eylülden sonra leyla da ölü bulundu.
Reklamlar
-
Ağrı'da kaybolan küçük Leyla ölü bulundu! İHA muhabiri: Leyla toprağa gömülü bulundu
Ağrı'da ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, kaybolduğu köyde ölü bulundu. Ekipler bugün küçük Leyla'nın cansız bedenine ulaştı. İHA muhabirinin NTV'ye verdiği bilgilere göre Minik Leyla'nın cansız bedeninin evinin 3 km uzaklığında toprağa gömülü şekilde bulunduğu ve ekipler tarafından topraktan çıkarıldığı öğrenildi. Bölgenin daha önce didik didik arandığı belirtildi. Leyla'nın bedeninin bugün oraya bırakıldığı tahmin ediliyor
Reklamlar
-
Dünya senin kadar güzel değildi Leyla.
-
Küfür etsem modlar ensemden tutup dışarı atabilir, o yüzden etmiyorum. Bunu yapanı bir elime geçirsem yemin ediyorum kızgın demiri bağırsaklarına kadar sokarım, sinirim zıpladı gene.
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Mersin İl Temsilcisi
Kamuoyu üsreleyince yapanlar serbest bırakır filan sanıyordum..
Çok üzüldüm..
Nasıl bir ülke olduk, nasıl bir dünya böyle bu!
Allah ailesine sabırlar versin..
Çıldırmamak elde değil!!!
-
Bu dünyada çok fazla kötülük var. Yazık yavruma. Pis mikrop. Yakalandığında faili hapiste cezalandıracaklardır.
-
aklıma yıllar önce izlediğimiz kurtlar vadisinden bu sahne geldi umarım katili belasını bulur içerde
-
Bence artık kıyamet kopmalı. Bu dünya bukadar kötülüğü haketmiyor. ( 1 saat düşündüm ne yazsam die, küfürsüz bunu bulabildim)
-
allah rahmet eylesin.
18 gündür kaçırılma şüphesiyle kayıp olan çocuk köye iki km. uzaktaki derede bulunmuş. demek ki 18 gündür köydeymiş.
-
02 Temmuz 2018, 22:28
Olayın nasıl yaşandığı tespit edilebilmiş mi açıkladılar mı ?
Bu insanlar cidden canavarlaşmaya başladı ve toplumda giderek de tırmanıyor bu tür vakaların sayısı, .mna koyduğumun ülkesinde ne hukuk var ne adalet var ne refah var ne eğitim var ne de psikolojik sağlık var böyle ülke yerin dibine girsin
-
03 Temmuz 2018, 09:32
Adalet sistemimiz zenginlerin malını,muktedirlerin koltuğunu korumak üzerine dizayn edildi , şaşırmayın. Neler olduğunu bilseniz ....
-
03 Temmuz 2018, 09:50
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
03 Temmuz 2018, 09:58
kurubuz adlı üyeden alıntı
Bu dünyada çok fazla kötülük var. Yazık yavruma. Pis mikrop. Yakalandığında faili hapiste cezalandıracaklardır.
Hapishaneden cezalandırılacağını ummak... Yaşasın Adalet(!)...
Hak edene hak ettiğini vereceksin!
-
03 Temmuz 2018, 11:16
İnsanevladı hayvandır hemde hayvanoğlu hayvan...
İnsan olsa nasıl kıyar o güzel, mucize gözlere...
Tüm kainat o gözlerde saklı sanki...
Ama dedik ya hayvanoğlu hayvan diye... öyle işte...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)