Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

yeni ötv "düzenlemeleri" hayırlı olsun

REKLAM ALANI
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    evet doğru, zaten şeker pancarının fiyatına da zam yaptılar dimi üretici rahatlasın diye.

oraya gidip olayın özüne bakmak lazım, görev yeri değiştirilen işçilerin sıkıntı çektiğine inanırım ben. ben bu ülkede hiç bir işin düzgün yapılmadığına inanıyorum ve kimi zaman şahit oluyorum. her olayın altından bit yeniği ararım ben ve haklıyım da.

bizim evin elektrik saatine kör vida taktılar ve şimdi sökmüyorlar mesela, borçtan ötürü kör vida taktılar eyvallah peki borç biteli 1 seneye yaklaşıyor neden gelip saatimizden kör vidayı sökmüyorlar?

kaç tane numara aradım ve hepside "bizde öyle bir işlem gözükmüyor, bizim firma yapmamış" diyorlar.

ben kendi yöntemim ile hallettim ama dediğim gibi türk telekomundan tut elektrik firmasına kadar milli eğitim bakanlığına kadar alayının canı çıksın, hepsinden davacıyım ve hiç birinin yaptığı işten memnun değilim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet doğru, zaten şeker pancarının fiyatına da zam yaptılar dimi üretici rahatlasın diye.

oraya gidip olayın özüne bakmak lazım, görev yeri değiştirilen işçilerin sıkıntı çektiğine inanırım ben. ben bu ülkede hiç bir işin düzgün yapılmadığına inanıyorum ve kimi zaman şahit oluyorum. her olayın altından bit yeniği ararım ben ve haklıyım da.

bizim evin elektrik saatine kör vida taktılar ve şimdi sökmüyorlar mesela, borçtan ötürü kör vida taktılar eyvallah peki borç biteli 1 seneye yaklaşıyor neden gelip saatimizden kör vidayı sökmüyorlar?

kaç tane numara aradım ve hepside "bizde öyle bir işlem gözükmüyor, bizim firma yapmamış" diyorlar.

ben kendi yöntemim ile hallettim ama dediğim gibi türk telekomundan tut elektrik firmasına kadar milli eğitim bakanlığına kadar alayının canı çıksın, hepsinden davacıyım ve hiç birinin yaptığı işten memnun değilim.
    Fatih bence sen memnuniyetsizler partisini kur. Her halükarda %7-8 oyun var ( geçmişte Cem Uzan a şimdide Meral e verilen oylar )

Şaka bir yana bu kadar şikayet bu kadar dert insanı hasta eder.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi oluyor iyi pişkin pişkin avukatlığına soyunanlar var. Klasik bir laf var ibne dersin kızar da öpersin aldırmaz. Cuk oturuyor bu coğrafya insanına.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    düzen iyidir

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Gösterişi sevmem fakat
    Şeytan diyor ki
    AL bi çuval patates soğan dayan kızın kapısına
    Pateti doları bile solladı beya

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)