kask kamerasının sarjı yetmiyor
Reklamlar
-
Arkadaşlar eken h9 aksiyon kameram var ancak 1.5 saatlik sarj yapıyor ben neredeyse her motora binmemde daha uzun süre kullanıyorum her kamerada bu kadar kısamı sarj ömrü sizler neler yapıyorsunuz bittiği zaman ben son kazamdan sonra kamerasız hareket bile etmek istemiyorum
Reklamlar
-
Bende kamera yok da genelde çift batarya geziyorlar diye biliyorum
-
xiaomi yi var bende.
ben ne yapıyorum. 2 tane daha batarya ile geziyorum. Şarj aleti de var. Şehir içi her türlü yetiyor. biri yaklaşık 60-70 dk yapıyor. Performansları biraz düştü. İki yıl oldu.
Şarj aleti olduğu için, çakmaklığa veya çantamda powerbank'e bağlıyorum.
Benim şarj aleti şöyle.
Xİaomi yi de ekran olmadığı için bataryayı büyütebiliyorsun. Tabi housing'i de değiştirmen lazım. Ben o yola girmedim yalnız.
şu ürün lin
şu ürün linki
normalde yanılmıyorsam 1400mah oluyor yi'nin batarya. bu 2400mah mış. çokta farkı yokmuş aslında.
Benimkisi mantıklı oluyor.
Molalarda falan değiştiriyorum bataryayı.
Aynı şekilde eken'e de uygulanabilir.
edit: daha da uzun istiyorsan adamım. kaska değil motora bağlayacaksın. Dashcam gibi kullanacaksın. Car dvr gibi sürekli çakmaklıktan veya başka bir yerden 12v çekip sürekli kayıt yapacaksın.
edit2: alttaki mustafa_325'in paylaştığı cihaz da iyimiş. Bir düşündürdü beni. Xiaomi bozulduktan den sonra böyle birşeye yönlenebilirim.
-
-
2 batarya+powerbank çaresi. Ama şu var. Kayıtların boyutu büyük olunca kartta yer kalmadığından her sürüşten önce kartı boşaltman lazım. Bataryayı söküp takınca da tarih saat sıfırlanıyo videolar birbirine giriyo. En azından benim sjde öyle.
Ona göre dikkat edin.
-
cihaz güzelmiş ilk fırsatta alabilirim teşekkürler
-
2 yıl önce 14 binlik powerbank alıp kullanmamıştım hiç, bu aralar kamera için kullanıyorum. Wifi kapalı olursa gopro hero 3+ 2 saatten fazla çekim yapıyor.
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
2 batarya+powerbank çaresi. Ama şu var. Kayıtların boyutu büyük olunca kartta yer kalmadığından her sürüşten önce kartı boşaltman lazım. Bataryayı söküp takınca da tarih saat sıfırlanıyo videolar birbirine giriyo. En azından benim sjde öyle.
Ona göre dikkat edin.
ben gün sonu kartı biçimlendiriyorum ne varsa siliyorum yani bir olay yaşamadıysam tabi
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
ben gün sonu kartı biçimlendiriyorum ne varsa siliyorum yani bir olay yaşamadıysam tabi
Ben videolarımdan arşiv yapmayı düşündüğümden silmiyorum pek.
-
Eskiden hesap makinelerinde kucuk bir gunes paneli vardi ve oradan sarj oluyorlardi, aksiyon kameralar icin boyle bir sey yapsalar iyi olur aslinda.
Onuda ben mi yapayim yani, muhendisseniz muhendisliginizi bilin. Kizdirmayin adami.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
Eskiden hesap makinelerinde kucuk bir gunes paneli vardi ve oradan sarj oluyorlardi, aksiyon kameralar icin boyle bir sey yapsalar iyi olur aslinda.
Onuda ben mi yapayim yani, muhendisseniz muhendisliginizi bilin. Kizdirmayin adami.
Nice fikir ,yap bir tane sipariş garantisi veriyorum 1 adet:p
-
Nice bir fikir ama benim icin difficult bir durum. Sorry
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)