Elektrige %15 doğalgaza %9 olarak yayınlanan zamlardir.
Kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...r/mukerrer.htm
Elektrige %15 doğalgaza %9 olarak yayınlanan zamlardir.
Kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...r/mukerrer.htm
oğlum daha yeni gelmişti, ne ara bir daha geldi bu zam? her hafta zam mı gelecek bu merete?
Doğalgaz fiyatlarına konutlarda yüzde 9, sanayide yüzde 14 zam geldi. Elektrik fiyatlarına ise yüzde 15 zam yapıldı.
Benzin - akaryakıt
© REUTERS / HANNAH MCKAY
Akaryakıt fiyatlarına zam iddiası
BOTAŞ, doğalgaz satış tarifelerini yeniledi. Buna göre konutlar için doğalgaz fiyat tarifesine yüzde 9 zam yapıldı.
Doğalgazda sanayi tarifesi ise yüzde 14 artırıldı.
EPDK'DAN YENİ TARİFE
Bu arada, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, elektrik fiyat tarifelerini yayınladı. Normalde elektrik fiyatları için üç ayda bir tarife yenileyen EPDK, Ekim 2018 yerine 1 Eylül 2018 tarihi itibarıyla tarifeleri yeniledi.
Yeni açıklanan tarifelere göre elektrik fiyatlarına yüzde 14.6 ile yüzde 16.2 arasında değişen oranlarda zam yapıldı. Elektrikte tek zamanlı tarife fiyatı yüzde 15 arttırılırken, üç zamanlı tarifede gündüz yüzde 15, gece yüzde 16.2, puant saatler için ise yüzde 14.6 artışa gidildi.
Padişahim çok yaşa...
Başkanlık Türkiye’nin önünü açacaktı dimi?
Tüm referandumlarda evet çıktı. Başkanlık sistemi geldi. 17 senedir ülkeyi yönetiyorlar. Fabrikaları yandaşlara satmaktan, getirisi olmayan boşu boşuna beton dikmekten, gemicikler almaktan, insanları kısıtlamaktan ve vergileri arttırmaktan başka ne iş yaptı bunlar ? Yolmu yaptılar yani ? 17 senedir ülkeyi yönetenler bğtğn hakları tek kişinin eline verilmesine rağmen yolmu yaptılar ? E yollarda gidecek arabaları insanlar alabiliyormu peki ?
2001 krizinden daha kötü olacağı kesin. Zammı yavaş yavaş yaptıkları için kimse şikayet etmiyor. Ama şu 2 sene içinde herşey 2-3 kat zamlandı. Asgari ücret en az 2500 TL olmalı
ilker abi, ekonomide bir kural vardır: "paran yoksa alamazsın" evet bu kuralı ben yazdım şu anda, literatüre geçsin lütfen, neyse. para olmayınca ne yapacağız onu merak ediyorum ben. ne yani, para yok diye sogukta bebekler mi ölecek? açlıktan insanlar mı ölecek?
bu yapılan zamlar oranında maaşlar yükselmez ise vay halimize!
bir ikincisi, biz millet olarak üretmeden tüketmeye o kadar alıştık ki, şu süreci hazmetmemiz zor olacak diye düşünüyorum. birçoğumuz lüks içinde ama borç içinde yaşıyorduk. sanırım o dönem bitti.
zam demek dogru degil guncelleme zaten dolar kuruda gercegi yansitmiyor kopuk var
Yandaş zaten bedava kömür yakıp bedava makarna yiyor. Öğle yemeğini de millet kıraathanesinde bedava kek ile geçiştiriyor. Koymaz yandaşa.
Hani Kardeş Ülke Azerbeycandan Aliyoduk Dogalgazi Neden Zam Geliyo
Yeni banknotlara "Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var" diye yazsa Merkez Banaksı.
Onu kapmışlar demek. Biz de "Reisi yedirmeyiz" yazalım.
O yeah push push
Seni hayin seni aklınca resmi gazete diye birşey uydurdun inanmamı bekliyorsun
hayinnnnn atv de ülke tv de böyle birşey yok sahte
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)