''Çocuk sayısına karışmam, bezine karışırım''
-
Muharrem İnce: Çocuk sayısına karışmam, bezine karışırım..
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Uşak'ta konuştu. İnce, "Ben cumhurbaşkanı seçilince çocuk sayısına karışmam, ama çocuk bezine karışırım. Benim ülkemin nüfusu genç olsun isterim, ama takdir size ait. Çocuğun donundan yüzde 18 vergi alan devletten adam olmaz." dedi.
"ÇOCUK SAYISINA KARIŞMAM, BEZİNE KARIŞIRIM"
"Meydanlara geliyor, 3 çocuk yapın diyor, şimdi artırdı, 5 çocuk yapın diyor. Ben cumhurbaşkanı seçilince çocuk sayısına karışmam, ama çocuk bezine karışırım. Benim ülkemin nüfusu genç olsun isterim, ama takdir size ait. Çocuğun donundan yüzde 18 vergi alan devletten adam olmaz. Benim görevim çocuk sayısını belirlemek değil, bezdeki KDV'yi indirmek. Bebek mamasından yüzde 8 vergi alan bir devletten adam olmaz. Çocuğa süt içireceğim, yüzde 8 KDV var. Çocuğa verilen sütten KDV alan devletten adam olmaz. Amacım bunu çözmek. Cumhurbaşkanının görevi bunları çözmek. Çocuğun sayısına karış, doğumun şekline karış, senin haddine mi?"
Ben takdir ettim.
Reklamlar
-
baştan sonra ders nıtelıgınde...
-
Benzine karışırım diye okudum. Artık nasıl içime dert olmuşsa.
-
valla bende benzin sandım
-
nuwanda324 adlı üyeden alıntı
Yanlız değilsin. Geçenlerde cafede oturuyodum arkadaşla benzin muhabbeti geçti milletin dediği klasik lafı konuşuyorduk. ( Ben hep 20 liralık alıyorum muhabbeti). Cafe ye hesabı öderken 20 lira uzatıp 20 liralık dedim, kasadaki elemanla acıklı bi bakışmamız oldu. Velhasıl sen içine oturma konusunda benden iyisin
-
bende benzin okudum hemde birden fazşa 😂
-
nuwanda324 adlı üyeden alıntı
ben de benzin sandım...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
wolrath adlı üyeden alıntı
Birilerine sanırım bir yerden emir geldi korkudan videoyu apar topar kaldırmışlar.CNN Türk programın tamamını kendi Youtube kanalından da kaldırmış.Özgür bir ülkede yaşadığımızı iddia eden arkadaşlar Buyurun sahneye bekleniyorsunuz.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Zaten şu çocuk yapma olayı yüzünden kadın doğum hastaneleri kan ağlıyor. Kadının biri doğuracak diye 1 hafta öncesinden devlet neden yatak veriyor onu anlamıyorum. Bunu yaparken de her türlü taşıma ihtiyacını yine devlet karşılıyor. Kocalarına keyfi bize de acısı düşüyor.
-
Benzin okuyan tek kişi olmadığımı gördüm, mutlu oldum Hayır ağlamıyorum gözüme benzin kaçtı...
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Birilerine sanırım bir yerden emir geldi korkudan videoyu apar topar kaldırmışlar.CNN Türk programın tamamını kendi Youtube kanalından da kaldırmış.Özgür bir ülkede yaşadığımızı iddia eden arkadaşlar Buyurun sahneye bekleniyorsunuz.
Sıkıntı yok usta internette bir şeyi kolay kolay silemezler genelde o yüzden engelliyorlar.
-
bebek mamasından vergi alınmasına da dem vurdu ve muharrem ince bu konuşmasıyla beni tavladı arkadaşlar ama gönlüm meral akşenere ait. muharrem ince "bezine karışırım" derken ben içimden defalarca "benzine" olarak düzelttim. kendimi google arama motoru gibi hissettim bir anlık ve sonra adamın akar yakıttan bahsetmediğini anladığım anda vazgeçtim "bunu mu demek istediniz" modundan
kabul etmeliyim ki bebek bezi ve bebek mamasında ki vergiler benim bile aklıma gelmemişti bir tüketici olarak ve helal olsun diyorum bu ince düşünceye.
-
Meral Akşener daha çok hanımların gönlünde gibi geldi bana
-
Akias adlı üyeden alıntı
bu videonun da ruhuna fatiha...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
bu videonun da ruhuna fatiha...
Bir şeyler olmuş belli telif yemiş gariban kanal, CNN TÜRK youtube kanalında 3 saatlik videoyu 2 şer dakikadan 5 farklı edit yapmışlar o kadar -_-
-
-
Bunca yıldır ince yerine kılıçdaroğlu nu seçen chp delegelerinin tümünün çarkına tüküreyim.
-
Adam iyi guzel konusuyor gayette guzel seyler yapacak gibi ama selahattin itine verdigi deger kafa karistiriyor.
-
Karşısında oturanlar baya rahatsız
-
ahmet.58 adlı üyeden alıntı
Adam iyi guzel konusuyor gayette guzel seyler yapacak gibi ama selahattin itine verdigi deger kafa karistiriyor.
Aynen hacı meralinde malum feto muhabbeti uzunun tutulur yeri yok diğeride terörist işte kime oy verek anasına koyim ya..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)