şakamı bu
Bende bu adamın doğal olmadığı kanaatindeyim
Tek tek açıklamakla uğraşmasınlar. Kötü olan her şey dış güçlerin oyunu yağmur olur dolar olur farketmez hepsi, her iyi olan şey de bizim başarımız desinler geçsinler inanacak beyinsiz çok ülkede.
Yazdığım bir çok şeyi tekrar tekrar sildim.
Artık ettiğim küfürleri sizin hayal gücünüze bırakıyorum.
bundan 100 sene sonra bu dönem için "ağır karanlık dönem" diyecekler
"cahiliye dönemi" diyecekler
"partizanlığın en yüksek dönemi" diyecekler
"akıl tutulmalarının yaşandığı" dönem diyecekler
en acısı, yazık diyecekler, biz konuşurken üzüldük onlar adına, kimbilir o dönemde yaşayanlar neler hissetti, diyecekler
Yağmur bereket değil miydi ya. Altyapıda sorun yok yağmur fetöcü
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
dış mihraklar yine iş başında, altyapıyı da bozdular değilmi yağmur suyu gitmesin diye.
valla 1 aydır ben bunun geyiğini yapıyorum arkadaşlara. Dış güçler yağmur bombası attı seçime kadar ankarayı sel bastırmaya uğraşıyor diye. Hatta dalgasına iddaya girdik seçimden sonra yağmurlar kesilecek diye.
Bunu ciddi ciddi dile getirenlerde varmış.
Programda karşısında oturan herif de google i abdülhamit icad etti diyen tip. Zaytung kackinlari resmen
Söz konusu video troll olabilir evet ama gerçekte böyle teknolojiler var ,haarp,chemtrails araştırın ..
Bıkmadılar insanlarla dalga geçmeye.
Evet bu teknolojiler var, belki gerçekten dış güçler yağdırdı fakat bu teknolojilerin alt yapı ile alakaları yok. Yolları su bastı, o yağmurlar doğal değil diyor. Yağmur doğal olsa su basmayacak demek istemiş sanırım. Alt yapıya toz kondurmuyorlar. Neden? Çünkü alt yapı müthişş
Sormayın yav gerçekten rezalet
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:07 ----------
Sizin ruh halinizi o zamandaki sağlığınızı bile etkileyebilecek teknolojiler -kimyasallar var abartmiyorum ve bunların bazılarından devletin de haberi var nasıl izin verirler anlayamıyorum ..
bunlar artık şirke gidiyor, Allah sonlarını hayır etsin.
yağmur bombasını dış güçler atmış olmasa bile melih yapmış da olabilir.
He la bunu gecenlerde izledim.
ADAM DGRU SOYLUYOR.
ISLERINE GELINCE ALLAH GONDERIR
ISLERINE GELMEYINCE DIS GUCLER GONDERIR
hocam mevcut teknoloji ile bazı şeyleri yapmak mümkün, eyvallah.
ama insanlar, ortalığı sel götürecek şekilde bunu kullanırlar mı, kullanmak isterler mi?
bu arada, ayet diyor ki; ... O istemeden yaprak dahi düşmez. ...
http://www.kuranmeali.org/6/enam_sur..._mealleri.aspx
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)