Ben de o listeyi anlamadım, şarap ile bira arasındaki uçurum nedir ?
(Her şeyi de bilmek zorundayız :D )
Ben de o listeyi anlamadım, şarap ile bira arasındaki uçurum nedir ?
(Her şeyi de bilmek zorundayız :D )
"alkolle kederi unutacağını düşünüp ötv ye kederlenmek ne kısır döngüdür"
bence az bile. Yine Merhametli davranıyorlar. Bu millet Bence daha fazlasını hak ediyor
Sözüm özellikle ‘evde biramı yapıyorum bana ne’ diyenlere .. üstad, dostum, güzel insan,, biz de peder ile 4-5 senedir evde rakı yapıyoruz ve tüketiyoruz lakin son uygulama ile migros gibi yerlerden yasal olarak belli oranda satılması mecburi alkolü alamamaya başladık neden mi? Hükümet evde rakı, vodka türevlerini yapanların önünü kesmek adına alkolün içine kokulu (parafindi sanırım) maddeler koyuyor ki ev yapımı olayı bitsin.. ben de birayı çok tüketmememe rağmen severim ama yakında kit kullananlara kendi birasını yapanlara da (bizim gibi rakıseverlere olduğu gibi) savaş açılabilir. Yani bu problem hepimizindir, ben yapıyorum bana ne diyerek bir yere varamayı, duyarlı olalım
İlaveten yaşadığım yer ve işim dolayısıyla yunanistan gibi kriz yaşayan ülke insanları ile içli dışlıyım, öngörüm ve onların da söyledikleri aynı yoldan gittiğimiz ve yakında benzer kriz ve büyük ekonomik çöküşleri yaşayacağımız yönünde. Şuanda gemi ile venezuela’da bulunuyorum yaklaşık 21 gündür yakından takip ediyorum yerel kanalları ve insanlar ile görüşüyorum durum inanılmaz kötü, sonumuz böyle olmaz umarım.. tedbiri elden bırakmamak gerek..
Bi ara Finlandia diye bi votka vardı çok iyiydi, kaliteliydi ona ne oldu? Tek içebildiğim votkaydı.
Suyun ÖTV'sinin bahanesi olmaz. Neymiş ki şimdi ne olmuş denmez. Su bu.
Yoğurtçular zarar ediyor diye yakında evde yoğurt yapımını da yasaklamasınlar sakın?
kendimiz çalıp kendimiz oynuyormuşuz öyle diyorlar, dünya yansa umurunda değil bu kesimdeki insanların ve bu yüzden kendilerine iğne ucu değmedikçe bir şeyleri sorgulamazlar.
evet, kimi ve kimleri kastettiğim ortada, şimdi bu insanlar kendilerini şu "şeker fabrikalarının satılması yüzünden mağdur olan insanlar"ın yerine koysunlar.
hadi bakalım cevap verin ne diyeceksiniz?
edit: cevap vermezler ki, ne diyecekler, "bize ne" derler. siz bu kadar insansınız işte.
memleketi jetfadıl gibi birine verdik gidiyoruz bakalım.
Bir konuda yanlışın var Fatih.met. Şeker fabrikaları satıldı diye kimse mağdur olmadı. Olsalar seçimde devam demezlerdi.
şu habere bir göz at istersen
aklıma gelen en yeni olaylardan örnek vermek istedim yoksa geçmiş mağduriyetlerle dolu.
Sen bu habere dayalı olarak şu sorulara cevap verebilirmisin...
Devlet şartları yerine gelmemiş birini emekli eder mi. Haberde emekli edilmeyi haksızlık olarak vermişler. Emekliliği gelenin emekli edilmesi nasıl bir mağduriyet oluşturur....
Devlet çalışan işçisini işten çıkarmadan başka yerde iş verirse özlük haklarında herhangi bir kayıp olmaksızın bu sürgün mü yoksa tayin mı olur...
Bu kadar aslından sapmış bir haberi tartmadan düşünmeden şeker fabrikası mağduriyeti olarak paylaşarak aklını mağdur ediyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Demek ki oradakiler mağdur olmamış ki tercihlerini aynı doğrultuda kullanmış. Oradaki ben mağdur olmadim her hakkımı aldım diyor biz hiçbir şeye vakıf olmadan Soma mağdurları diyoruz.
Dayanamadım yine gördün mü. Hadi tutun halayın ucundan
Alt kademe için tayin çalışanın isteği ile olur.
Tabii ki kimse kurulu düzenin bozulmasını istemez. Doğal olarak bazı zorluklar yaşar. Önemli olan hak mağduriyeti var mı yok mu. Buradaki ücreti, yada sosyal haklarında eksilme varmı. Varsa tabii ki mağdur denilebilir. Konu olan haber tamamen yorumdan ibaret
Katılıyorum, seçim sonuçlarına göre mağduriyet hissetmiyorlar. Onlar için üzülmeyin yani.
Bence kim haklı kim haksız oylayalım. Doğru olan kazansın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)