Aradaki fark, orda devlet yakaladığının cezasını veriyor, bizde nasıl korurum derdinde.
3 yaşında bir kızım var. Öpmeye, koklamaya kıyamıyorum. Saçının bir teline zarar gelse içim yanıyor. Düşüp dizini incitmişti de geçenlerde, tüm gün işyerimde aklımdan çıkmamıştı :(
Nasıl kıyıyorlar bu yavrulara akıl alır gibi değil. Üstelik tecavüz edip... off off Allah belalarını versin ... Nasıl acı duymuştur, ne korkmuştur, gözleri anne babasını aramıştır ama ne fayda... Aklıma hayali bile geldikçe ürperiyorum. Tüm kainat yansın, kıyamet kopsun umurumda değil. İnsanlığımdan, o şerefsizlerle aynı cinsiyetten olmaktan, elimden birşey gelmemesinden utanıyorum ...
O şerefsizlerden birini bana verseler milyon dolarlardan daha kıymetli benim için...
Az önce 100ün üzerinde servis aracı geçti üstünde idam vs yazılı korna çalarak..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
İdam çıkarsa bunlardan hiç biri asılmaz ama bol bol muhalif asılır. Benden söylemesi. Menderes'i bile hatırlamıyor insanlar.
Bu sabah haberlerde yeniden izledim ve hıçkırıklarla ağladım. Leyla yavrucak 8-10gündür aç kalmış ve açlıktan ölmüş. Allah bin kere belanızı versin!
On karakter.
Bu olayın ardından kıskançlık mı çıkacak nedir ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)