Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

veda

REKLAM ALANI

Motosikleti
    gz250
    herkes tanisma maksadiyla buraya mesajlarini yazar ben su anda veda maksadiyla bu mesaji yaziyorum. tanistigim arkadas abi ve kardeslerime tesekkur ediyorum verdikleri bilgilerden ve paylastiklarindan oturu herkes hakkini helal etsin ancak bu siteye fikirlerimi ve dusuncelerimi ozgurce paylasamadigimdan ve mesajimin silinmesinden dolayi daha fazla katilmamayi tercih ediyorum. hepinize tesekkur ederim Allah kazasiz belasiz surusler nasib etsin hepinize.

saygilar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence veda etmene gerek yok yani ayrılmana
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    olay ne arkadaşım?
    gitmek çözüm mü?
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    uzun bi aradan sonra tekrar moda oldu ben gidiyom başlıkları hadi hayırlısı

ve yine sebep modlar
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    kendinizi hatalı görmüyorsanız gitmenizi gerektirecek bir durum da yok gitmeniz yenilgiyi kabul etmeniz demektir

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Siyasi/dini içerikli konu açmak, açılan konularda tartışmak motosiklet platformu ile bağdaşmayan bir durumdur, kurallar açıktır.

Kurallar der ki:

Üyelik Iptali: Siteden zaman içerisinde, site ile uyum sağlayamayıp anlaşamadığını düşünen yada bir sorunu olup ayrılmak isteyen arkadaşlarımız ;
    Site üyeliginizi dilediginiz an iptal edebilirsiniz. Üyeliginizi iptal ettiginizde tarafimizda bulunan size ait kisisel bilgiler silinecektir. Ancak üyelik iptali o güne kadar yazdiginiz mesajlarin ve forumdaki icraatlerinizin sona erdigi anlamina gelmez ve bunlardan dogacak hertürlü kanuni sorumlulugunuz devam eder.
    En fazla, sitede Konu Dışı bölümüne, "Ayrıldığını belirten bir kısa metin yazabilir" ve bu metinden sonra sitede, ne başka başlık açabilir nede nickiyle hala dolaşmaya, çarpıcı mesajlar yazmaya devam edebilir.
    "Siteden tamamen ayrılıyorum" üzücü kararını veren üyeler, siteden tamamen banlanırlar ve birdaha o nickle giriş yapamazlar.
    Ayrıldıktan sonra fake nickle girildiği herhangi bir yolla teşhis edilmesi durumunda fake nick de banlanacaktır.

Bundan dolayı mesaj ilgili yere taşınmış, üyenin üyeliği kendi isteği ile askıya alınmıştır.

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    modlar tamamen tarafsız diyemiyeceğim ama, sanırım silinmesi gereken bir yazı silinmiştir, bizlerde bu tür olaylarla çok karşılaştık bizlerinde mesajları silindi(haksız yere) ama herkez hatasını mutlaka anlar kabullensin yada kabullenmesin.
    lütfen ayrılma ama karar senin, sevgiyle kal.

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı
    Siyasi/dini içerikli konu açmak, açılan konularda tartışmak motosiklet platformu ile bağdaşmayan bir durumdur, kurallar açıktır.
    Benim de en çok ifrit olduğum konu bu....

Aslında en güzeli bu tür başlık açanlara sorgusuz sualsiz 1 hafta ceza, tekrarı halinde çizik atılması....

Bu giden arkadaşın sorunu ne bilmiyorum, ama eğer bu tür bir mesajı silindi diye gittiyse uğurlar olsun ve lütfen bir daha dönmesin !
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

keşke gitmeseydi ama karar onun ,hayırlısı olsun.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı
    Benim de en çok ifrit olduğum konu bu....

Aslında en güzeli bu tür başlık açanlara sorgusuz sualsiz 1 hafta ceza, tekrarı halinde çizik atılması....

Bu giden arkadaşın sorunu ne bilmiyorum, ama eğer bu tür bir mesajı silindi diye gittiyse uğurlar olsun ve lütfen bir daha dönmesin !
    mesajınızı yakışıksız buluyorum olumsuz yazı yazmakdansa yorum yazmamayı tercih ederdim birisinin kalbini kırmak en kolay şey
    saygılar..

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı
    mesajınızı yakışıksız buluyorum olumsuz yazı yazmakdansa yorum yazmamayı tercih ederdim birisinin kalbini kırmak en kolay şey
    saygılar..
    Ben de senin bu konudaki fikrine ve ifade ediş biçimine saygı duyuyorum.

Ancak siyasi ve dini içerikli başlık açan ve mesaj yazanlar için hala aynı biçimde düşünüyorum.

Tabii ilk mesajımda da belirttiğim gibi, bu arkadaş bu sebepten gitti ise görüşüm aynıdır. ( komtan'ın mesajından çıkarttığım netice bu... )
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güle güle git motorpisiklet, siyasi-dini görüşünü ölçüyü kaçırmadan satır aralarında belirtebilirdin. Bu görüşlere sahip olmayan insan olamaz. Site yönetimi oldukça anlayışlı ama takdir etmelisin bu çeşit mevzular kavgasız sonuçlanmaz ve çoğu forum sitesi bu tür konuları yasaklar. Başka bir sitede bu şekilde davranış görürsen üstüne alınmamalısın. Kurallar olmadan bir yeri yönetemezsin.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    güle güle..
    CBR 600F Honda,

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Kimsenin seninle takışacak durumu-zamanı olduğunu sanmıyorum.
    Mutlaka bir hatan vardır. Kimsede senin veya başka bir üyenin ayrılmasını istemez. Mesajlarını iki kere düşünerek yazmanı ve ayrılmamanı tavsiye ederim ama tabi ki son karar senin.

chooper777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondıal 250
    Yine bekleriz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler