Yok mu bana yardım eden???
Reklamlar
-
04 Ağustos 2006, 12:28
Bu aralar biraz canım sıkılıyor ne yapacağımıda bilmiyorum. İlk aklıma gelende tabi ki MT oldu.
Yaş 19 bu ayın 10 una kadar hem askerlik için son yoklamayı yaptırmam hemde üniversite tercihlerimi bildirmem gerekiyor. Sorun şu ki bildiğim kadarıyla Üniversitede okuduğuma dair bi belge olmadan tecil işlemi yapmıyorlarmış. Ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum açıkçası. . Bilgisi olanlar MT ailesi cevaplarınızı benden esirgemezseniz sevinirim,
Şimdiden teşekkürler ederim
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
Reklamlar
-
04 Ağustos 2006, 12:36
çok dert edilecek bişey değil kaydını yaptırdıktan sonra gider yoklamanı yaptırırsın bir süre bakaya kalırsın hepsi bu.O kadar çatlak su kaçırmaz.
-
05 Ağustos 2006, 00:40
En iyisi askeriyeye didip danışmak. Gerçi fazla ilgilenmiyorlarmış ama yinede bi şansımı deniyim diyorum. Herhalde yanlış zamanda yanlış yerde topic açtım
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
-
05 Ağustos 2006, 00:43
dostum kaydını yaptırdıktan sonra elindeki belge ile sana en yakın askerlik şubesine giderek tecil ettirebilirsin...
-
05 Ağustos 2006, 00:58
BY_SHADOW adlı üyeden alıntı
dostum kaydını yaptırdıktan sonra elindeki belge ile sana en yakın askerlik şubesine giderek tecil ettirebilirsin...
İyi hoşta ayın 10 una kadar son yoklamaya gitmem gerektiğini yoksa yasal işlemlerin başlatılacağı belirtilmiş. Kayıtlarada daha çok zaman var
Yinede cevaplar için teşekkürler
-
05 Ağustos 2006, 01:14
baba dan gerekli bilgileri aldın sanırım msn de.ondan bildilisi yoktur bu konularda.baba ya saygılar.
-
05 Ağustos 2006, 01:18
evet babaya saygılar hörmetler
-
05 Ağustos 2006, 22:32
Ne babası yaws
Kimseden herhangi bir ikna edici bilgi alamadım
En iyisi askeriye ye gidip sormak herhalde. (gitmesem mi acaba )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler