Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Akıllı Telefonlardan Anlayanlar Konuya - Nokia 6

REKLAM ALANI

Özellikleri gayet iyi fiyatı da uygun geldi siz ne dersiniz önerir misiniz ? özellikle kullanıcıları yorum yaparsa daha yardımcı olurlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    telefon isterse özellik olarak kral olsun, şarj dayanmadıkça benim için fazla iyi bir seçenek değildir.

şarj dayanımı zayıf görünüyor. 3g konuşma süresi 12 saat ise bu telefon yoğun kullanımda 1 günü zor çıkarır çıkarmaz. bilemiyorum, şarj konusunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.

ben 2010 model "lg g2" kullanıyorum ve bir önceki telefonum olan "lg g4 stylus" modeline göre şarj biraz daha zayıf ama bu şarj konusunda zayıf dediğim "lg g2" bile 19 saat 3g konuşma süresi yazıyor ve gerçekten de yoğun kullanımda günü çıkartıyor.

900 saat bekleme süresi var zaten ve telefonu fazla kurcalamadığında 3 gün şarjı gidiyor. hatta daha fazla.

2010 model ama 32gb dahili hafıza, 2gb ram, adreno 330 gpu ve snapdragon 800 cpu ile telefon canavar gibi yine.

YOK SEF AMAN UZAK DURR.

SAMSUNG AL O FIYATA. EMIN OL PISMAN OLMAZSINNN.

VE DAIMA BILINDIK YERLERDEN AL TELEFONU.

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Buteo Nokia güncelleme konusunda nasıl ? Form sayfalarında arastirdin mi cihazı ?
    Fatih senin cihaza bı cyanogenmod flashlasak tadından yenmez hee .

Bende de vardı bitane flashlamistim 10 numara olmuştu ama ekran yanınca paket oldu :(
    fatih.met bunu beğendi.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı gogozh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buteo Nokia güncelleme konusunda nasıl ? Form sayfalarında arastirdin mi cihazı ?
    Fatih senin cihaza bı cyanogenmod flashlasak tadından yenmez hee .

Bende de vardı bitane flashlamistim 10 numara olmuştu ama ekran yanınca paket oldu :(
    ben 2 defa ekran haşat ettim ve şu anca telefon 3. ekranına sahip ekranı kırıp kırıp yenisini alıyorum takıyorum alışkanlık oldu. bir kaç ay önce stok romu yükledim telefon kendine geldiydi biraz.

cyanogenmod nedir? ben androidin 4.4.2 sürümünden başkasını sevmiyorum yanlız..

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatih rom bu gercı bırcok surumu var ben bu romu kurmustum ondan bu vıdeoyu attım . akıcı , stabıl bır rom ama androıd 6 surumu
    fatih.met bunu beğendi.

Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    telefon isterse özellik olarak kral olsun, şarj dayanmadıkça benim için fazla iyi bir seçenek değildir.

şarj dayanımı zayıf görünüyor. 3g konuşma süresi 12 saat ise bu telefon yoğun kullanımda 1 günü zor çıkarır çıkarmaz. bilemiyorum, şarj konusunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.

ben 2010 model "lg g2" kullanıyorum ve bir önceki telefonum olan "lg g4 stylus" modeline göre şarj biraz daha zayıf ama bu şarj konusunda zayıf dediğim "lg g2" bile 19 saat 3g konuşma süresi yazıyor ve gerçekten de yoğun kullanımda günü çıkartıyor.

900 saat bekleme süresi var zaten ve telefonu fazla kurcalamadığında 3 gün şarjı gidiyor. hatta daha fazla.

2010 model ama 32gb dahili hafıza, 2gb ram, adreno 330 gpu ve snapdragon 800 cpu ile telefon canavar gibi yine.
    2010 yılında öyle telefon var mıydı ya :D

Xiomi resmi 5 plus 64 GB aldım çok memnunum 1300 tl

mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    aklında nokia varsa al kardeşim. aklında kalacağına cebinde kalsın. zaten sağlam telefon yapıyor eskisi gibi.
    şimdi gidip sana başka telefon önerip aklını kurcalamıyım.
    yoksa ben de kendi aldığım telefonu önerirdim sana. oneplus 5T al derdim.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Nokia 8 aldım çok memnunum. Snapdragon 835 işlemci. Note 8 ile ayni işlemci. Ve yarı fiyatına aldım. 2000tl.

Samsungdaki gibi telefonun içi çöplük silinmeyen uygulama dolu gelmiyor. Bu da büyük bir artı.

Ve tasarımı da bence mükemmel.

Nokia 6 yi Hiç bilmiyorum ama bence bir bak yakından.
    sey_47 ve buteo bunu beğendiler.

okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special ABS
    Aldım ve 2 ay sonra elden çıkardım.
    Zamanla yavaşladı ve hata vermeye başladı.
    Malzeme kalitesi ortalamanın üzerinde.
    Ancak arka taraftaki nokia yazısı yapıştırma ve bir süre sonra döküldü .
    Kutudan çıkan kulaklık kalitesiz.
    Kamera vasat ve çok yavaş.

Güncelleme konusunda çok başarılı.

Alınacaksa 8 serisi tercih edilmeli.
    buteo bunu beğendi.

Alıntı okican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aldım ve 2 ay sonra elden çıkardım.
    Zamanla yavaşladı ve hata vermeye başladı.
    Malzeme kalitesi ortalamanın üzerinde.
    Ancak arka taraftaki nokia yazısı yapıştırma ve bir süre sonra döküldü .
    Kutudan çıkan kulaklık kalitesiz.
    Kamera vasat ve çok yavaş.

Güncelleme konusunda çok başarılı.

Alınacaksa 8 serisi tercih edilmeli.
    ne gibi hatalar verdi ? elden çıkarmaya itecek kadar rahatsız eden problemleri nelerdi ? 8 biraz pahalı gibi geliyor özellikleri iyi de o kadar para vermem telefona

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nokia 8 aldım çok memnunum. Snapdragon 835 işlemci. Note 8 ile ayni işlemci. Ve yarı fiyatına aldım. 2000tl.

Samsungdaki gibi telefonun içi çöplük silinmeyen uygulama dolu gelmiyor. Bu da büyük bir artı.

Ve tasarımı da bence mükemmel.

Nokia 6 yi Hiç bilmiyorum ama bence bir bak yakından.
    ne kadar süredir kullanıyorsunuz sizce hakediyor mu parasını

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Alıp pişman olanı görmedim. Xiaomi mi note 3.
    Çinlilere hep mesafeli olmuşumdur ama xiaomi başkaymış. 6 silindirli(ram) telefon 1900 TL. Çift kamera vs. Şiddetle tavsiye ederim.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Türkiye ithalatçısı sıkıntılı diyorlar..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çinlilere hep mesafeli olmuşumdur ama xiaomi başkaymış. 6 silindirli(ram) telefon 1900 TL. Çift kamera vs. Şiddetle tavsiye ederim.
    Yorumları cidden iyi gibi kararsızım şuanda

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye ithalatçısı sıkıntılı diyorlar..
    LG gibi telefonda yazılımsal sorun olmuyor. Ha ekran kırılırsa tüm telefonlarda aynı sorun paranla yaptırcaksın.
    Streo hoparlör. Yoğun kullanımda bile en az 7 saat ekran süresi veriyor. Bu bile almak için yeterli.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı buteo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne gibi hatalar verdi ? elden çıkarmaya itecek kadar rahatsız eden problemleri nelerdi ? 8 biraz pahalı gibi geliyor özellikleri iyi de o kadar para vermem telefona

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

ne kadar süredir kullanıyorsunuz sizce hakediyor mu parasını
    20 gun oldu bence hakediyor. Hatta şu an piyasadaki birkaç fiyat performans ürününden biri.

Peki sizce Xiaomi Mi A1 nasıldır ?

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Çok para vermeyin telefon dediğin zımbırtı 3 yıl içinde yenisini alacaksınız. Nokia 6 gayet iyi fp ürünü.

Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xiamoi mi a1 modeli nasıldır sizce ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok para vermeyin telefon dediğin zımbırtı 3 yıl içinde yenisini alacaksınız. Nokia 6 gayet iyi fp ürünü.
    Kağıt üzerinde öyle , yorumlar da çoğunlukla iyi ama arada problem yaşayan insanların da yorumları geliyor yani orasından burasından problem çıkma potansiyeli varsa biraz soğudum diyebilirim yani sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı , telefona hayatta çok para vermem psikolojik sınırım max 1300 tl falan olur ondan fazlası gereksiz hatta salakça ama bunlar da az paralar değil o paraya alınacak en iyi telefonu bulmaya çalışıyorum

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)