İyi akşamlar arkadaşlar.
Sevdiğim kız ile eski otelden tanışıyoruz ben resepsiyonsit,o ise aşçı idi. Ben 1988 doğumluyum, aramızda 7 yaş fark var.Başta her şey güzel gidiyordu.
Ben yeni otele başlayana kadar arkadaş olarak şamata muhabbet gırgır yapıyorduk. Ben otelden ayrıldıktan sonra dışarda buluşma teklif ettim o da kabul etti. 1 buluşma 2 buluşma derken ondan hoşlanmaya başladım. Kendisine kalıcı ilişki arıyorum herseyim var, artık yuva kurmak istiyorum dedim. Kendisine anlattığım gibi hemen evlilik değil biraz vakit geçirip tanımak istediğimi, beraber ilişkimizi yaşayıp sonra akıllarımız uyuşursa evleneceğimizi söyledim. Ürkütmek istemedim hemen üstüne yapışmış gibi olmak istemedim. Zamana bırakalım dedi bende zaman ne dedim farklı otellerdeyiz. Tabi bu arada hanımefendi kimseyle çıkmadığını kimseyi sevmediğini söylemekte.
Erkek kankasının problemli olduğunu ve azcık arkadaşım olduğunu, ayritten kendisinin de evlenmek istemediğini dost hayatı takılacağını anlatmaktadır. (Bu nasıl bir cümle anlamadık)
Bir gün canıma taketti. Oda benden hoşlanıyormuş fakat her şeye sorun çıkaracağını, buna hazır olup olmadığımı sordu. Ben ise kolayı herkes yapar önemli olan zor olanı yapmaktır sen bana güven ben buradayım dedim. Günler geçti buluşmalar derken sevgili olduk,el ele gezmeye başladık. Sevgili olduğumuz ilk günden sonra kendisine telefonla günaydın mesajı attım fakat hiç cevap yoktu sonra, dayanamadım aradım ve dedim ki herhalde yoğunsun açmadığına göre?? Yok ya ne yoğunu telefona fazla girmiyorum dedi sonra onun kardeş gördüğü çocuğun ise, ondan hoşlandığını bildiğim çocukla (iş arkadaşı aynı mutfakta çalışıyorlardı) devamını sığmadığı için cevapta yazıyorum yardımınızı bekliyorum. Kız ise onu sadece kardeş olarak görüyordu. Dedim ki yoğun değilsin niye cevap vermedin sen beni seviyormusun gerçekten dedim, akşama konuşalım dedi ve aramadı. Sonra mesaj attım yazdım niye böyleyiz diye ne oldu diye, bu arada hanımefendi çıkmadan önce kendisine bulaşmamam gerektiğini yanacağımı söylüyordu,ben de sonunda sen varsan sorun değil diyordum.
Ben senin kalbine geldim sonunu düşünmeden dedim zamanında. Bizim eski otelin mutfak müdürü görmüş mesajlarımı, beni aradı yok o kız seninle konuşmaz yok o kız seninle konuşmak istemiyor niye anlamıyorsun diye. Sebebi neymiş; ben o kızla tanışmadan önce aynı otelde başka kıza yürümüşüm, sıradaki o demişim.
Allah aşkına kız benim geçmişimi sormadı, bende onun geçilmişinde suç bulmadım. Kalbimde biri olsa onu niye seviyim, günden beri whatsaptan silip insagramda tuttu, bende geçmişimi anlattım mesaj olarak açmıyor çünkü. Dedim ki şununla konuştuğumda sen bu otelde yoktun bile onunla olmadı iki ay geçti hayatıma sen girdin sevgili olduk ben seni aldatmadım telefonum orada mesajlarıma bakabilsin en son ne yazmışım dedim cevap yok yine.
Sonra birkaç gün sonra yazdım dedim ki; akıl var mantık var ben p*c olsam niye hala sana yazıyım niye seni seviyim. Bana sordun mu hiç? Cevap hakkı bile vermedin dedim. Ben başkasını sevsem seni niye isteyim dedim. Aynı oteldeki kızları tavlamaya çalışacak olsam düşüncesiz olmam lazım, otel küçük niye yürüyim.
Seviyorum seni dedim ben senden hiçbir şey saklamadım,sen bana sor ben söylerim ben böyle ayrılığı hakketmedim dedim. Ahım boynunuza dedim. Kız işten ayrıldı başka işte çalışıyor. Bende intsagramda onu özlediğimi anlayacağı mesajlar paylaşıyorum hikayelerime bakıyor sürekli ama hiç bir mesaja cevap yok. Bende mesaj atmıyor ama çok seviyorum unutamıyorum.
Amacı ne bu kızın yardımcı olun bana :(
PS
Konu yönetim tarafından düzenlenmeye çalışılmıştır.