Yılmaz Erdoğan'ın Mektubuna Yanıt..
Reklamlar
-
05 Ağustos 2006, 18:45
Barış çağrısıymış...Eşitlik çağrısıymış...Affınıza sığınıyorum,aşağısı Kasımpaşa ...
Hürriyet gazetesinde yayınlandığı gün ve itibariyle,halkın yorumlarını da okuma fırsatım oldu;yazarlarımız,sözde sanatçılarımız,politikacılarımız,emekçil erimiz,farklı etnik kökenlerden milletimiz.Pek çoğu bunu bir barış çağrısı olarak görmüş.''Duygulandım,ağlayacaktım az kalsın'' yorumlarını da okudum.Garip, nerde yaşıyor bu insanlar?Ağlayan şehit anneleri,topraklarından sürülmüş,memleketinden uzakta sürünen zavallılar, töre cinayetleriyle söndürülen o gencecik canlar duygulandırmıyor da,popülist ,yapıcılıktan uzak bir barış çağrısının saçma edebi usülü mü ağlatıyor bu insanları?
Reklamlar
-
05 Ağustos 2006, 19:02
kim ne derse desin ister ırkçılık desin ister faşizm (-ki ben faşizmi lanetliyorum)b u adamlara bu şekilde düşünen yaratıklkara müsamaha gösterildiği sürecee daha çokkkkkkkkkkkkkkkkk başımız ağrıyacak...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
06 Ağustos 2006, 12:00
Sonsovalye adlı üyeden alıntı
Yanlış anımsamıyorsam EFE' lerde askerlik yaptın. EFE' leri kurmak ve emekliliğime az bir zaman kala yine EFE'lerde görev yapmak gibi bir ayrıcalığa sahibim. Bundan da mutluluk duyuyorum. Buranın zahmetini anlatmama gerek yok.
Efeler de zahmetten öte büyük bir zevk ile yapardık görevimizi..
Bilirdik ki 6 ay boyunca bize öğretilenleri icraata dökmenin vaktidir , o vakitler.......
Tekrar çağırsınlar , İşi gücü , bütün sevdiklerimi bırakıp yine giderim , söz de kuş kanadına mektup yazan soysuzlara inat....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
-
06 Ağustos 2006, 22:56
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
kim ne derse desin ister ırkçılık desin ister faşizm (-ki ben faşizmi lanetliyorum)b u adamlara bu şekilde düşünen yaratıklkara müsamaha gösterildiği sürecee daha çokkkkkkkkkkkkkkkkk başımız ağrıyacak...
+1000000000000000000000000000000000000 katılıyorum SAVAŞXXXXXXL arkadaşıma. (haddim olmadan beden ölçünüzü büyüttüm ama bu yüreğe bu beden bile dar gelir)
ruhları ve yürekleri S bedende kalmış olan bu ;densiz ,soysuz, uğursuz ,şerefsiz olan,olduğu gibi görünemeyip göründüğü gibi olamayan herkesi kınıyorum....
aklıma bi dörtlük geldi:
ELLERİM CAN,RUHUM İMAN BEDEN HAYAT DOLU
İSTİKAMETLER YOK ARTIK.YOLLAR BANA AKACAK
EY İKİ CİHANIN CENGAVERİ ! SENKİ TÜRK'ÜN OĞLU
ARTIK YENİ UFUKLARA ŞAFAKLAR SENİNLE DOĞACAK
ya unutmayalım arkadaşlar ....
(gerçi böyle bir olayı ve duyguyu hatırlatmaya gerek yok ama) benim ki sadece tekrarlama olsun:
KURUCUSU SENDİN,BEKLEDİĞİDE SENSİN MEDENİYETİN........
-
07 Ağustos 2006, 00:14
Sonsovalye adlı üyeden alıntı
HADİ DEFOL
Arsızca yurdumdan hak isteyen
Vatanın oldu mu? gurbetin var mı?
Kuş kadar beyninle bir tarihe git
Hiç çadır kurdun mu? Devletin var mı
Varlığın millete veriyor zarar
Var mı senden gelen yurduma yarar
Def edileceksin alındı karar!
Benle yaşamaya senedin var mı?
muhteşem şiir
bu arada rezilliklerin biri kapanıyo biri başlıyo incirlik üssünde binbaşımızı yere yatırarak hakaret eden abd inzibatları aynı muameleyi binbaşımızın eşinede yapmış türkiyede yaptıkları olaya bakın bunlara kim dur diyecek çiğnenen onurumuzu yerden kaldıracak merak ediyorum
orada yerde çiğnenen türk binbaşısı değildir türkiye cumhuriyetinin milli duygularıdır ağır yazacağım ama ..
-
07 Ağustos 2006, 21:40
1993 senesideydi galiba. bingölde silahsız 33 askeri kurşuna dizmişlerdi.o dönem toplumda milliyetçilik tavan yapmıştı ve hemen meahsun kırmızıgül kardeşlik türküsünü patlattı.duygusal ve balık hafızalı bir toplum olduğumuzdan hemen yumuşadık.(sonra bir programda meahsun kırmızıgülün sakal bıraktığı dönemde almanyada pkkalıların konserinde sarı kırmızı yeşil kaşkollarla zafer işaretleriyle verdiği konser yayınlandı. duygusal ve balık hafızalı türk halkı onu da hemen unuttu.) belki o görüntüleri 72 milyonda tek hatırlayan benimdir.yılmz erdoğanın da o konuda hiç samimi olduğunu düşünmüyorum.hele iki o suratsız kardeşleri mustafa ve deniz erdoğanı da düşününce,,,,,,,,,,,, bunları pkkya bir kere bile terörist demediklerini,vatanını işgalden savunan gerilla olarak gördükelrini ,ticari kaygıyla palavradan böyle mesaj verdiklerini düşünüyorum. bunların herşeyi bilinçli propaganda. 2 ileri ,tepki görünce bir geri adımla yürüyolar.
-
08 Ağustos 2006, 00:58
ne o korktun mu y.e 20lik kızlarla lüks jipinle gezip tozamayacaksın artık..sende anladın TÜRK'ün intikamının yaklaştığını..
cahil doluymuş burası bee..
-
08 Ağustos 2006, 01:47
krank adlı üyeden alıntı
ne o korktun mu y.e 20lik kızlarla lüks jipinle gezip tozamayacaksın artık..sende anladın TÜRK'ün intikamının yaklaştığını..
bu kime yazdın bilmiyorum ama benim mesajımdan sonra geliyor. bana yazdıysan hiç bir önemi yok çünkü üzerime alınmıyorum.ben de sapına kadar türküm çünkü.ve ulusal çıkarlarına sahip çıkan bi türk uyuyan türk değiliz.
-
08 Ağustos 2006, 01:59
Yıllar önce Y.E(bilinen tiyatrocu) yu bende cocuk aklıyla sevmiştim,kitabını kasedini alayım diye düşünmüştüm..Ama dayım,ki kendisi özel timde görev almıştı,onların dağda yaşayanlarını öbür dünyaya hesaplaşmaya yollamıştı,bana anlattı o herifin ne kadar şeref yoksunu olduğunu..Ben anladımda hala nalamayan o kadar çok insan varki bu topraklarda!!!
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Ne mutlu TÜRKÜM diyene[/FONT][/COLOR][/B]
-
08 Ağustos 2006, 01:59
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Y.E. demiş Acaba kimi kastetmiş...
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
08 Ağustos 2006, 02:06
İyi oldu aslında parmak bastığın Ertuğrul...Niye ismi açık yazmıyorumki..Onlar düşüncelerini sakınmadan paylaşıyor da ben mi paylaşmayayım..Az önceki yazımı düzeltmek maksadında belirtiyorum..Y.E isimli şahıs yılmaz erdoğandır..Yazdıklarımın hepsi şahsi düşüncemdir..
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Ne mutlu TÜRKÜM diyene[/FONT][/COLOR][/B]
-
08 Ağustos 2006, 02:34
ben o adamın kardeşlerine çok uyuz oluyorum . özellikle de deniz erdoğana. mustafa erdoğan da öyle. adamların suratlarından hainlik fışkırıyor sanki.yılmaz oyuncu.iyi bir oyuncu.içini yansıtmayacak kadar iyi oyuncu ama diğer ikisinin suratına bak niyetini anlaya yani. bunlar pkkya tarörist demezler. can güveliklerini bahane derler ama içlerinden de destekledikelrini tahmin ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler