İsrail’in kuzeyinde Lübnan sınırına yakın bir yerde top mermilerinin üzerine mesaj yazan İsrailli çocuklar...
Mesajda söyle yazıyor;
“Sevgili Lübnanlı, Filistinli, Arap, Müslüman ve Hıristiyan çocuklar,
İsrailden sevgilerle”.
www.spiegel.de
İsrail’in kuzeyinde Lübnan sınırına yakın bir yerde top mermilerinin üzerine mesaj yazan İsrailli çocuklar...
Mesajda söyle yazıyor;
“Sevgili Lübnanlı, Filistinli, Arap, Müslüman ve Hıristiyan çocuklar,
İsrailden sevgilerle”.
www.spiegel.de
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
www.benbunugörmüştüm.com
ama olsun her seferinde yüzümüze vurulması lazım
trajikomik bir fotoğraf günümüz israil nin sapkınlığından bir kesit
Hastalıklı insanlar sürüsü.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Savaşa çocukları bile alet edenlere lanet ettiren bir tarih belgesi olacak, hatta oldu bile.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Bu zihniyete lanet etmemek mümkün mü? Bu kin, nefret, kötülük hiç biter mi? Birileri çıkıp şimdi Filistin'lilerde şunu yapıyor, söyle canlı bomba vs. demesin bana bu yahudiler her haltı hakediyorlar. Terörün her şekline lanet olsun hele Devlet! eliyle gerçekleştirilen, masum çocukları kirletenlere bin kere lanet olsun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu çocuklar, işte böyle yetiştiriliyorlar.
bir gün, ülkelerinin başına geçecekler.
İŞTE O GÜN, ALLAH (CC) HEPİMİZİN SONUNU HAYIR ETSİN... AMİN...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Aman sıkıldı martık bi işlerden.Allah bildiği gibi yapsın bunu yapanları ve yaptıranları
genel anlamda savaşın mantığı yanlış zaten..
Bir de işin içine çocuklar girince ....
neden yetmiyor insana
neden doymuyor insan
candan değerlimi olanlar
bana biraz kurgu gibi gözüktü..nette her gördüğüme inanmamayı öğrendim ben..fotoğrafçı pulitzer hedeflemiş olabilir.
[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Purple"]"mea mihi conscientia pluris est quam omium sermo"
vicdanım ve bilincim,dünyanın tüm öğretilerinin üstündedir [/COLOR][/FONT][/SIZE]
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18510
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)