Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ortadoğu da Sıradan Bir Gün : Otobüste Mini Etek Kavgası..

REKLAM ALANI
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Hmm, anladım. Ama hala bana otobüs şoförünün adamın istemesiyle karakola çekmesi saçma geliyor. Kendisi şikayetçi olsa bile onun da sonradan kayıtları alıp karakola şahsen müracaat etmesi gerekirdi. Adam veya şoför veya yolcu, farketmez, şikayetçi olanın kendisi gider karakola. Koca otobüsü götürüp milletin işine gücüne mani olunmamalı. Bu durumda bence belediyenin hem şoföre, hem adama dava açması gerekir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmm, anladım. Ama hala bana otobüs şoförünün adamın istemesiyle karakola çekmesi saçma geliyor. Kendisi şikayetçi olsa bile onun da sonradan kayıtları alıp karakola şahsen müracaat etmesi gerekirdi. Adam veya şoför veya yolcu, farketmez, şikayetçi olanın kendisi gider karakola. Koca otobüsü götürüp milletin işine gücüne mani olunmamalı. Bu durumda bence belediyenin hem şoföre, hem adama dava açması gerekir.
    hocam bence iyi yapmış ihtiyarı susturmuş bir nevi yaşlı adam hatasını anlar belki öbür türlü geçiştirirlerdi belki ama o adam tekrar yapardı bunu sonraki otobüse binmesinde
    Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    O da doğru.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)