türkiyenin altın rezervi neden azalır ?
Reklamlar
-
drtayfun kesinlikle öyle, bu yüzden bizden bir şey olmaz. Öz eleştiride gereklidir fakat memleketimizde hiç kimse aynaya bakmıyor önce.
Reklamlar
-
-
Komedi resmen... Bi yukaridaki kuru gurultuye bak, bi de buna:
-
aokuyumcu adlı üyeden alıntı
Gülelim diye attıysanız baya güldüm şahsen. Sesi filan açmadım he! Adamın o yüz ifadesi, her an halaya kalkabilecek insan potansiyeli, sol üstteki ahbr ve bu adam(lar)ın gerçekleri söyleme ihtimali güldürdü beni.
Dinleyen anlatsın bi, napıyomuşuz yine MB rezervinden 10 milyar dolar "şakadanak" diye bozduralım mı? Yoksa cebimizdeki dolarları mı yakıyoruz? Bilelim de biat edelim. Kula kulluğu geçip köpeklik edelim.
-
İzlemeye gerek yok,cevabı biliyorum ben. CB İngiltere de "Faiz de neymiş lan,ben tanımam faiz maiz" deyince millet korkudan aldı parayı kaçtı, sonra MB "La biz ettik siz etmeyin, dil sürçmesi o" deyip faizleri yükseltince geri geldi paralar. İlla Prf. olmak gerekmiyor bunu anlamak için.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bu arkadaş twitterda çok pis algı yönetimi yapıyor.
Bilgisiz insanları felaketin eşiğine geldiğine inandıracak kadar.
Hele iki de bir sistemden çıkın mesajı vermesi bana göre saçma.
Genel anlamda söyledikleri tabiki doğru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
A haber yapımını 23 dakika izlemek mi?
Hele masa başındakileri gördükten sonra
-
Türkler döviz bozduruyor, ABD panikte diye ciddi ciddi haber yapan bir kanal burası yahu.Bulamadım şimdi o videoyu, gülmekten ölmüştük.
-
Birisi bana özet geçebilir mi?Bu arkadaşlar neyden bahsediyor.Normalde bu tarz videoları merakla izlerim ama A Haber'e 23 dakika 34 saniye danayabileceğimi sanmıyorum.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Birisi bana özet geçebilir mi?Bu arkadaşlar neyden bahsediyor.Normalde bu tarz videoları merakla izlerim ama A Haber'e 23 dakika 34 saniye danayabileceğimi sanmıyorum.
ben de dayanamıyorum, bu yüzden atlaya atlaya izledim. sanırım şunu diyorlar:
dış mihrak
ötesine dayanamadım ben de.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
dış mihrak
Hocam inanır mısınız atlaya atlaya ve ses 0'dayken iki üç sahneye baktım ve beynimde dış mihraklar halay çekmeye başladı
-
Birkaç arkadaşımızla yaptığmız çalışma...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Türkler döviz bozduruyor, ABD panikte diye ciddi ciddi haber yapan bir kanal burası yahu.Bulamadım şimdi o videoyu, gülmekten ölmüştük.
Millet deli gibi alıyor. Şekil A'da görüldüğü gibi.
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
dış mihrak
İçerik malesef fakir. Programın mahalle dedikodusu seviyesinden kurtulması için bir bilirkişi şart. Mesela kürtaj dede katılsa bilirkişi olarak, programın seviyesi bir kaç tık artar bence.
drtayfun adlı üyeden alıntı
Amerika'da ortam çok gergin. Herkes nefesini tutmuş, ya Türkler dolarları bozarlarsa nice olur halimiz diye tir tir titremekte...
-
Meral ablamiz kurtarcak bizi
Sağ kolu muarrem sol kolu Demirtaş memletim şahlanacak
-
sizde çıkın tv ye de izleyip feyz alalım, konuşurken altta kartvizitinizde ne yazacak merak ettim doğrusu, benim ekonomi profesörlerim.
hele hele hasmet e ne yazabilirler sizce ? fizikçi , ekonomist , abd vatandaşı , aktivist vs vs. çatlayacağım meraktan .
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Meral ablamiz kurtarcak bizi
Sağ kolu muarrem sol kolu Demirtaş memletim şahlanacak
he he heyecanlı oluyor
-
sizde çıkın tv ye de izleyip feyz alalım, konuşurken altta kartvizitinizde ne yazacak merak ettim doğrusu, benim ekonomi profesörlerim.
hele hele hasmet e ne yazabilirler sizce ? fizikçi , ekonomist , abd vatandaşı , aktivist vs vs. çatlayacağım meraktan.
Evet, televizyonda su gibi yalan söyleyen yalakaları eleştirmek için ekonomi profesörü olmanız lazım. Doktorları eleştirmek için ameliyat yapabilmeniz, hele hele cumhurbaşkanını eleştirmek için bir ülkenin adalet ve ekonomisini batırmış olmanız lazım. Yoksa lütfen dil uzatmayın...
Bu arada herkes gibi benim ismim altında da vatandaş yazsa yeter. İzleyenler konuşanın aklı başında olup olmadığını bir şekilde anlar zaten...
-
Madenlerimiz ne durumda madenler?
Bor, uranyum, bakır, çinko, demir, altın, kömür, petrol...
Madenlerimizden para kazanıyormuyuz? Akp'lilere soruyorum, bilmediğimden soruyorum. Aydınlatsınlar beni lütfen.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
Madenlerimiz ne durumda madenler?
Bor, uranyum, bakır, çinko, demir, altın, kömür, petrol...
Madenlerimizden para kazanıyormuyuz? Akp'lilere soruyorum, bilmediğimden soruyorum. Aydınlatsınlar beni lütfen.
Meral ablam canım ablam madenlerin üstüne mercimek ekecek . Mercimek satarak Memleketim kurtulcak oylar meral ablama
-
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Meral ablam canım ablam madenlerin üstüne mercimek ekecek . Mercimek satarak Memleketim kurtulcak oylar meral ablama
Aynen. Onun için senelerdir memlekete incir ağacı dikenlerle herkesin ağzı kokana kadar devam.
-
hele hele hasmet e ne yazabilirler sizce ? fizikçi , ekonomist , abd vatandaşı , aktivist vs vs. çatlayacağım meraktan .
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
he he heyecanlı oluyor
Hoop dedik Hasmete laf söyleyen karşısında meral ablamı bulur demedi deme . Sağ koludur kendisi . Muarreimin sol kolu Demirtaş in sağ bacağı vs vs vs kisacasi büyük bi üstad tir 👏👏👏
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)