Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Pilot Binbaşi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Görün halimizi!!!!!!

    http://www.sabah.com.tr/gnd115.html

    Türk Binbaşı'ya İncirlik'te kelepçe

    İncirlik Üssü'nde bardan çıkan Hava Pilot Binbaşı Ferih Dinçer ile eşini, ABD askerleri yere yatırıp kelepçeledi. Olay gizlenince binbaşı istifa etti

    Olay İncirlik Üssü'nde geçen yıl eylül ayında yaşandı. Üsteki 'Club Complex' adlı sosyal tesiste hemşire eşi Meltem Dinçer'le bir-iki kadeh içki içen tanker uçağı pilotu Binbaşı Dinçer, otomobiliyle lojmanına dönerken ABD'li bir çavuş tarafından durduruldu.

    Köpekli askerler zorla indirdi
    Yolda yaşanan olay sırasında çavuş, sivil kıyafetli Dinçer'e "Sarhoşsun in aşağıya" dedi. Pilot Dinçer "Ben Türk subayıyım, beni indiremezsin" diye karşılık verdi. İkisi köpekli 5 ABD askeri daha geldi. Askerler binbaşıyı zorla araçtan çıkardı, eşiyle yere yatırıp kelepçeledi.

    Çavuş ABD'ye binbaşı Ankara'ya
    Olayı gören bir Türk asker de tartaklandı. 6 kişilik Türk ekibi gelince kelepçeler çıkarıldı. ABD'li çavuş ülkesine gönderildi. Türk binbaşı Ankara'ya yollandı. Olay ört-bas edilmek istenince Binbaşı ordudan ayrılıp bir özel havayolu şirketine geçti.

    ***

    ABD'li çavuş, Türk subayı kelepçeledi

    Pilot binbaşı Ferih Dinçer ve hemşire eşi, İncirlik Üssü'nde Amerikalılar tarafından kelepçelenip tartaklandı. Olayın örtbas edilmesine kızan Binbaşı da istifa edip özel şirkete geçti


    Üs içinde bulunan "Club Complex" adlı barda 17 Eylül 2005'de eşiyle birlikte içki içen pilot binbaşı Ferih Dinçer, Amerikan askeri devriyelerinden "insanlık dışı" muamele gördü. Binbaşı Ferih Dinçer ile eşi, İncirlik Üssü'ndeki Türk ve Amerikan subaylarla astsubaylarının girebildiği barda 2 kadeh içki içtikten sonra, 02.00 sıralarında lojmanlarına gitmek üzere dışarı çıktı. Otomobillerine binen binbaşı ve eşi, az sonra ABD'li bir çavuş tarafından durduruldu. Çavuş, Ferih Binbaşı'ya, "Sarhoş musun?" diye sordu. Dinçer, "Hayır değilim" karşılığını verdi. ABD'li asker bu kez küstahça, "Sen sarhoşsun. İn otomobilden aşağı" diye bağırdı. Binbaşı, ABD'li çavuşa bir Türk subayı olduğunu belirterek, "Değil aşağı indirmek, otomobilime bile dokunamazsın" dedi. Bu arada 3 ABD'li asker daha geldi. Binbaşı'nın uyarısına kulak asmayan ABD'li çavuş, elini otomobilin içine sokarak, Dinçer'i yaka paça dışarı çıkardı. Şaşıran Meltem Dinçer de otomobilden dışarı çıkarak, "Ne yapıyorsunuz? Bırakın kocamı" diye bağırdı.

    ÇAVUŞA MÜDAHALE ETTİLER
    Ancak sonradan gelen biri kadın köpekli 2 ABD'li asker tarafından elleri arkasından kelepçelenerek, otomobilin ön tarafında yere yatırıldı. Bu arada Binbaşı Ferih de aracın arka tarafında yere yatırılarak kelepçelendi. Karı-kocanın sırtına ayaklarıyla basarak küfür eden ABD'li askerleri, Türk uzman çavuş durdurmak istedi ve "Bırakın Binbaşımı. Ne yapıyorsunuz?" dedi. Ancak ABD'li askerler, uzman çavuşu da tartakladı. Bunun üzerine derhal telsizle durum üst birimlere bildirildi. Türk ekipler gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerek, ABD'li askerlere, "Bu adam Türk ordusunun bir subayı. Nasıl böyle davranırsınız?" diye çıkıştı. 6 kişilik Türk ekibi, 3-4 dakika süren ağız dalaşından sonra Binbaşı Ferih ve eşi Meltem'in kelepçelerini açtırtmayı başardı.

    ABD: GENELKURMAY'A SORUN
    Olay ertesi gün Üs'teki Türk yetkililere bildirildi. Ancak, iddiaya göre Üs komutanı Tuğgeneral Levent Türkmen, Binbaşı Dinçer'den bu olayın üstünü kapatmasını istedi. Ancak, olayın kulaktan kulağa yayılmasıyla binbaşıyı kelepçeleyen askerlerin başındaki ABD'li çavuş, 2 gün sonra apar topar ülkesine gönderildi. Şoku üzerinden atamayan Meltem Dinçer ise eşinin uyarılarına kulak asmadan Adana Cumhuriyet Savcılığı'nın yolunu tuttu. Yaşadıklarını gözyaşları içinde savcıya anlatan Meltem Dinçer, son anda gelen bir telefon üzerine dilekçeyi geri çekti. Binbaşı Ferih Dinçer ise Ankara'ya geçici görevle tayin oldu ve 4 ay sonra da olayın örtbas edilmesine kızdığı için Hava Kuvvetleri'nden istifa ederek, özel bir havayolunda pilot olarak görev yapmaya başladı. Konuyla ilgili olarak aradığımız ABD Büyükelçiliği, İncirlik Üssü'yle konuşarak şu bilgiyi verdi: "Bu soruya Türk Genelkurmay'ı yanıt versin."

    Yayın Tarihi: 04-08-2006
    Link: http://www.sabah.com.tr/2006/08/04/gnd115.html
    Copyright © 2003 - Tüm hakları saklıdır.
    MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Bize az bile
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

  3. #3

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    --- --- ---

  4. #4
    nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Daha çok olsun böyle şeyler kendi topraklarımızda aşağılasınlar bizi biz bundan zevk alıyoruz ordumuzun bile sesi çıkmıyorsa daha yapacak bişey kalmamış demektir.

  5. #5
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    O binbaşıya "Değil aşağı indirmek, otomobilime bile dokunamazsın" dedirtecek kadar güveni ve eğitimi verip daha sonra kendilerinin uygulamaması ne kadar yazıktır...Askeriye bir emir komuta zincirinden oluşur,o üs komutanına da kim bilir kimden sus emri geldiÖleceksen bile gururunla öl,gurursuz yaşamaktansa...TSK gibi güçlü bir orduyu bile bu kadar aciz kılanlar utansın...

  6. #6
    gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    moskova
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    dostlar aci ama..ben askeryenin bilerek PKK yi bitirmedigini dahi dusunuyorum..dusune biliyormusunuz..genelkurmay kendi subayini ezdiriyor.
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

  7. #7
    kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2005
    Şehir
    Karşıyaka/İZMİR
    ben o uzman çavuşun yerinde olsaydım oradaki i....e amerikalı askerleri şerefsizim vururdum.
    ben onların varya.......................ah ulen ah bizim karşımıza çıkmazlar.
    ANITKABİRDE bende yatırmıştım o i... leri yere

  8. #8
    nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Alıntı gazman adlı üyeden alıntı
    dostlar aci ama..ben askeryenin bilerek PKK yi bitirmedigini dahi dusunuyorum..dusune biliyormusunuz..genelkurmay kendi subayini ezdiriyor.

    Düşünme dostum buna emin olabilirsin.Hiç güneydoğuda askerliğini yapan bir arkadaşın olmadı mı?Anlatmadı mı hiç PKK yı çembere aldıktan sonra telsizle gelen operasyon bitmiştir geri dönün emri geldiğini...Çok büyük oyunlar oynanıyor bu ülke üzerinde...Yazıktır ki hiçbir yöneticimiz sesini çıkaramıyor,inanamıyorum...Atatürk Köşesi forumuna bir girin de bakın ULU ÖNDER ATATÜRK nasıl cevap vermiş bunun gibilere,anılarını yazan çok arkadaşımız var o forumda.Bizimkiler Atatürk'ümüzün kesip attığı tırnak
    olsaydı başımıza bu kadar çok iş gelmezdi...Yazıklar olsun...

  9. #9
    mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara&Istanbul
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    incirlik amerikan ussudur goruldugu gibi adamlar sarhos oldugu icin binbasiyi indirmisler, ben olsam bende indirirdim tehlike yaratiyor. Ama tabi yere yatirip kelepcelemek filan zaten uygulamayi yapan amerikaliyida postalamislar bilemiorum Amerikayida amerikanlarida sevmem ama binbasi sarhosken Turk askerine carpsa nolcakti. Ozamanda Amerikan subayina o halde kullanmasina izin vermedigi icin kufur mu edicektik?

  10. #10
    Erudite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Şehir
    Izmir/Bostanlı
    Motosikleti
    KAWASAKI ER-6N
    Alıntı mindtrap adlı üyeden alıntı
    incirlik amerikan ussudur goruldugu gibi adamlar sarhos oldugu icin binbasiyi indirmisler, ben olsam bende indirirdim tehlike yaratiyor. Ama tabi yere yatirip kelepcelemek filan zaten uygulamayi yapan amerikaliyida postalamislar bilemiorum Amerikayida amerikanlarida sevmem ama binbasi sarhosken Turk askerine carpsa nolcakti. Ozamanda Amerikan subayina o halde kullanmasina izin vermedigi icin kufur mu edicektik?

    incirlik amerikan üssümüdür? sen incirlik üssünü tamamen dolaştın galibada bu kadar emin konuşuyorsun. İncirlikten önce çiğli izmir üssünde konuşlandırılmışlardı amerikalılar. 1965-1970 yılları arasında ama üssün tamamında değil. ve incirlikte onların üssü değil. ki eşiyle araba kullanıp öyle akıllıca cvp veren kişide çok sarhoş değildir. ki üssün içinde bar var ki bu belirli saatten sonra içmek serbest olduğu anlamına gelir.ve üssün içinde sarhoş sarhoş bağıra bağıra dolaşan bir ayyaş ta yok ortada. hadi tehlike yaratacak kadar sarhoş olsada bunu engellemenin uygulamaları askeriyede farklı.o şekilde değil. düşünde konuş. . . .
    Everything goes the way it should...

  11. #11
    watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2005
    Şehir
    Kırıkkale
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    asagilik herifler. Bizim ülkemizde bizim binbasimiza hakret etmisler.
    Kimse yanlis anlamasin ama bizim binbasimizin alkollü olarak otomobilinin direksiyonunda ne isi var.

  12. #12

    Üyelik
    17 Temmuz 2006
    Şehir
    YÜKSEKOVA
    Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    [QUOTE=gazman]dostlar aci ama..ben askeryenin bilerek PKK yi bitirmedigini dahi dusunuyorum..dusune biliyormusunuz..genelkurmay kendi subayini ezdiriyor. [/QUOTçok yanlış bi düşünce bilerek bunca vatan evladı boşu boşunamı şehit oluyo ben olayların tam içindeyim.yapmayın arkadaşlar.Bizim karşımıza çıkanları asla affetmeyiz emir nereden gelirse gelsin şehit olan arkadaşlarımız intikamını almaya namusumuz üzerine yemin ettik.KOMANDO ÖZEL HAREKAT

  13. #13
    mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara&Istanbul
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Alıntı Erudite adlı üyeden alıntı
    incirlik amerikan üssümüdür? sen incirlik üssünü tamamen dolaştın galibada bu kadar emin konuşuyorsun. İncirlikten önce çiğli izmir üssünde konuşlandırılmışlardı amerikalılar. 1965-1970 yılları arasında ama üssün tamamında değil. ve incirlikte onların üssü değil. ki eşiyle araba kullanıp öyle akıllıca cvp veren kişide çok sarhoş değildir. ki üssün içinde bar var ki bu belirli saatten sonra içmek serbest olduğu anlamına gelir.ve üssün içinde sarhoş sarhoş bağıra bağıra dolaşan bir ayyaş ta yok ortada. hadi tehlike yaratacak kadar sarhoş olsada bunu engellemenin uygulamaları askeriyede farklı.o şekilde değil. düşünde konuş. . . .
    Bence bizi cok cabuk gazliyorlar, ben mantikli bicimde dusunuyorum. Amerikan askeri yanlis yapmis uygulama yanlis zaten askeride sutlamislar Turkiyeden diyorum daha nolsun savas mi acalim amerikaya? actigin savasta kac mehmetcik olcek peki? diplomatik olarak sorun cozulmus zaten turklerin amerikaya duyduklari nefreti bilmeyen yok, amerikada dahil ama nefret devlete zarar verir elbet sirada bize gelcek degil mi? bak aralarda gecen bazi gerceklerde var zaten okumadin mi? bunlardan birincisi binbasinin ictigi ikincisi arabaya bindigi yalansam sole. Amerikan askerinin turkiyede askere bole davranmasi yanlis ama bide su acidan bak ben normal vatandasim gorsem ki, basbakan hatta genel kurmay baskani ickili arac kullaniyor arkadasim derim sen kullanamazsin in o arabadan. Ayrica adamin verdigi cevabi cok mantikli buluyorsun, sen bence hic trafik cevirmesinde bulunmamissin akillica cevap veriyor dedigin adam ben icmedim demis sen hangi sarhosu gordun ki araba kullanirken ben ictim diyen? Bir sey daha eklemek istiyorum, ustte bar bulunmasi senin icipte araba kullanacagin manasina gelmez. Bilemiyorum bunlar hassas mevzular adami vatan haini yapiverirler istemem bole bir durumda olussun ulkemi seviyorum, belkide goremiyorum gercekleri yeterince

  14. #14
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Göremiyorsun ve gereksiz yorum yapıyorsun arkadaşım. Olay tamamen kendini beğenmiş, bir tarafları kalkmış özellikle başlarındaki kana susamış başkanlarından yüz bulan bu itlerin hadlerini aşması olayıdır. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde hiçbir ülkenin asker, kolluk kuvveti, değil bir Türk subayına normal bir vatandaşa bile karışamaz. Oradaki en üst komutanın astına yapılan bu rezilce, küstahca hareketi ağır şekilde cezalandırması gerekirdi. Tüm sorumluları içeride tutmak, ifadelerini almak gibi. Bizim kabahatimiz onları tepemize çıkarmamız, hala orada tutmamız, içimizdeki kritik mevkilerdeki gizli yahudiler, güce tapanları yerlerinden indirmememiz. Başka hiçbir ülkede bizim ülkemizde olduğu kadar hain yoktur. Meclisten çıkmayan teskerenin intikamını alıyorlar akılları sıra it oğlu itler.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  15. #15
    Erudite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Şehir
    Izmir/Bostanlı
    Motosikleti
    KAWASAKI ER-6N
    Alıntı mindtrap adlı üyeden alıntı
    Bence bizi cok cabuk gazliyorlar, ben mantikli bicimde dusunuyorum. Amerikan askeri yanlis yapmis uygulama yanlis zaten askeride sutlamislar Turkiyeden diyorum daha nolsun savas mi acalim amerikaya? actigin savasta kac mehmetcik olcek peki? diplomatik olarak sorun cozulmus zaten turklerin amerikaya duyduklari nefreti bilmeyen yok, amerikada dahil ama nefret devlete zarar verir elbet sirada bize gelcek degil mi? bak aralarda gecen bazi gerceklerde var zaten okumadin mi? bunlardan birincisi binbasinin ictigi ikincisi arabaya bindigi yalansam sole. Amerikan askerinin turkiyede askere bole davranmasi yanlis ama bide su acidan bak ben normal vatandasim gorsem ki, basbakan hatta genel kurmay baskani ickili arac kullaniyor arkadasim derim sen kullanamazsin in o arabadan. Ayrica adamin verdigi cevabi cok mantikli buluyorsun, sen bence hic trafik cevirmesinde bulunmamissin akillica cevap veriyor dedigin adam ben icmedim demis sen hangi sarhosu gordun ki araba kullanirken ben ictim diyen? Bir sey daha eklemek istiyorum, ustte bar bulunmasi senin icipte araba kullanacagin manasina gelmez. Bilemiyorum bunlar hassas mevzular adami vatan haini yapiverirler istemem bole bir durumda olussun ulkemi seviyorum, belkide goremiyorum gercekleri yeterince

    Ben, o şekilde cvp verebilen birisi ayyaş halde kullanmıyordur anlamında dedim. ikincisi üs te bar bulunması konusunda ise: o üste , görevlerin icra edildiği yerden ap ayrı yerde eğlence vb yerlerde mevcut anlamında dedim.Amerikalıların üste yapılandırdığı mekandır. Neyse sanırım yanlış anlama mevcut, sonuçta dediğiniz gibi hepimiz ülkemizi çok seviyoruz.
    Everything goes the way it should...

  16. #16
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Bu da haberin bu günkü ayrıntıları.
    UNUTMAYIN sadece binbaşı değil yanındaki eşi de kelepçelenip yere yatırılıyor!!!

    http://www.milliyet.com/2006/08/05/guncel/agun.html

    İncirlik Üssü'nde kelepçeli vukuat

    İncirlik Üssü'nde geçen yıl ABD'li bir çavuşun, bir Türk binbaşıyla eşini kelepçelediği ortaya çıktı. Olay sonrası görevinden istifa eden Ferih Dinçer, "Yaşananlar doğru" dedi

    ANKARA Milliyet

    Adana'daki İncirlik Üssü'nde, geçen yıl pilot Binbaşı Ferih Dinçer ile hemşire eşi Meltem Dinçer'in, bir çavuşun verdiği emirle ABD askerlerinin kötü muamelesine maruz kaldığı öne sürüldü. Sabah gazetesinde yer alan habere göre olay, 17 Eylül 2005'te yaşandı.

    Yaka paça dışarı çıkardı
    Binbaşı Dinçer, üs içindeki Club Complex adlı barda eşiyle birlikte eğlendi, saat 02.00 sıralarında eşiyle birlikte bardan kalktı.
    Lojmanlarına gitmek için araçlarına binen Binbaşı Dinçer ve eşi, devriye gezen ABD askerlerince durduruldu. Haberde şu ifadeler yer aldı:
    "Çavuş, 'Sarhoş musun?' diye sordu. Dinçer, 'Hayır' karşılığını verdi. ABD'li asker küstahça, 'Sen sarhoşsun. İn aşağı' diye bağırdı.
    Binbaşı Ferih, ABD'li çavuşa bir Türk subayı olduğunu belirterek, 'Değil aşağı indirmek, otomobilime bile dokunamazsın' dedi.
    3 ABD'li asker daha geldi. ABD'li çavuş, Dinçer'i yaka paça dışarı çıkardı.
    Eşi de otomobilden dışarı çıkarak, 'Bırakın kocamı' diye bağırdı ancak sonradan gelen biri kadın köpekli iki ABD'li asker tarafından elleri arkasından kelepçelenerek otomobilin ön tarafında yere yatırıldı. Dinçer de kelepçelendi.

    Sırtına basıp küfretti
    Karı - kocanın sırtına ayaklarıyla basarak küfreden ABD'li askerleri, Türk uzman çavuş durdurmak istedi.
    ABD'li askerler uzman çavuşu da tartakladı. Derhal telsizle durum üst birimlere bildirildi. 6 kişilik Türk ekibi, ağız dalaşından sonra kelepçeleri açtırtmayı başardı."
    İddialara göre üs komutanı Tuğgeneral Levent Türkmen, Dinçer'den bu olayın üstünü kapatmasını istedi. Dinçer de istifa etti.. ABD'li çavuş da üsteki görevine son verilerek, iki gün içinde ülkesine gönderildi.

    Binbaşı, yaşadıklarını TV'de anlattı

    Hava Pilot Binbaşı Ferih Dinçer, atv Haber'de yayımlanan konuşmasında yaşadıklarını şu cümlelerle anlattı: "Arabama yeni binmiş ve hareket etmiştim ki önümü kesti. Camı açtım, sonrasında 'arabadan in' dedi. 'Ben Türk personeliyim, Türk binbaşıyım. İnmemi istiyorsanız Türk personel çağırın' dedim. İncirlik'te böyle bir şey var. Türk personele Türkler, Amerikalılara Amerikalılar bakar. İneceksin, inmeyeceksin muhabbeti oldu. Sonra elini camdan içeri uzattı. Arabanın açık camına elini koydu. Bende onun sert tepkisi karşısında, 'Burası benim ülkem, bu benim arabam, sen de o zaman arabama dokunamazsın' dedim. O da dokunurum dokunamazsın derken, kapıyı açtı beni dışarıya aldı. Benimle konuşan bir kişiydi, arkasında başka birisi duruyordu. Beni arabadan indirdiklerinde birden 4 tane Amerikalının arasında kaldım."

    İzmir'de bulundu

    Görev yaptığı Atlas Jet'in Hannover - İzmir seferini gerçekleştiren uçağın 2. pilotluk görevini üstlenen Ferih Dinçer'i İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda DHA muhabirleri buldu. Dinçer, "Yazılanlar doğru. Yorum yapmayacağım. Olay yazıldığı gibi" dedi.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  17. #17
    PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ABD li çavuşların ne işi war ülkemizde onu anlamıyorum...


    CBR 600F Honda,

  18. #18
    Forumdan Uzaklaştırıldı DevilRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2006
    Şehir
    ÖtEkİ DüNyA Da
    Motosikleti
    SaRı ŞeYTaN MonDi
    vallla yaa


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler