bence rock müzik çok daha iyi çocukluğumdan beri rap müziği hiç sevemedim yaşıtlarım arkadaşlarım hep rap dinlerken ben rock dinlerdim
rock
rap
bence rock müzik çok daha iyi çocukluğumdan beri rap müziği hiç sevemedim yaşıtlarım arkadaşlarım hep rap dinlerken ben rock dinlerdim
ben ayırt etmiyorum kulağıma hoş gelirse dinlerim türü farketmeksizin
Dr.Fuchs olsun yeter
Buyrun karar verin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Tabiki Sagopa Kajmer...
Dinleyin vazgecemezdiniz.
ruh halime göre değişir.
ahaha bu muhabbetin 90'larda kalmış olması gerekiyor, en son metallica konserinde kurban'ın kovulduğunu hatırlıyorum, üzerinden 20 yıl geçti.
limp bizkit filan nereye konacak hocam? geçin bunları, canınız ne çekerse onu dinleyin. yalnız cem karaca çok cool çıkmış, sevdim resmi
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
İkisi de özünde eleştiri/isyan/taşlama bulunduruyor. Rap sözlere ağırlık verip müziği daha arka planda tutarken rock da müzik zaman zaman sözlerin önüne geçiyor. Rock daha eski bir tür olduğu için doğal olarak dünya üzerinde daha yaygın.
Her tür müziği dinleyen biriyim ancak Rock ve Metalin müzikal yapısı, çok sesliliği, insan emeği ve insan gücüne bağlı yapısı sebebiyle benim gözümde yeri her daim ayrı.
Öte yandan bir de şöyle bir gerçeklik var;
Ben bu adama saygı duyarım
Artık saf müzik türü kalmadı, her şey birbirinden öğeler alıyor. Kulağınıza ne hoş geliyorsa onu dinleyin. Müzik arşivimde rap de var, rock da var, blues da var, pop da var, metal de var, r&b de var, var da var. Türlere hapsolmayın, her türde hoşunuza gidecek birşeyler mutlaka vardır.
Metal ! (on karakter)
Siyah mı beyaz mı ? Bence siyah çünkü çok daha güzel görünüyor
her türden iyi müziği severek dinlerim.
rock hariç
müziğin babası rock'tur.
rap ise ne idüğü belirsiz, sabit bir ritim üzerine söylenen saçma sapan kelimelerden oluşmakta.
the beatles, rolling stones, queen, pink floyd, deep purple, led zeppelin ve daha niceleri. rock müziğin efsaneleri..
her iyi müziği dinlerim
iş bu sebeple dinlediğim müziklerin %90 ı rock parçalardan oluşur
Fuat ergin çilekeş vardi çok dalga geçer idik bir zamanlar. sonra köprünün altından çok sular aktı fuat sabit digeri bubituzak fln oldu.
Bu da böyle bir anımdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Hocam kurbani kovmadilar. Yuhaladilar mufur fln derken onlar da sahneden inip allah ne verdiyse kalabalığa daldılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)