Birileri sağlam cukkalamış sanırım..
Birileri sağlam cukkalamış sanırım..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
kimse böyle açık açık hile yapmaz. teknik bir arıza olmalı.
Bankanın müdürü bankasına güvenmeyip paraları ayakkabı kutusuna koyuyor, siz güveniyorsunuz..
O saatlerde emekli sandığı emeklilerine para transferleri yapılmaya hazırlanıyor, elemanlar işbaşında, arıza çıkarsa hemen müdahale ederler... Miii acaba?
3 ay sonra maaşını çekmeye giden emeklilere para bittiii... derler mi acaba?
Bu arada AKBANK da da Ödemeler ödenmeyenler hepsi birbirine karışmış.. Müşteriler İSYAN..
DIŞ MİĞRAKLAR OYNUYO bizimlen..
2014 yılında, kimseye haber vermeden 1 günlüğüne liselere girişte puan şartını kaldırdılar. Okulların bile haberi yoktu. Bürokratların ve Vekillerin 350 puan alan embesil çocukları bir gecede 490 puan limiti olan fen liselerine girdiler. Ertesi gün puanları yine eski seviyesine çektiler. Okulda olay oldu öğrencilerin moralleri bozuldu ama müdür dahil kimse ititaz edemedi. Bu ülkede her şey olur.
3 milyar dolar aldım demek isterdim ama 3.88 liram bile yoktu.
Cok sacma geliyor bana. Koskoca bir bankanin finans yazilimi boyle sacma bir hata veremez.
Tabii ki her yazilim hatali olabilir. Ancak ucak gibi hata kaldirmayacak uygulamalarda yazilimlar bir cok hata onleyici algoritma icerir. Mesela ayni islemi farkli metodlarla uc kez yapip sonuclari karsilastirmadan islemi sonuclandirmaz, vs. Finans ta boyle bir sey. Bir hatanin milyonlarca dolar maliyeti olacagi durumlarda bu basit onlemler alinir.
Acaba kim(ler) 3.88'den dolar aldi cok merak ediyorum...
Dolar yükselince yazıyorsunuz, düşünce niye yazmıyorsunuz vardı. Dolar düşmüş, yazan yazana
Bekli de biz kötü niyetle düşünüyoruzdur. Belki yerli ve milli kimi işadamı ve bürokratlar döviz almak istemiştir. Ama dolar, rasyonel seviyelerde olmadığı için banka bu kişiler mağdur olmasın diye kurları olması gereken değerlere çekmiştir.
Açıklamaya göre 1763 kişi total 4.6milyon dolar almış. BU alımların iptal edildiği yazıyor fakat bence yalan. Atı alan Üsküdar ı geçmiştir.
zaten enflasyon da 17,90 .
yersen.
her türlü pisliğin ortasında halkbank çıkıyor.
Yandaşlara,nemacılara bilgi verilmiştir,onlarda pusuda bekleyip aldılar.Elektronik izler silinmez,hepsi tespit edilir gerekirse borç/haciz yoluna gidilir.Tabi bunları yapabilecek adalet varsa...
hileler açık açık olmaz...
aksine davullu zurnalı olur
köprüler dolarla yapılır, geçiş bedelleri dolar üzerinden alınır, hatta yeni yapılacaklar eur üzerinden işlem görür....ama sorarsan yerli ve milli para birimi olur, 'dolar satın' olur.
ülkenin sırtında kamburdu denilir, koskoca "incumbent" telekom satılır davulla zurna ile, satın alan kişi yıllarca telekomun karını yer, aksırıncaya tıksırıncaya kadar yer, yumurta kapıya daynınca kaçar, en az 10 milyar dolar uçar gider..bakarsın ardından.
hileler asla açık açık yapılmaz.
valilere emri ben verdim denir, çukurlar kazılırken dokundurtmadık denir, fetö bzim zamnımızda palazlandı allaf bizi affetsin denir, kandırıldım denir...asker zehirlenir, yüzler işçi ölür, onlarca tren yolcusu ölür, her birinde envai çeşit sorun bulursun ama açık açık olmaz bunlar..bğdday üretmeyen ülkeden buğday ithal etmiş gibi gösterirsin, milyar doları cukkalarsın sonra yandaş tv'ye bayrağın önünde "muteber iş adamı" diye çıkarılırsın!.
bu ülkede herşey olursun ama rezii olmazsın...bunu öğrenemediniz.
açık açık niye hile yapsın adam!
Yine sen seni hayin daha önce euro yükseliyor diye vatanımıza fitne sokmaya çalıştın 15 temmuzda ülkesine amerikalıları sokmayan halk yine gücünü gösterdi ve dolarını bozdu senin gibi bozguncu hayinler halk bankasına iftira atıyor
Halk bankası yazmışşın yanı sen halk düşmanısın banka derkende bütün halkımızı kast ediyorsun
bak neler söylüyor
Hadi yine iyisiniz uyanıklar!!!
http://www.diken.com.tr/bddk-kurucus...ptal-edilemez/
Ooo yeni sunum geliştirmiş.
Şahsen Kürtaj dedede bir başdanışman potansiyeli görüyorum.
Çok mu cahil? E Yigit Bulut o kadar okumuş da n'oluyor ki? Aynı işi yapıyorlar sonuçta.
Hem kürtaj dede halka daha yakın ve samimi bence.
Ulan sakın bu da milyonları görünce Egemen maymunu gibi saç ektirip, dişleri düzeltip, takım elbiseleri kuşanıp, saçları boyatıp piyasaya çıkmasın?
Yakışır kürtaj dedeme.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)