milletimizde mevcut ünvan hastalığı
Reklamlar
-
23 Ağustos 2018, 23:03
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Sizde etiketleme konusunda onlardan aşağı kalmıyorsunuz.
Bilakis olabildigine dikkat etmeye calisiyorum. Burada oldugu gibi yanildigim da oluyor tabii ki. Farkettiginizde uyarirsaniz sevinirim.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2018, 15:37
Haşmet ( Bilakis olabildiğine dikkat etmeye çalışıyorum.) Yalan söyleyenin çü...ünü fareler kemirsin mi?
-
27 Ağustos 2018, 19:05
bursalıali adlı üyeden alıntı
Haşmet ( Bilakis olabildiğine dikkat etmeye çalışıyorum.) Yalan söyleyenin çü...ünü fareler kemirsin mi?
Farkederseniz lutfen yazin, "bak hem insanlari fikirlerinden dolayi etiketlememeye dikkat ediyorum diyorsun, ama sonra da boyle yaziyorsun" deyin. Tepkime gore herkes samimiyetimi veya iki yuzlulugumu gormus olur.
Kac kez oldu yazdigima pisman oldugum, veya hatali oldugum yazilinca fark edip ozur diledigim.
-
27 Ağustos 2018, 19:38
bursalıali adlı üyeden alıntı
ç.... fareler kemirmesi? çok zalımmışsın ali ağabey! zalımoy ali ağabey!
-
27 Ağustos 2018, 20:23
hokahey adlı üyeden alıntı
insana insan olduğu için değer verilir. karakterine göre saygı duyulur.
Tam da bu yüzden, ırk, din, millet vs. temelli genellemelerden uzak durmak gerekir.
Konu başlığı "millet" yerine "bazı insanlarda görülen" olabilir mesela. Bu şekilde özneniz "insan" olur. ;)
-
27 Ağustos 2018, 22:39
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Kartvizitine okuduğu okulu yazan mühendis gördüm ben.
Xxxx Xxxxxx
Elektrik Mühendisi
(İTÜ)
Yazıyordu resmen
Satış elemanı olarak çalışan kişinin mail imzasında MSGSÜ Mimarlık mezunu yazdığını gördüm.
-
28 Ağustos 2018, 10:12
Bana " Başgan" diyebilirsiniz dediydi birisi. Ünvan için koca ülkenin rejimini değiştirenler bile var.
@Hokahey ; size de dairede " üstadım" diyorlar. Ünvanım yok diye üzülme üstadım.
-
28 Ağustos 2018, 10:35
-
28 Ağustos 2018, 10:42
Hocam diyecekler bana ama bunun yerine öğretmenimi tavsiye ederim.
-
28 Ağustos 2018, 11:39
kurubuz adlı üyeden alıntı
Bana " Başgan" diyebilirsiniz dediydi birisi. Ünvan için koca ülkenin rejimini değiştirenler bile var.
@Hokahey ; size de dairede " üstadım" diyorlar. Ünvanım yok diye üzülme üstadım.
bizde genelde müfettişlere üstat diye hitap ediliyor. bize çok nadir diyorlar. o vakit tüylerim diken diken oluyor. üstat ne lan!
-
28 Ağustos 2018, 12:15
hokahey adlı üyeden alıntı
bizde genelde müfettişlere üstat diye hitap ediliyor. bize çok nadir diyorlar. o vakit tüylerim diken diken oluyor. üstat ne lan!
O müfettişler de benim tüylerimi diken diken ediyorlar. Sizin dairenin önünden geçerken haç ve sarımsak gösterip kutsal su atıyorum bahçenize. Müfettiş için de tahta kazık her daim ofiste hazır bekliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)