Bu fadıl geri dönmüş ya la? En son 2400 yilla yargılanıyordu, yine gazetelere ilan vermis, tatil satıyormuş yine ahaha
Henüz fadila dolandirilmamis cahil cuhela vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmayın fadıl ayağınıza geldi ahahaha
Bu fadıl geri dönmüş ya la? En son 2400 yilla yargılanıyordu, yine gazetelere ilan vermis, tatil satıyormuş yine ahaha
Henüz fadila dolandirilmamis cahil cuhela vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmayın fadıl ayağınıza geldi ahahaha
Hükümetin gazetesinde nasıl çıkıyor bu reklam ? Ben bu herifi dolandırıcı vatan haini yeşil sermayenin reklam yüzü olarak gördüm hep. O kadar parayı tek adama yedirmezler. Hooop cukkala, paralar yeşil sermayeye. Böyle böyle palazlandılar. Şimdi durumlar kötü tabii, gene para lazım. Ne tesadüfdür ki, 2002'de Siirt seçiminin iptali ve arkasından malum şahsın meclise mv olarak girmesinde mv'liği iptal edilenler biri de bu fadıldı. Ne tesadüf ama, di mi ?
Otelleri en son haciz korkusuyla ablasının şirketine devretmişti. Bu otellerin müşterisi kalburüstü kesim. 10 bin 20 bin dokunmaz.
Merak ettim müşteri yorumlarına baktım. 1 tane olumlu yorum yok. Demek ki odaları devremülk sistemiyle satmaya karar verdiler.
mehmet aydın (çiftlikbank) bunu beğendi.
fadil beyden sonra mehmet kardeşimi 2. tura bekliyorum.
15 temmuz demokrasi zaferi şerefine demiş bide bence bu satırı okuyup direk yayınlamışlar gazetede ödülü kim veriyor içeriği nedir bakmamışlar
3 yıl tatil alıyorsunuz, 15 yıl hediye veriyorlar. Hediyesi para verip aldığınızdan fazla yani.
Ooo, son keriz bükücü fadıl yine iş başında. Ben bu adamı çok seviyorum ya, 4 senede bir cıkıyor parsayı toplayıp kayboluyor. Eğer mesleğim dolandırıcı olsaydı tek idolum bu adam olurdu. Yerli ve milli değerimiz.
Hemen başvuruyorum. Nasıl dolandırılıyoruz, pardon nasıl başvuruyoruz?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
çok karizma adam yaa, tarzına hayranım. çok delikanlı bir adam.
Bu adamın filmi çekilmeli artık :D
3 yıl tatil ne demek ya. yıllık izni 1 ay olan adam alsa. zaten 36 sene ediyor.
Ben 15 temmuz iradesi şeysine takıldım bu kadar kutsal sayılan bir mevzunun böyle ucuz dolandırıcılık konusuna referans olması kötü olmuş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Böyle adamlara hayranım aga; her defasında bu kadar kerizi tespit edip, tokatlamak her babayiğitin harcı değil.
Maldivlerdeki projenin adı Ebu Eyyüp El Ensari House idi , burada Suit odalara 15 Temmuz "Zafer"'ini temsil eden adlar koymasalar bari.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/558913.aspx
5 YILDIZLI OTELİN İSKELESİ TATİLCİLER OTURUKEN ÇÖKTÜ
Olay, bugün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelin sahil kısmındaki çok sayıda tatilcinin üzerinde bulunduğu beton iskele, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.
Yaklaşık 15 metreden denize düşen ve betonların arasında kalan kişilerin kurtarılması için bölgeye sahil güvenlik, polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Yaralı 8 kişi, ekipler ve diğer tatilciler tarafından kurtarılarak, ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacak ve parmakları kopan yaralılardan Neval Durmuş, Aydın Devlet Hastanesi'ne, Ayşe Saygılı ise Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
siyasal islam ne'gzel,
sen de gelsene ...
raad olun panpişler alnı secde görüyor ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
Yanına 15 kutu da bal veriyorlar mıymış?!
Geçen sefer bu muhterem hocamız vardı Fadıl bey'in yanında bu sefer kim olacak acaba ? Çok merak ediyorum.
Sevmediğim tipteki insanları söğüşlediği için bu adama bayılıyorum. Go Fadıl !!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)