erkekler için özel klozet talep ediyorum
Reklamlar
-
arkadaşlar şimdi erkekler beni muhakkak anlayacaktır. def-i hacet için klozete oturduğunuz zaman malum yerler ön taraf ile temas ediyor. bu da beni çılgına çeviriyor.
talebim şu ki, erkeg canlısı için klozetin ön kısmında bombeli bir alan olmalı ki tenasül uzvu klozete değmesin.
var mı başka muzdarip? varsa çıksın meydana.
Reklamlar
-
Son cümleden sonra çayımı puskurttum
Alaturka iyidir.
-
kefkes adlı üyeden alıntı
Son cümleden sonra çayımı puskurttum
Alaturka iyidir.
kank, alaturka deme bana. alaturka demek menisküs demek, diz koması demek. dizlerimi seviyorum. alaturkaya hayır diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
ayrıca alaturkada malzemeyi yüklü bir şekilde bırakınca oluşan basınç ile bir miktar su mâbâda sıçrıyor ya, deli oluyorum deli.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
kank, alaturka deme bana. alaturka demek menisküs demek, diz koması demek. dizlerimi seviyorum. alaturkaya hayır diyorum.
Pek düşünmedim, motosiklette bişey olmamışken sorun olmaz.Knoxun dizlikleri iyidir.Muhabbetin sonu kötü yere gidecek gibi ne bileyim
-
bende ev dışında girmek istemem pek tuvalete mecbursamda ya selpak sererim yada peçeteyle kapağı silerim
-
def-i hacet için klozete oturduğunuz zaman malum yerler ön taraf ile temas ediyor
Biraz daha açar mısın hocam bu kısmı anlayamadım.
-
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Biraz daha açar mısın hocam bu kısmı anlayamadım.
biraz daha açarsam admin müdahale edecek
yani diyorum ki, klozete oturunca takım taklavat ön tarafa sığmıyor. taşa temas ediyor hocam.
mevcut klozetler ergonomik değil. ön taraf daha geniş olmalı. elemanlar serbest hareket edebilmeli.
-
biraz daha açarsam admin müdahale edecek
yani diyorum ki, klozete oturunca takım taklavat ön tarafa sığmıyor. taşa temas ediyor hocam.
mevcut klozetler ergonomik değil. ön taraf daha geniş olmalı. elemanlar serbest hareket edebilmeli.
Şimdi anladım teşekkür ederim. Size aynen katılıyorum
-
Ben helaya oturmadan önce belime 1 tur dolayarak atlatıyorum bu sorunu.
-
bir tane buldum nette:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
matrax33 adlı üyeden alıntı
Ben helaya oturmadan önce belime 1 tur dolayarak atlatıyorum bu sorunu.
o ne lan çeki halatı gibi!
-
-
Herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler
-
özellikle sabahları, sabah ereksiyonu halinde iken mümkün değil klozete oturup hacet gideremiyorum.
erkekler anladı.
hatta bazen klozete oturup kafamı yere doğru indiriyorum. yani neredeyse yere değdi değecek kafam. anca öyle oluyor.
-
Tuvalet gideri küvete bağlanabilir
-
Süper Moderatör
Ekonomik, küçük klozetlerde var bu problem. Ben her zaman sürekli sol elimle buna mani olmaya çalışırım, yani işim bitene kadar sol elim doludur
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Ekonomik, küçük klozetlerde var bu problem. Ben her zaman sürekli sol elimle buna mani olmaya çalışırım, yani işim bitene kadar sol elim doludur
haklısınız da bu sefer telefonu sağ elle tutmak zorunda kalıyoruz. malum, telefon olmadan hacet olmaz.
-
Klozeti motosiklet deposu kavrar gibi kavrayip,kravati salabildigin kadar sal,hee eğer çanak büyükse klozet yuzeyine uygulanan m2 kuvveti artacagindan sorun olabilir.
Optimum kravat uzunlugu ve uyanik olmamasi çok önemli,öyle bir açı ile oturman lazim ki ,ani bir durumda kaçma opsiyonu kalsin.
-
Dolar 4,50 dediği için belki de iple kuşak. ......
muhabbetindeyiz kımbilir, bir nevi beynin savunma mekanizması, ducati alıp gazlayacak değiliz di mi neyse yarın yüz liralık benzin alayım bari haftasonumuz güzel geçsin, iyi haftasonlari sayın seyirciler
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Klozeti motosiklet deposu kavrar gibi kavrayip,kravati salabildigin kadar sal,hee eğer çanak büyükse klozet yuzeyine uygulanan m2 kuvveti artacagindan sorun olabilir.
Optimum kravat uzunlugu ve uyanik olmamasi çok önemli,öyle bir açı ile oturman lazim ki ,ani bir durumda kaçma opsiyonu kalsin.
hocam seninki "eller serbest mode on" oluyor. olmuyor ama öyle. çavuşu zaptetmek mümkün değil.
-
çok alafranga takılıyorsunuz hokahey bey, alaturka candır, prostat olmamak için doğal çözüm aynı zamanda, temizlik içinde en uygunu , gençliğin den beri alaturka kullansaydın diz problem olmazdı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)