istanbula yakın denize girilicek yer arıyorum
Reklamlar
-
06 Haziran 2018, 14:38
evet arkadaşlar günübirlik motorumla kaçamak yapılıcak yerler arıyorum aradığım şey denizden çıkınca duş imkanı olması,en azından az apache olması denizin girilebilir durumda olması taşlardan kayalardan hiç haz etmiyorum aklıma ilk gelen yer kumbağ oluyor denizide güzeldi son gittiğimde sizlerin bildiği farklı yerler varmı
Reklamlar
-
06 Haziran 2018, 14:47
ilk aklıma gelenler:
yakın olanlar:
kilyos -> sarıyer
kerpe -> kocaeli
şile -> istanbul
marmara bölgesindekiler:
şarköy -> tekirdağ
erdek -> balıkesir
bozcaada -> çanakkale
ayvalık -> çanakkale
çınarcık -> yalova
armutlu -> yalova
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
06 Haziran 2018, 14:48
Moderatör
Şilede pek çok insanın bilmediği ulaşıma kapalı bir iki koy biliyorum ama tarif edemiyorum ;) Bir ara haritadan işaretlerim.
-
06 Haziran 2018, 15:01
Keşan da erikli diye biyer var 200 kusur km.
Orada tabiat parkının çadır kurulan tarafinda çok gzl bir koy var.Erikli de fena değil ama sezlong fln çok fahiş
-
06 Haziran 2018, 15:09
Birheves adlı üyeden alıntı
Keşan da erikli diye biyer var 200 kusur km.
Orada tabiat parkının çadır kurulan tarafinda çok gzl bir koy var.Erikli de fena değil ama sezlong fln çok fahiş
evet keşanlı olarak saros körfezinin çoğu yerinde denize girdim en ideal yerler orası gibi ama çokta uzaklaşmıyım diye düşündüm günü birlik gidersem günün yarısı yolda geçer gidişli gelişli yada kalmak lazım ama hayatımda hiç kamp yapmadım hiçbir malzememde yok
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
06 Haziran 2018, 15:16
ozan1991 adlı üyeden alıntı
evet keşanlı olarak saros körfezinin çoğu yerinde denize girdim en ideal yerler orası gibi ama çokta uzaklaşmıyım diye düşündüm günü birlik gidersem günün yarısı yolda geçer gidişli gelişli yada kalmak lazım ama hayatımda hiç kamp yapmadım hiçbir malzememde yok
Silivri semizkum mocapm var. Bungalovlara 80 tl gibi ücret istiyorlar. İstersen çadırını kurabilirsin. Market ve ihtiyaçlarnı giderebileceğin herşey mevcut Güvenlkli kamp alanı.
-
06 Haziran 2018, 15:16
Motorla gitmek için Şile-Ağva motorsuz Büyükada olabilir.
-
06 Haziran 2018, 15:18
İğneada olabilir.Ama son zamanlarda abartı kalabalık olmaya başladı.Denizi biraz değişken kimi zaman çok dalgalı ve yosunlu oluyor kimi zaman cam gibi dipteki kum taneleri sayılıyor.En önemli artısı doğası ve havası.
-
06 Haziran 2018, 15:48
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Eriklide kiralik evler odalar var ama onlar da pahali.
Ayrica konuyu takipteyim
-
06 Haziran 2018, 23:17
Kısırkaya plajı
Kilyos
Demirciköy Uzunya plajı
Ağaçlı köyü
Uzunya Rumeli feneri arasındaki koylar
Çilingoz
Kastro
Ormanlı
Karaburun
Kıyıköy
Keşan Gökçetepe orman kampı
Uçmakdere
Kı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)