https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...klama-2418168/
Neden yahu neden?
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...klama-2418168/
Neden yahu neden?
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
yok siyasete giren bozuluyor şu siyasetten nefret ediyorum çıkarları için kendilerinden ödün veriyorlar. osman pamukoğlunu severim ama geçmişe dönüp bir baksın alzheimer mı oldu nedir
Siyaset mi? Yolsuzun yol bulması...
OSMAN ZIMPARAOĞLU BUDA SİYASETİN ZIMPARALADIĞI BİR ADAM OLUVERMİŞŞŞŞŞ
10 bin de ordan oy aldımı 110 bin oyu garanti...
Bu resim ile ilgili Perinçek'in detaylı anlatımları var.
Körfez savaşı öncesi çekilmiş bir resim. Bu resmi de kendisi yayımlamıştır. Bu ziyaretten sonra güney doğuda siyaset yapmaya çalışan işçi partisinin tüm il ve ilçe başkanları öldürülmüştür. 99'da apo sorgusunun Perinçek ile ilgili kısımlarını okumanızı tavsiye ederim.
Osman Paşanın zaten üç beş tane oyu var. Doğu Perinçek yüzünden korkarım onu da alamayacak.
Doğu Perinçek i basit bir siyasi figür zannedenler yanılır. Apo ile olan fotoğrafı için de sığ perspektif içersinde kanaat sahibi olanlar da öyle. Vazife gereği konuşlandığı ve bulunduğu durumlar vardır. Bazen Apo nun, bazen de 15 Temmuzdan önce olduğu gibi Erdoğan a yakın olması gerekmiştir. Osman Pamukoğlunun onu desteklemesi kadar doğal bir şey yoktur. Keza onlar için ezel ve ebed görüşler ortaktır.
Bu fotoğrafla ilgili Perinçek in ne dediği beni fazla enterese etmiyor ama elini sıktığı keko eminin ne havalara girmiştir. Kendini böyük adam oldum zannetmiştir, moral ve motivasyon olmuştur. Düşünsene hiç kimsenin farkında olmadığı biri olarak yaşarken örgütü sayesinde kimler gelip elini sıkıyor aferin böyük adam oldun böyle devam et diyor. Bu keko bu moral ve motivasyonla ne karakollar basmıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Osman Pamukoğlu istediğini desteklerde problem Osman Pamukoğlunu destekleyen yok. Kendi kendine gelin güvey oluyor.
Osman paşayı aldığı oy üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Baraj zımbırtısı yüzünden oy vermek isteyip veremeyen çok. Vatanseverliğinden şüphe edecek veya aksini idda edecek kimselerin muhakkak kuyruğuna basmıştır. Perinçek’e gelince benim gözümde Ergenekondan yargılanmış herkes vatanseverdir. İki ismin ortak paydası varmış ki Osman paşa orayı işaret etmiş.
Demek o kadar çok değil ki baraj, belli başlı partiler için bir zımbırtı ama onlar için hala bir sorun.
Ülkenin gittikçe dibe battığı bu günlerde Erdoğan'la açıktan ortaklık kuran aklı başında kimsenin vatan sevgisinden bahsetmek mümkün değil bence.
Bir de çocuk muyuz yahu? İnsanların bilinemez özellikleri olan "vatan sevgisi" gibi muğlak ve suistimale açık ibarelerden mezun olsak da adamakıllı gerçekçi şekilde ifade etsek fikirlerimizi.
Aslında tüm cevaplar her zaman ortadadır sadece bu kadar belli olması onu inanılmaz kılıyor.
Koca devletler ne hikmetse kendine sözüm ona bunca zarar veren terör elebaşlarını bulup yok etmez?
Ülkeleri neden hep zenginler yönetir?
Neden hep cephede ön safta halkın çocukları ve düşük rütbeliler çarpışır?
(Yönetim,komuta kısmı cephede olmaz demeyin)
Neden Her ülkede varlıklı aileler dokunulmazdır?
Vatan millet aşkına ölelim öldürelim tamam ama bu tiyatroyu da azıcık bilelim arkadaşlar.
“Vatan,barış zamanı zenginlerin,savaşta ise fakirlerindir”
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)