları terörist olarak tanıdık ve ona göre muamele ediyoruz)
tedbirli olmakta fayda var.
zira bu memleketin "dıj güjleri" bitmeyecek.
belki sizin plakaya da kupon vurabilir,
ben rahatım;
VCG
-
Various Communist Groups
Bence çok tehlikeli.
-
Yaparlar Arabamın plakası DR.. polis bile doktor musunuz diye soruyor bazen.. ABD olsa aha hapı yuttum yani :D
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Ben lisedeyken bir ara almanyayı protesto ediyorduk. Liderler mercedes bmw lerini sattılar. Sonra Bir ara italyayı protesto ettik. Hollanda protestosunda portakal bıçakladık, çin protestosunda koreli turist dövdük. Yunan bulgar protestolarını da hatırlıyorum . Sahi kavgalı olmayıp protesto etmediğimiz ülke kaldı mı ? Neredeyse tüm harf gruplarını protesto etmişizdir. Rahat ol , ABD plaka 1 yıl sonra prim bile yapar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)