HÜKÜMET BİZDEN NE İSTİYOR ?
Reklamlar
-
15 Temmuz 2018, 22:51
Başlığı canlı tutalım diyorsunuz
Tutalım tabii.
Reklamlar
-
15 Temmuz 2018, 23:52
watercolours adlı üyeden alıntı
Başlığı canlı tutalım diyorsunuz
Tutalım tabii.
Aynen öyle karanlık tarafın yiğidi
-
15 Temmuz 2018, 23:54
motor sürme şeklinden rahatsız oldum, aslında motor kullanırken trafiğe takılmamak için çoğu motorcu böyle sürüyor ama bari millet hata yaptığında şu kızma işini bırakın, her şeye sinirleniyorsunuz yaw, adamın dalgınlığına gelmiştir belki ya da lavuğun tekidir ama şu psikolojik gerginliği atın artık üzerinizden.
-
16 Temmuz 2018, 00:01
oialdemir adlı üyeden alıntı
Farkındayım. Bu videonun izlenmesini önemsiyorum. Sebebi bu aslında
Adnan Hoca kedicikler derken. Gitti Koca kurum :(
Ya bu Adnan hoca dedikleri zaat şu aptal saptal evrim kitabı olan bizi bilim dünyasına rezil eden kişi değil mi? Kedicikler de bildiğin amca çıktı.
-
16 Temmuz 2018, 00:56
YasinC adlı üyeden alıntı
Ya bu Adnan hoca dedikleri zaat şu aptal saptal evrim kitabı olan bizi bilim dünyasına rezil eden kişi değil mi? Kedicikler de bildiğin amca çıktı.
Hepsi Mısır tanrısı gibi geziyor. Milyarlarca insanın inandığı bir şey ile dalga geçiyorlardı. Hepsinin köküne kibrit suyu. Ama niye şimdi ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
fatih.met adlı üyeden alıntı
motor sürme şeklinden rahatsız oldum, aslında motor kullanırken trafiğe takılmamak için çoğu motorcu böyle sürüyor ama bari millet hata yaptığında şu kızma işini bırakın, her şeye sinirleniyorsunuz yaw, adamın dalgınlığına gelmiştir belki ya da lavuğun tekidir ama şu psikolojik gerginliği atın artık üzerinizden.
Sence gergin mi sürüyorum ? Takip edip adama saldırdık mı ? Aynasını mı kırdık ? Motor sürme şeklimde neye takıldın mesela ? Söylesene Fatih Met neden ben
-
16 Temmuz 2018, 10:18
Konu amacından sapmasın lütfen. Sürüş ile ilgili birçok konu var zaten. Kaldı ki bu videodaki durum en masumlarından biri. Anlatılana bakınız.
Tiyatroların özgürlüğü elinden alındı, artık muhalif tiyatro yapmak bi nevi yasaklandı. Geçmişe bakıyorum da kimler kimler neler oynuyorlardı. Levent Kırca'lar, Zeki / Metin'ler ne de güzel muhalif oyunlar sergiliyordu ama devrin hükümetleri tarafından engellenmiyorlardı. Şimdi geldiğimiz nokta üzüntü verici... Ayrıca bugün Fazıl Say gibi dünyaca ünlü sanatçımızın konserleri iptal ediliyor, yerlerine tahmin ettiğimiz sanatçı bozmalarına işler veriliyor. Kendinden olmayana yaşam hakkı tanınmıyor. Ki Fazıl Say' ın bu işlere ihtiyacı yok, onu tüm dünya ayakta alkışlarla izliyor, dinliyor ama toplumun ona ihtiyacı var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Bebeler liginde yarışanı ülkemizi güzel temsil ediyor, dünya şampiyonumuz diye bağırlarına basanlar neden asıl şampiyonu görmüyorlar bkz. Fazıl Say...
Yoksa biri yandaş diğeri muhalif mi?
-
16 Temmuz 2018, 10:19
twisten adlı üyeden alıntı
Konu amacından sapmasın lütfen. Sürüş ile ilgili birçok konu var zaten. Kaldı ki bu videodaki durum en masumlarından biri. Anlatılana bakınız.
Tiyatroların özgürlüğü elinden alındı, artık muhalif tiyatro yapmak bi nevi yasaklandı. Geçmişe bakıyorum da kimler kimler neler oynuyorlardı. Levent Kırca'lar, Zeki / Metin'ler ne de güzel muhalif oyunlar sergiliyordu ama devrin hükümetleri tarafından engellenmiyorlardı. Şimdi geldiğimiz nokta üzüntü verici... Ayrıca bugün Fazıl Say gibi dünyaca ünlü sanatçımızın konserleri iptal ediliyor, yerlerine tahmin ettiğimiz sanatçı bozmalarına işler veriliyor. Kendinden olmayana yaşam hakkı tanınmıyor. Ki Fazıl Say' ın bu işlere ihtiyacı yok, onu tüm dünya ayakta alkışlarla izliyor, dinliyor ama toplumun ona ihtiyacı var.
Bu sene oynar mı bilmem. Ama Ferhan Şensoy hala sağlıklı durumdayken Ferhangi Şeyler' i izleyiniz !!! ( Herkese önerim olsun )
-
16 Temmuz 2018, 10:21
oialdemir adlı üyeden alıntı
Bu sene oynar mı bilmem. Ama Ferhan Şensoy hala sağlıklı durumdayken Ferhangi Şeyler' i izleyiniz !!! ( Herkese önerim olsun )
Hastasıyız abi. Yazımda onu unuttuğum için yüzüm kızardı şimdi :(
http://www.diken.com.tr/fazil-say-isyan-etti-gelin-bu-hatalardan-donelim/
-
16 Temmuz 2018, 10:31
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Bebeler liginde yarışanı ülkemizi güzel temsil ediyor, dünya şampiyonumuz diye bağırlarına basanlar neden asıl şampiyonu görmüyorlar bkz. Fazıl Say...
Yoksa biri yandaş diğeri muhalif mi?
Her ne kadar siyasi görüşlerini ya da karakterini sevmesemde Sofuoğlu' nun kariyerini ve başarılarını desteklerim. Dediğim gibi sadece sporcu kimliğini seviyorum. Çünkü ailesiden çok acı kayıplar verdiği dönemde bile kazanmayı bildi. Türklerin adı motor sporlarında bilinmezken destek almadan bir çok başarı elde etti. Ve yeni nesil sporcular yetiştirdi. Şuan saçma sapan bir seçim yapmış olsada iyi işler de yaptı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Hastasıyız abi. Yazımda onu unuttuğum için yüzüm kızardı şimdi :(
http://www.diken.com.tr/fazil-say-isyan-etti-gelin-bu-hatalardan-donelim/
Lafı açılmışken
Ülkesini en çok sevenin en çok dışlandığı bir dönemde yaşıyoruz maalesef :(
-
16 Temmuz 2018, 10:33
watercolours adlı üyeden alıntı
Kimse yüzde yüz farklı değildir zaten, illa ki ortak değerler bulunur.
o kadar emin olma morikante, senden çok pis ters ceyran alıyorum.
yüzde yüz'ü zorlarım.
bi konuda bi mesajını görünce, gittiği misafirlikte "a haber" açılmış dededen chp'li bir moderen gibi titreme nöbetine giriyorum
-
16 Temmuz 2018, 10:39
YasinC adlı üyeden alıntı
Ya bu Adnan hoca dedikleri zaat şu aptal saptal evrim kitabı olan bizi bilim dünyasına rezil eden kişi değil mi?
O kitap Hristiyanlık propagandası yapılan bir kitabın çevirisi, kendi yazmadı, öğrencilerine çeviri yaptırdı.
-
16 Temmuz 2018, 10:44
drtayfun adlı üyeden alıntı
O kitap Hristiyanlık propagandası yapılan bir kitabın çevirisi, kendi yazmadı, öğrencilerine çeviri yaptırdı.
Pis herif hiç bir şeyi kendi yazmıyor ki. Buyurun ;
-
16 Temmuz 2018, 10:46
Hükümetin sizden bir şey istediğini veya yapmak istediğini sanmıyorum.
Bence Fazıl, Kırca, darbukacı bayram gibi tiplerin milletin parası ile toplum mühendisliğine soyunmasına,
insanların inançlarına, başörtüsüne laf etmesine, halkı aşağılamasına engel olmaya çalışıyor.
Diyor ki, dötünüz yiyorsa bu yaptıklarınızı özel sektör gibi kendiniz yapın diyor. (yemez tabii.)
Not; Bana, bu toplum nasıl eğitile cek-caklar ile gelmeyin..
-
16 Temmuz 2018, 10:48
hükümetin ya da diğer ruhban takımının isteği basittir ve değişmez;
"Paralar girsin diyedir kalan tor kasalara
Topraklar sömürülsün diyedir orta çağlarda
Işıksız kalsın diyedir bir koca ülke
Karanlıkta boğazlaşsın diyedir güzel yüzlü insanlar
Fabrikalar işçi yesin, para kussun diyedir
Kıyılar yağmalansın, ormanlar çiflikleşsin
Bankalar yağ bağlasın, tekeller et bağlansın
Holdingler palazlansın, ortaklıklar göbeklensin
Bu rüzgâr böyle essin
Bu değirmen böyle dönsün
"
Hasan Hüseyin KORKMAZGİL - Koçero
-
16 Temmuz 2018, 10:51
emremm adlı üyeden alıntı
Bence Fazıl, Kırca, darbukacı bayram gibi tiplerin milletin parası ile toplum mühendisliğine soyunmasına,
insanların inançlarına, başörtüsüne laf etmesine, halkı aşağılamasına engel olmaya çalışıyor.
Diyor ki, dötünüz yiyorsa bu yaptıklarınızı özel sektör gibi kendiniz yapın diyor.
Haklısınız, özel sektöre bakıyorum mesela, bahsi geçen TV kanallarına, gazetelere vs. Hakkaten hepsi de nur yüzlü dedeler, başörtülü - pardesülü hanım kızlar, her dizide onlar var, bütün reklamlara onlar çıkıyor, ne de olsa halkın iradesi bu yönde, talep böyle olunca özel sektör de buna uyuyor doğal olarak.
-
16 Temmuz 2018, 10:54
Bence Fazıl, Kırca, darbukacı bayram gibi tiplerin
milletin parası ile toplum mühendisliğine soyunmasına,
Diyor ki, dötünüz yiyorsa bu yaptıklarınızı özel sektör gibi kendiniz yapın diyor. (yemez tabii.)
Sizinkiler de halkın öteki yarısını aşağılıyor. Her görüşten milletin parasıyla tek görüşteki sanatçıları destekliyor.
-
16 Temmuz 2018, 10:56
Bence Fazıl, Kırca, darbukacı bayram gibi tiplerin
milletin parası ile toplum mühendisliğine soyunmasına,
Nasıl gelelim sana. Kendi içinde özerk olan bağımsız bir kurum var. Zamanında bunu kuran hükümet düşünmemiş mi senin düşündüğünü. Öylesine cesur bir adım atmış ki yeri gelince benide eleştirsin bu kurum demiş. Halk bir oyunu hükümetin kurduğu bir kurum çıkarırsa 10 TL ye izleyebilir. Ama özel bir Tiyatro da bunun karşılığı minimum 50 TL dir. Sanat halka ulaşmazsa bütün bir toplumun çöküşü başlar.
-
16 Temmuz 2018, 11:10
Bu konu çok komik. Halk ve sanat bizim ülkemizde arabesk denilen bişey den ibaret.
Tiyatro 1 lira olsa gitmeyiz
-
16 Temmuz 2018, 11:11
Cek-caklar başladı..
-
16 Temmuz 2018, 11:14
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
o kadar emin olma morikante, senden çok pis ters ceyran alıyorum.
yüzde yüz'ü zorlarım.
bi konuda bi mesajını görünce, gittiği misafirlikte "a haber" açılmış dededen chp'li bir moderen gibi titreme nöbetine giriyorum
Cevap vermediğiniz bir sürü mesajım varken bana uyuz olduğunuzu belirtmek için emek harcamanız çok hoşuma gidiyor, belirteyim
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)