türkiyenin altın rezervi neden azalır ?
Reklamlar
-
01 Haziran 2018, 16:27
fatih.met adlı üyeden alıntı
Bu adamlarla konusmanin faydasi yok, beyinleri calismiyor mubarek. @akoyuncu bak yukarida bir soru sordum; bak parti marti yok dikkatini cekerim, ona yanit verebilecek kadar zekan var mi? Sasirt milleti hadi bakalim.
Ben uzuldugum bir kac nokta var; sadece tatmin olmak icin birini destekliyorlar; ondan iyisi var mi yok mu devlet yonetiminde ne sorunlar var hak hukuk ne alemde vatandas hayatindan ne kadar memnun ve cocuklarimizin gelecegi ne kadar aydinlik? Gibi sorulari hic sormuyorlar ve dolayisiyla cevaplarininda anlami yok bu gibi zayif insanlar icin.
Bunlar secim sonrasi televizyonun basina gecerler ve tayyip secildimi diye bakarlar ve o secilince kalkar kolbastı oynarlar halbuki dunyadan haberleri yoktur.
Meral ablam başkan olacak altın depolarimiz dolup taşacak dolar 1 tl olacak sağ kolu marrem HDP ye özerklik hakkı getirecek . Temel emmim hızlı treni kaldırıp göçü önleyecek her şey güzel olacak Türkiyem az daha sabredin
Reklamlar
-
02 Haziran 2018, 00:38
bazen soruyorum. kendime
bu asfalt, betonun ne kadarı
ne kadar, adalet(katl)eder. (katl)etti
-
aokuyumcu adlı üyeden alıntı
100 usd doları ile alafranga tuvalette bir tarafını silecek bak görürsünüz, bunu burada yazan ben olabilirim ama söyleyenler dedikleri çıkan sağlam ekonomistler , ampul ile alakaları da yok.
Sana 2 yıl da avanta verdim yıl oldu 2022. Ülkede doların gerçek yüzünü gören cennete gidiyor. 100 dolar'a adam öldürecek vaziyete geldik. 2.5 amerikan kaağıt parasına 1 ay çalışıyoruz.
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
Sana 2 yıl da avanta verdim yıl oldu 2022. Ülkede doların gerçek yüzünü gören cennete gidiyor. 100 dolar'a adam öldürecek vaziyete geldik. 2.5 amerikan kaağıt parasına 1 ay çalışıyoruz.
Bu ne hırs bu ne saplantı korkutuyorsun hocam. Bir yazıya cevap vermek için 3 sene 8 ay beklemek!
Not: Alıntı yaptığı yazı 21 mayıs 2018 de yazılmış.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Bu ne hırs bu ne saplantı korkutuyorsun hocam. Bir yazıya cevap vermek için 3 sene 8 ay beklemek!
Not: Alıntı yaptığı yazı 21 mayıs 2018 de yazılmış.
Korkma ihtiyar o günden beri foruma girmemişin son attığım mesajları karıştırırken gördüm. Adam bol keseden sallamış 2020 de olacaklar için. Şu anki halimiz ortada.
-
sağlam ekonomistler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)